Brazil

Fudbaleri gurali vozilo hitne pomoći

Vasko i Flamengo odigrali su meč u okviru 25. kola brazilske Serije A, a ovaj meč obilježila je nevjerovatna situacija u kojoj su igrači obje ekipe gurali vozilo hitne pomoći.

Lula se povukao iz izborne trke

BRAZILIJA - Bivši brazilski predsjednik Luiz Injasio da Silva Lula povukao se iz predsjedničkih izbora koji će biti održani sljedećeg mjeseca i podržao kandidaturu svog najbližeg saradnika.

Nejmaru ponovo kapitenska traka

Najbolji brazilski fudbaler Nejmar da Silva izabran je za trajnog kapitena reprezentacije poslije dužeg perioda rotacije igrača sa trakom.

Golman postigao sjajan gol iz slobodnjaka

Duel 23. kola brazilske Serije A donio nam je i duel u kome je Seara sa 2:1 savladala Korintijans, ali ono što je obilježilo ovaj meč je golman domaćih Everson.

U uništenom muzeju pronađena lobanja stara 11.500 godina

Na zgarištu Brazilskog nacionalnog muzeja u Rio de Žaneiru pronađena je lobanja za koju se vjeruje da je pripadala jednom od najznačajnijih muzejskih eksponata.

Brutalan start Brazilca, skoro slomio nogu protivniku

Palmeiras je uprkos porazu kod kuće (0:1) od Kero Portena prošao dalje u brazilskom kupu zbog pobjede (2:0) u prvom meču.

Brazil raspoređuje vojnike duž granice sa Venecuelom

LIMA - Brazilski predsjednik Mišel Temer potpisao je danas uredbu kojom se nalaže raspoređivanje bezbjednosnih snaga duž granice sa Venecuelom, dok je Peru proglasio "vanredno zdravstveno stanje" zbog hiljade građana Venecuele koji su prešli u te dvije zemlje bježeći od ekonomske krize.

Bivšem predsjedniku FS Brazila četiri godine robije

Bivši predsjednik Fudbalskog saveza Brazila (CBF) Hose Marija Marin dobio je četiri godine zatvora zbog reketiranja i korupcije u FIFA.

Skoro umro u ringu jer sudija nije prekinuo meč

Brazilski borac Melkviazel Košta skoro je umro u ringu u meču za pojas prvaka u lakoj kategoriji za Demolidor Fight protiv sunarodnjaka Rafaela Barbose.

Brazil šalje vojnike u pogranični grad s Venecuelom

BRAZILIJA - Brazilska vlada planira da pošalje vojnike u Pakaraimu, nakon što su stanovnici tog pograničnog grada napali migrante iz Venecuele.

Najčitanije