Brazil

Predsjednik Brazila imenovao sina za ambasadora u SAD

BRAZILIJA - Predsjednik Brazila Žair Bolsonaro izjavio je danas da nominacija njegovog sina Eduarda za ambasadora u SAD ne predstavlja nepotizam.

Brazilska govedina mogla bi prisjesti bh. stočarima

BANJALUKA - Poljoprivrednici se plaše da će na bh. tržište masovnije početi pristizati smrznuta govedina i svinjetina iz Argentine, Brazila, Paragvaja i Urugvaja, što bi ih, ističu, stavilo u izuzetno nepovoljan položaj u ionako teškoj tržišnoj utakmici.

Oland ispitan u policiji

PARIZ - Bivši francuski predsjednik Fransoa Oland dao je početkom mjeseca izjavu u policiji u svojstvu svjedoka u sklopu istrage Brazila o ugovorima za kupovinu borbenih aviona.

U Rio de Žaneiru pronađena grobnica sa tijelima 12 ljudi

RIO DE ŽANEIRO - Policija Rio de Žaneira pronašla je masovnu grobnicu sa tijelima 12 ljudi u široj okolini grada, području u kojem je aktivna jedna paramilitarna grupa.

Predsjednik Brazila izviždan na meču protiv Argentine

BELO HORIZONTE - Brazilski predsjednik Žair Bolsonaro prvi put se suočio sa glasnim zvižducima na svoj račun od dolaska na vlast, a to mu se dogodilo na fudbalskoj utakmici.

Mesi: Sudija bio na strani Brazila, ne poštuje nas

BELO HORIZONTE - Najbolji argentinski fudbaler Lionel Mesi okrivio je sudiju za poraz od Brazila (2:0) u Belo Horizonteu u polufinalu Kopa Amerike.

Brazil počistio Argentinu za finale Kopa Amerika

​Fudbaleri Brazila pobijedili su Argentinu u polufinalu Kopa Amerika sa 2:0, pa je Lionel Mesi ostao bez titule sa nacionalnim timom!

Brazil i dalje protiv prijema Kosova u Interpol

UFA - Brazil ostaje pri svom stavu o nepriznavanju Kosova i pružanju čvrste podrške Srbiji u njenom protivljenju prijemu Prištine u Interpol, rekao je izvršni sekretar Kabineta za institucionalnu bezbjednost pri kabinetu predsjednika Brazila Valerio Stumpf Trindade.

Odbojkaši Srbije pobijedili Brazil

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije pobijedila je večeras Brazil 3:2 (17:25, 25:22, 17:25, 25:20, 15:12) u prvom meču trećeg vikenda Lige nacija u portugalskom Gondomaru.

Dječaku promijenile pol, raskomadale ga i htjele zapaliti

Devetogodišnjeg dječaka Ruana Majkona izbole su 31. maja njegova majka Rosana da Silva Kandido, (27) i njena partnerka Kasilea Damaskeno Pesao (28), prenose brazilski mediji.

Najčitanije