Bratunac

Tragedija kod Bratunca: Konj se vratio bez vlasnika, policija pronašla tijelo

BRATUNAC - Pripadnici Policijske stanice Bratunac su na makadamskom putu u mjestu Burnice pronašli tijelo mještanina Drage R. (63).

U Bratuncu počinju "Dani pozorišta"

U Bratuncu će danas početi manifestacija "Dani pozorišta" u okviru koje će biti izvedeno pet predstava.

U Bratuncu Dani pozorišta od 21. do 27. marta

Dom kulture i Pozorište mladih "Milica Topalović" Bratunac organizovaće "Dane pozorišta" od 21. do 27. marta, saopšteno je iz te ustanove.

Izgorio audi u Bratuncu

BRATUNAC - Automobil audi 80 zapalio se u toku vožnje i izgorio u mjestu Grabovačka rijeka pored regionalnog puta Bratunac-Skelani u bratunačkoj opštini, a povrijeđenih nije bilo.

Tragedija kod Bratunca: Stradao prilikom prevrtanja traktora

​BRATUNAC - D.M. iz Bratunca stradao je prilikom prevrtanja traktora u mjestu Krasnopolje, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prikazani dječiji i dokumentarni ruski film

BRATUNAC - Treće večeri "Revije ruskog filma" u Bratuncu su večeras prikazani dječiji animirani film "Dobrinja Nikitič i Zmaj Gorinič" režisera Ilje Maksimova te dokumentarni film "Zvezda i smrt grofa Vronskog/srpski gambit" Miloša Bikovića.

Revija ruskog filma u Bratuncu

Ambasador Rusije u BiH Igor Kalabuhov otvorio je večeras u Bratuncu Reviju ruskog filma.

Revija ruskog filma u Bratuncu

Ambasador Rusije u BiH Igor Kalabuhov trebalo bi danas da otvori Reviju ruskog filma u Bratuncu, rekao je direktor bratunačkog Doma kulture Radovan Petković.

Kalabuhov otvara reviju ruskog filma

BRATUNAC - Ambasador Rusije u BiH Igor Kalabuhov trebalo bi da sutra otvori Reviju ruskog filma u Bratuncu, rekao je direktor bratunačkog Doma kulture Radovan Petković.

Kalabuhov u ponedjeljak otvara reviju ruskog filma

BRATUNAC - Ambasador Rusije u BiH Igor Kalabuhov trebalo bi da u ponedjeljak, 7. februara, otvori Reviju ruskog filma u Bratuncu, rekao je Srni direktor bratunačkog Doma kulture Radovan Petković.

Zapalila se kuća u Bratuncu, nema povrijeđenih

​BRATUNAC - Požar koji je rano jutros izbio u porodičnoj kući u Bratuncu ugašen je brzom intervencijom vatrogasaca, na objektu je pričinjena veća šteta, ali nije bilo povrijeđenih ni stradalih.

Počelo snimanje dokumentarnog filma "Svjedok"

BRATUNAC - U Kravici, kod Bratunca, danas je počelo snimanje istorijsko-dokumentarnog filma "Svjedok", režisera Denisa Bojića, u koprodukciji Radio-televizije Republike Srpske i Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica.

Mladić iz Bratunca osumnjičen za krađu 3.000 maraka

BRATUNAC - Policajci iz Bratunca izvršili su kriminalističku obradu nad mještaninom Slađanom V. (30), osumnjičenim da je iz lokalne sportske kladionice ukrao oko 3.000 maraka, potvrdili su izvori "Nezavisnih novina".

Pozorište mladih "Milica Topalović" poklanja predstavu

Članovi Pozorišta mladih "Milica Topalović" iz Bratunca pripremili su novu pozorišnu predstavu "Art" na kojoj su radili prethodnih nekoliko mjeseci.

Težak udes u Bratuncu, ima poginulih

U večernjim satima dogodila se teška saobraćajna nesreća u Bratuncu, na putu prema Srebrenici.

Najčitanije