Brazil

Preminuo brazilski dobrovoljac koji je primio oksfordsku vakcinu

SAO PAULO - Brazilske zdravstvene službe saopštile su danas da je preminuo volonter koji je priminuo vakcinu koju razvijaju kompanija Astra Zeneka i Univerzitet u Oksfordu.

Police u supermarketu se srušile kao kula od karata, ima žrtava

Jedna osoba je poginula, a osam je povrijeđeno kada su se, potpuno iznenada, kao kula od karata srušile policije u jednom supermarketu u Brazilu.

Fudbaler porodio ženu ispred zgrade

Fudbaler iz Brazila pomogao je ženi da se porodi i na svijet donese njihovu bebu nasred pločnika.

Korona odložila čuveni karneval u Rio de Žaneiru

Škole sambe u Rio de Žaneiru odlučile su danas da odlože čuveni Karneval koji je trebalo da se održi u februaru 2021. godine, zbog pandemije virusa korona.

Ekspert vlade Brazila za amazonska plemena ubijen otrovnom strijelom

Službenik vlade Brazila i vodeći ekspert za amazonska plemena ubijen je strelom nakon što se približio plemenu koje je želeo da zaštititi, javlja Rojters.

Nevjerovatan pad brazilske ekonomije: Vratili se na nivo iz 2009. godine

Brazilija - Veličina brazilske ekonomije se u drugom kvartalu 2020. vratila na nivo na kojem je bila u jeku globalne finansijske krize 2009. godine.

Objavljeni nalozi za hapšenje više od 400 ljudi u Brazilu

RIO DE ŽANEIRO - Brazilska policija saopštila je danas da tragaju za više od 400 osoba radi hapšenja zbog navodne povezanosti sa kriminalnim bandama.

Kongresmenka optužena da je naručila ubistvo muža

RIO DE ŽANERIO - Brazilska kongresmenka Flordelis de Suza optužena je da je naručila ubistvo svog muža, pastora Andresona do Karma, u kojeg je pucano više od 30 puta u njihovom domu u junu prošle godine.

Tijelo preminulog brazilskog radnika ostavljeno na podu marketa

Jedna prodavnica u Brazilu nastavila je s normalnim radom, iako im je radnik preminuo tokom radnog vremena. Tijelo su ostavili da leži.

Skulptura Hrista Spasitelja u Brazilu otvorena za posjetioce

Najveće turističke atrakcije Rio de Žaneira, skulptura Hristosa Spasitelja i Glava šećera otvorene su danas za posjetioce, nakon što su bile zatvorene pet mjeseci zbog pandemije virusa korona.

Najčitanije