Bratunac

Žunić potpisao za Bratunac

Košarkaški klub Bratunac nastavlja sa pojačanjima za narednu sezonu. Nakon dolaska Nikole Tadića, koji u BiH dolazi iz gruzijske ekipe Rusatvi, klub je potvrdio da je novi član postao i Matija Žunić.

Stric iščupao djevojku s poteškoćama u razvoju iz kandži napadača

BRATUNAC - Dvadesetogodišnjakinju s poteškoćama u razvoju i umanjenim intelektualnim i fizičkim sposobnostima pokušao je silovati njen blizak rođak, u čemu ga je spriječio stric te djevojke, nakon što je čuo njene krike i plač.

Poribljene pritoke Drine u Bratuncu i Srebrenici

BRATUNAC/SREBRENICA - Predstavnici Sportsko-ribolovnog saveza Republike Srpske, u saradnji sa sportsko-robolovnim udruženjima "Drina" iz Bratunca i "Mladica" iz Srebrenice izvršili su danas poribljavanje pritoka Drine u ove dvije opštine.

Bratunac dobija novu zgradu opštine

BRATUNAC - u Bratuncu su danas počeli pripremni radovi za izgradnju zgrade opštine, koja će koštati 2.391.000 KM sa PDV-om.

U Bratuncu počela berba maline: "Crveno zlato" neće koštati ispod tri KM

BRATUNAC - Otkupna cijena maline ove godine neće biti ispod tri marke, potvrdio je za "Nezavisne" Petko Rankić, vlasnik hladnjače za skladištenje voća "Agro-dr" iz Bratunca, opštine u kojoj je berba ovog voća već počela.

U požaru kod Bratunca izgorjeli automobil, traktor i bicikl

ZVORNIK - Automobil golf, traktor i bicikl izgorjeli su u požaru na garaži u mjestu Rakovac kod Bratunca, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Bratunčanin napao i povrijedio ženu

BRATUNAC - Policijskoj stanici Bratunac prijavljeno je da je R.J. iz ovog mjesta fizički napao i povrijedio ženu M.I., saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Bratunčanin sumnjičen da je komšinici razbio nos

BRATUNAC - Neđo N. (49) iz Bratunca osumnjičen je da je komšinici Jelici J. (59) razbio nos, saznaju "Nezavisne".

Srebrenica i Bratunac nakon 13 časova dobili struju

SREBRENICA - Vjetar i snježne padavine izazvale su brojne kvarove i oštećenja na dalekovodnoj i niskonaponskoj mreži na području Srebrenice i Bratunca i ove dvije opštine su bez napajanja električnom energijom bile 13 časova.

Nakon remonta, polovno naoružanje MUP-a Srpske izvezeno u Ameriku

BRATUNAC - Akcionarsko društvo Tehnički remont Bratunac (TRB), koji je 2018. godine učestvovao u kupoprodaji 11.546 komada polovnog naoružanja od Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske, izvršio je remont i navedeno naoružanje izvezao za potrebe kupca u SAD.

Najčitanije