Branislav Zeljković

Odbačena žalba, Zeljković i ostali ostaju iza brave

BANJALUKA - Vrhovni sud Republike Srpske odbacio je žalbe advokata Branislava Zeljkovića, smijenjenog direktora Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, te još trojice osumnjičenih za malverzacije pri nabavkama medicinske opreme za Institut, što znači da oni, po ranijoj sudskoj odluci, ostaju dva mjeseca iza brave.

Sud odlučio: Zeljković i ostali još dva mjeseca iza brave

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci produžio je na još dva mjeseca pritvor Branislavu Zeljkoviću, smijenjenom direktoru Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, te još trojici osumnjičenih za malverzacije pri nabavkama medicinske opreme za Institut.

Prijedlog za produženje pritvora Zeljkoviću na 158 strana

BANJALUKA - Miloš Stevanović, advokat dvojice od četvorice osumnjičenih za sporne nabavke Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, potvrdio je da 158 stranica sadrži prijedlog za produženje pritvora za Branislava Zeljkovića, smijenjenog direktora Instituta i ostale.

"Nezavisne" saznaju: Zatraženo produženje pritvora za Zeljkovića i ostale

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo zatražilo je od Okružnog suda u Banjaluci da bude produžen pritvor za Branislava Zeljkovića, smijenjenog direktora Instituta za javno zdravstvo Srpske, te ostalu trojicu osumnjičenih, koji su uhapšeni u istoj akciji.

"Nezavisne" saznaju: Zeljković i ostali ostaju u pritvoru, odbijene žalbe

BANJALUKA - Branislav Zeljković, uhapšeni direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, te trojica preostalih osumnjičenih, ostaju u pritvoru, odluka je Okružnog suda u Banjaluci, koji je odbio žalbe njihovih branilaca, saznaju "Nezavisne novine".

Sud odlučio: Zeljković i ostali mjesec dana iza brave

BANJALUKA - Odlukom Okružnog suda u Banjaluci, Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, provešće u pritvoru mjesec dana.

Zeljković na saslušanju: Nisam znao za pretres, bio sam u Beogradu

BANJALUKA - Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, izjavio je istražiocima da je bio u Beogradu dok je policija vršila pretres u Banjaluci, te da nije ni znao da će biti ispitivan, saznaju "Nezavisne novine".

Novinarima zabranjeno da budu na ročištu Zeljkoviću i ostalima

BANJALUKA - Iako je slučaj hapšenja Branislava Zeljkovića, direktora Instituta za javno zdravstvo, od velikog javnog interesa, novinarima nije dozvoljeno da uđu u sudnicu Okružnog suda u Banjaluci.

Zeljković i ostali sprovedeni u Okružni sud

BANJALUKA - Branislav Zeljković, direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, te ostala trojica osumnjičenih za zloupotrebe prilikom nabavki koje je Institut provodio, sprovedeni su u Okružni sud u Banjaluci.

Zeljković: Jedan inficirani delta sojem zarazi 20 do 30 osoba

BANJALUKA - Potvrđen je delta soj virusa korona u Srpskoj, veliki broj novooboljelih je upravo zbog delta soja koji se brže širi, rekao je direktor Instituta za javno zdravstvo Branislav Zeljković.

Najčitanije