Bratunac

Sajam "Dani maline 2019" završen uručenjem nagrada posjetiocima

BRATUNAC - Uručenjem nagrada posjetiocima sajma i vlasnicima najuređenijih dvorišta, u Bratuncu je danas završen 13. Međunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma "Dani maline 2019".

Uhapšen prema potjernici KPZ Tuzla

ZVORNIK – A.D. iz Banovića uhapšen je juče oko 13 časova u Bratuncu na osnovu raspisane centralne potjernice, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Danas zvanična predaja dva "Despota" MUP-u, uskoro još tri

BIJELJINA - Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) isporučiće danas Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske dva oklopna multifunkcionalna vozila "Despot" koja ulaze u redovnu upotrebu policije, rekao je Srni direktor i većinski vlasnik TRB-a Slavenko Ristić.

Počelo suđenje muškarcu koji je ubio petomjesečnog sina

BANJALUKA - U Okružnom sudu u Bijeljini počelo je suđenje Zoranu Miloševiću (30) iz Zagona kod Bratunca koji je svirepo ubio svog petomjesečnog sina.

Dodik: Zavjet ćutanja o zločinu nad Srbima u Podrinju biće prekinut

BRATUNAC - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je u Bratuncu će biti prekinut sramni zavjet ćutanja svjetskih moćnika, koji to namjerno čine, i dijela sarajevske elite o stradanju Srba u Podrinju, jer veoma dobro znaju šta se ovdje dešavalo od 1992. do 1995. godine.

Miladin Radović v.d. direktora "Pošta Srpske"

BANJALUKA - Direktorica „Pošta Srpske“ Jasminka Krivokuća nakon 12 godina odlazi sa čela ovog javnog preduzeća. Na njeno mjesto dolazi Miladin Radović iz Bratunca, kadar Ujedinjene Srpske.

MUP Srpske dobija dva "Despota"

BANJALUKA - Prva dva serijska modela oklopnog vozila "Despot" uskoro će biti isporučena Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

"Dani maline" 13. i 14. avgusta

BRATUNAC - Međunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma "Dani maline 2019" u Bratuncu će i ove godine, kao i lani, biti održan 13. i 14. avgusta, kada se u ovoj opštini održava tradicionalni vašar za Makivije koji privuče više hiljada posjetilaca, odlučio je Organizacioni odbor.

Najpijaniji vozači iz Gradiške i Bratunca: Za volanom sa 5,18 promila

BANJALUKA - Na cestama u Republici Srpskoj od početka ove godine najpijaniji vozači evidentirani su u Gradišci i Bratuncu, koji su imali najveću koncentraciju alkohola u krvi, po 5,18 promila, podaci su Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Uhapšen zbog krađe golfa

BRATUNAC - D.O. iz Srebrenice uhapšen je u Bratuncu zbog sumnje da je ukrao automobil golf, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Najčitanije