Bred Pit

Bred Pit: "Ad astra" je najteži film na kojem sam ikada radio

​Od reditelja i scenariste Džejmsa Greja, u domaće bioskope stigao je film "Ad astra", sa holivudskom zvijezdom Bredom Pitom u glavnoj ulozi.

Bred Pit propitivao astronauta NASA

Holivudska zvijezda Bred Pit intervjuisao je u ponedjeljak astronauta Nase Nika Hejga koji se prevrtao u uslovima nulte gravitacije u Međunarodnoj svemirskoj stanici.

Bred Pit se priključio crkvi Kanjea Vesta

Američki glumac Bred Pit (55) postao je član crkve koju je osnovao američki reper Kanje Vest (42).

Bred Pit: Film 'Ad Astra' je za mene bio veliki izazov

​Borio se u ratovima, pljačkao, nadmudrivao, ali holivudski glumac Bred Pit kaže da mu nijedan film u kojem je glumio nije predstavljao toliki izazov kao najnoviji u kojem igra astronauta.

Bred Pit: Počeo sam jesti zdravije i ne pijem alkohol

Američki filmski glumac Bred Pit bio je potpuno slomljen nakon razvoda od glumice Anđeline Džoli, te je novonastalu životnu situaciju poistovjećivao sa smrću. S vremenom je shvatio da udaljavanje od voljene osobe nije smak svijeta, a uloga u filmu ‘Once Upon A Time In Hollywood’ scenariste Quentina Tarantina puno mu je pomogla.

Bred Pit: Uživam kao samac

Holivudski zavodnik Bred Pit (55) progovorio je o samačkom životu nakon razvoda od glumice Anđeline Džoli (44). Za strane medije rekao je kako sada uživa te dodao da ga društvene mreže uopšte ne zanimaju.

Pao dogovor između Breda i Anđeline

Poslije višemjesečnih dugih parnica najpoznatiji bivši holivudski par konačno je uspio da se dogovori oko starateljstva nad djecom.

Bred Pit napušta glumu

Jedan od omiljenih holivudskih šmekera i glumaca, kako starijih tako i mlađih generacija, Bred Pit, ostavio je svoju publiku bez teksta kada je saopštio da želi da napusti glumu.

Bred Pit o bivšim ženama

Brak bivših supružnika holivudskih zvezda Bred Pita i Dženifer Aniston i dalje intrigira javnost i medije, iako je prošlo 14 godina od njihovog razvoda.

Manekenka otkrila istinu o Bredu i Anđelini

Manekenka i glumica Kapris Buret (47) se u intervjuu za “New Magazine” dotakla i teme nekadašnjeg holivudskog para Breda Pita i Anđeline Džoli – i nije imala lijepe riječi za glumicu.

Najčitanije