Bratunac

U Bratuncu pronađeno beživotno tijelo

ZVORNIK - Beživotno tijelo Behije Salkić pronađeno je juče oko 15 časova u mjestu Suha, u opštini Bratunac, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Uhapšena pijana Bratunčanka

ZVORNIK - J.R. iz Bratunca uhapšena je zbog sumnje da je počinila više prekršaja upravljajući pijana automobilom folksvagen, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Žrijeb bez predstavnika klubova iz RS: Liga BiH u ćorsokaku

Košarkaški sport suočava se s novom krizom. Žrijeb za novu sezonu Lige 14 BiH za muškarce, koji je danas održan u Sarajevu, protekao je bez prisustva predstavnika klubova iz Repubile Srpske, a izvlačenje parova održano je iako o tome odluku nije donio Upravni odbor Košarkaškog saveza BiH.

Vandali ostavili uginulu svinju ispred Gradske džamije u Bratuncu

SARAJEVO - Nepoznati vandali ostavili su u četvrtak uginulu svinju u haremu Gradske džamije u Batuncu, a imam i džematlije uginulu životinju primijetili su prilikom dolaska na podne-namaz.

Registrovan zemljotres na području Bratunca

BANJALUKA - Zemljotres jačine 2,4 stepena Rihterove skale registrovan je danas na području Bratunca, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Neobični ukusi lavande, ruže, zove i nane zarobljeni u flašice

Brend prirodnih sokova "Sherbetlook", koji spaja tradicionalne vrijednosti našeg podneblja sa modernim načinom života, nastao je u januaru 2019. godine.

Žunić potpisao za Bratunac

Košarkaški klub Bratunac nastavlja sa pojačanjima za narednu sezonu. Nakon dolaska Nikole Tadića, koji u BiH dolazi iz gruzijske ekipe Rusatvi, klub je potvrdio da je novi član postao i Matija Žunić.

Stric iščupao djevojku s poteškoćama u razvoju iz kandži napadača

BRATUNAC - Dvadesetogodišnjakinju s poteškoćama u razvoju i umanjenim intelektualnim i fizičkim sposobnostima pokušao je silovati njen blizak rođak, u čemu ga je spriječio stric te djevojke, nakon što je čuo njene krike i plač.

Poribljene pritoke Drine u Bratuncu i Srebrenici

BRATUNAC/SREBRENICA - Predstavnici Sportsko-ribolovnog saveza Republike Srpske, u saradnji sa sportsko-robolovnim udruženjima "Drina" iz Bratunca i "Mladica" iz Srebrenice izvršili su danas poribljavanje pritoka Drine u ove dvije opštine.

Bratunac dobija novu zgradu opštine

BRATUNAC - u Bratuncu su danas počeli pripremni radovi za izgradnju zgrade opštine, koja će koštati 2.391.000 KM sa PDV-om.

Najčitanije