Bred Pit

U svojoj prvoj ulozi Bred Pit glumio sina Milene Dravić

Svoju prvu ulogu u profesionalnoj karijeri Bred Pit ostvario je u crnogorskom filmu "Tamna strana sunca", u kojem je glumio zajedno sa Milenom Dravić.

Poznati parovi koji su se upoznali na sastancima na slijepo

Izgleda da i poznate ličnosti imaju ljubavne tegobe vezane za upoznavanje ljubavnih partnera, pa im treba pomoć prijatelja (u slučaju poznatih, i menadžera) koji im organizuju sastanke na slijepo, odnosno spajaju ih sa njima nepoznatom osobom sa kojom smatraju da će biti kompatibilni. Takvi sastanci mogu da budu stresni, ali se su se za ove poznate ličnosti isplatili!

Uhvaćen na snimanju: Transformacija Bred Pita

Poslednjih mjeseci život ga nije mazio. Američki glumac Bred Pit preživio je pravi ljubavni brodolom, a njegova bivša Anđelina Džoli je nemilosrdna u borbi za starateljstvo oko djece. Ipak, to se nije odrazilo na njengov izgled, jer prema najnovijim paparaco slikama sa seta filma "Bilo jednom u Holivudu" samački život mu izgleda prija.

Anđelina predložila Bredu Pitu dogovor o starateljstvu

Anđelina Džoli i Bred Pit otkazali su sudsku raspravu o starateljstvu nad njihovom djecom, a kako navode američki mediji, glumica i glumac na putu su da se dogovore.

Bitka za starateljstvo nad djecom Anđeline i Breda se nastavlja

Anđelina Džoli i Bred Pit počeli su da vode ozbiljan rat koji se odnosi na starateljstvo njihove djece.

Sud naredio Anđelini Džoli: Vrati djecu i javi se psihijatru

Anđelina Džoli i Bred Pit vode "prljavu" bitku preko tabloida, dok sud u Americi pita: "Mislite li o djeci“?

Prvi put zajedno igraju na filmu i odlično se zabavljaju

Slavni američki reditelj Kventin Tarantino nedavno je u Los Anđelesu počeo snimanje svog novog filma "Once Upon a Time ih Hollywood", čija je radnja smještena u šezdesete godine prošlog vijeka. U središtu priče su ubistva koja su počinili članovi kulta Čarlsa Mensona.

Brad Pit snima film o seksualnom predatoru Vajnstinu

Plan B, producentska kuća Brada Pita i Annapurna Pictures na velike će ekrane prenijeti priču o holivudskom predatoru i propalom producentu Harveyu Weinsteinu.

Tarantino snima još jedan nasilan i mračan film

Oskarovac Kventin Tarantino zagolicao je maštu okupljenih na otvaranju konferencije "CinemaCon" u Las Vegasu.

Glumica popustila: Novi detalji razvoda Anđeline i Breda

Anđelina Đoli i Bred Pit krajem 2016. godine objavili su da se rastaju. Proces još uvijek nije završen, jer je velika prepeka u svemu bila upravo Anđelina i njeni “prohtjevi”.

Najčitanije