Bratunac

Srebrenica i Bratunac nakon 13 časova dobili struju

SREBRENICA - Vjetar i snježne padavine izazvale su brojne kvarove i oštećenja na dalekovodnoj i niskonaponskoj mreži na području Srebrenice i Bratunca i ove dvije opštine su bez napajanja električnom energijom bile 13 časova.

Nakon remonta, polovno naoružanje MUP-a Srpske izvezeno u Ameriku

BRATUNAC - Akcionarsko društvo Tehnički remont Bratunac (TRB), koji je 2018. godine učestvovao u kupoprodaji 11.546 komada polovnog naoružanja od Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske, izvršio je remont i navedeno naoružanje izvezao za potrebe kupca u SAD.

Bratunac za sport obezbijedio 350.000 KM

BRATUNAC - Opština Bratunac objavila je javni poziv za raspodjelu 350.000 KM za rad sportskih klubova i organizovanje sportskih sadržaja u ovoj godini.

U Bratuncu počeo četvrti Festival ruskog filma

​BRATUNAC - U Bratuncu je večeras svečano otvoren tradicionalni, četvrti po redu Festival ruskog filma koji će trajati do subote, 8. februara.

Festival ruskog filma u Bratuncu

Tradicionalni četvrti Festival ruskog filma u Bratuncu biće održan od 3. do 8. februara, rekao je direktor bratunačkog Doma kulture Radovan Petković.

Više od 2.000 Bratunčana podržalo braću u Crnoj Gori

BRATUNAC - Protestnim zborom i šetnjom gradskim trgom više od 2.000 Bratunčana večeras je iskazalo podršku Srbima i Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori da istraju u očuvanju pravoslavnih svetinja i crkvene imovine.

Tuča u Bratuncu, dvoje povrijeđenih

BRATUNAC - Iz Policijske uprave Zvornik saopšteno je da su dva lica lakše povrijeđena u tuči u bratunačkoj Ulici Svetog Save.

Dom zdravlja Bratunac kupio novo sanitetsko vozilo

BRATUNAC - Novo sanitetsko vozilo stiglo je Domu zdravlja Bratunac koji je obezbijedio 70.000 KM vlastitih sredstava za njegovu kupovinu, rekao je direktor ove ustanove Aleksandar Vasić.

Preminula baka koja je grlila lobanju sina, simbol užasa rata u BiH

BRATUNAC - Baka Dobrina Prodanović, nesrećna žena iz Srebrenice, čija slika sa sinovljevom lobanjom postala simbol sveg užasa rata u BiH, preminula je juče, saopštila je Boračka organizacija Opštine Bratunac. Ona će biti sahranjena danas u 13 sati na porodičnom groblju u Fakovićima.

Višković: Vlada će podržati projekte u Bratuncu

BRATUNAC - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da opština Bratunac ima dobre projekte, da domaćinski brine o budžetu i da će Vlada podržati izgradnju zgrade opštine i druge projekte značajne za ovu opštinu i regiju Birač.

Najčitanije