Bratunac

Višković: Vlada će podržati projekte u Bratuncu

BRATUNAC - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da opština Bratunac ima dobre projekte, da domaćinski brine o budžetu i da će Vlada podržati izgradnju zgrade opštine i druge projekte značajne za ovu opštinu i regiju Birač.

Pronađen zasad indijske konoplje, izvještaj protiv Bratunčanina

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik podnijeli su izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina protiv E.H. iz Bratunca zbog sumnje da je počinio krivično djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga".

Gudački kvartet Beogradske filharmonije nastupio u Bratuncu

Gudački kvartet Beogradske filharmonije večeras je nastupio u punoj bioskopskoj sali Doma kulture u Bratuncu, u okviru manifestacije "Dani Srbije u Srpskoj".

Sajam "Dani maline 2019" završen uručenjem nagrada posjetiocima

BRATUNAC - Uručenjem nagrada posjetiocima sajma i vlasnicima najuređenijih dvorišta, u Bratuncu je danas završen 13. Međunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma "Dani maline 2019".

Uhapšen prema potjernici KPZ Tuzla

ZVORNIK – A.D. iz Banovića uhapšen je juče oko 13 časova u Bratuncu na osnovu raspisane centralne potjernice, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Danas zvanična predaja dva "Despota" MUP-u, uskoro još tri

BIJELJINA - Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) isporučiće danas Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske dva oklopna multifunkcionalna vozila "Despot" koja ulaze u redovnu upotrebu policije, rekao je Srni direktor i većinski vlasnik TRB-a Slavenko Ristić.

Počelo suđenje muškarcu koji je ubio petomjesečnog sina

BANJALUKA - U Okružnom sudu u Bijeljini počelo je suđenje Zoranu Miloševiću (30) iz Zagona kod Bratunca koji je svirepo ubio svog petomjesečnog sina.

Dodik: Zavjet ćutanja o zločinu nad Srbima u Podrinju biće prekinut

BRATUNAC - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je u Bratuncu će biti prekinut sramni zavjet ćutanja svjetskih moćnika, koji to namjerno čine, i dijela sarajevske elite o stradanju Srba u Podrinju, jer veoma dobro znaju šta se ovdje dešavalo od 1992. do 1995. godine.

Miladin Radović v.d. direktora "Pošta Srpske"

BANJALUKA - Direktorica „Pošta Srpske“ Jasminka Krivokuća nakon 12 godina odlazi sa čela ovog javnog preduzeća. Na njeno mjesto dolazi Miladin Radović iz Bratunca, kadar Ujedinjene Srpske.

MUP Srpske dobija dva "Despota"

BANJALUKA - Prva dva serijska modela oklopnog vozila "Despot" uskoro će biti isporučena Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Najčitanije