Bred Pit

Kako izgleda život Breda Pita nakon razvoda?

Za Breda Pita protekla godina je bila izuzetno bolna. Razdvojenost od djece teško mu pada, a iako se posvetio karijeri i poboljšanju svog života još uvijek nije istinski srećan. Evo kako izgleda njegov život nakon razvoda od Anđeline Džoli.

Anđelina Džoli: Pokušala sam da spasem brak sa Bredom

Anđelina Džoli i Bred Pit rastali su se u septembru prošle godine, a njihov razvod i dalje intrigira svijet. Iako je već više puta javno govorila o svojim osjećanjima, porodici, kao i najtežim trenucima kroz koje je prolazila, glumica se ovog puta osvrnula na sam brak, te otkrila kako je pokušala da ga spase.

Kejt Hadson progovorila o Bredu Pitu

Nedugo pošto su se Bred Pit i Anđelina Džoli, jedan od omiljenih i najjlepših holivudskih parova rastali, glumca su počeli da povezuju sa mnogim poznatim damama koje su navodno došle da mu pruže utjehu.

Bred Pit zaljubljen u mlađu verziju Anđeline Džoli?

Američki časopis “In Touch” tvrdi da je Bred Pit (53) očaran mladom Britankom Ela Purnel (21), te da radi sve kako bi je osvojio. Tvrde da joj je dao i ulogu u jednom od filmova koje će producirati.

Bred Pit se zaljubio u 32 godine mlađu glumicu

Iako do sada nije ulazio u ozbiljne veze, izgleda da je holivudski zavodnik Bred Pit riješio da se upusti u romansu sa svojom mlađanom koleginicom.

Bred Pit gradi luksuzni resort u Zablaću

Slavni holivudski glumac Bred Pit prošle nedjelje je boravio u Hrvatskoj zbog izgradnje resorta u Zablaću, piše "Harpers Bazaar".

Pomirili se Bred i Anđelina?

Anđelina Džoli (42) i Bred Pit (53) šokirali su javnost objavom da se razvode. Ipak, čini se kako su svojoj ljubavi odlučili dati još jednu šansu.

Ništa od razvoda Anđeline i Breda?

Skoro godinu dana od kada su najavili razlaz, Bred Pit i Anđelina Džoli su, za sada nezvanično, zaustavili postupak razvoda. Njihovi prijatelji, očigledno, sumnjaju da će do toga uopšte i doći.

Susret bivših supružnika nakon 12 godina

Između njih dvoje stala je Anđelina Džoli, a sada kada više nije u igri, Brad i Dženifer planiraju da se ponvo sretnu.

Anđelina Džoli pokazala novi izgled

Od kako je svijet saznao da se slavni par Anđelina Džoli i Bred Pit razvode, holivudska glumica je bila na meti medija, koji joj prate svaki korak

Reklame

Najčitanije