Bred Pit

Srpski biznismen nudi Bredu Pitu 400.000 evra za dan u Beogradu

Popularni glumac Bred Pit bi u septembru trebalo da posjeti Beograd.

Dženifer Aniston iskreno o Bredovoj prevari

Holivudska glumica Dženifer Aniston priznala je da je vrištala od bijesa kada je, nakon što se rastala od svog takođe slavnog supruga Breda Pita, vidjela fotografije s odmora na koji je on otišao sa ženom zbog koje ju je ostavio.

Uloga u kultnom filmu prvo ponuđena Bredu Pitu, on je odbio

Holivudski glumac Bred Pit, koji je nedavno osvojio dvije nagrade za sporednu ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu", otkrio je da je prije mnogo godina odbio da igra Nea u "Matriksu".

O Bredu i Dženifer svi pričaju: Emocije su i dalje prisutne

Dženifer Aniston i Bred Pit rastopili su srca obožavalaca širom svijeta ponašanjem na 26. dodjeli "Screen Actors Guild"nagrada (SAG Awards), u nedelju 19. janaura.

Bred Pit zaštitno lice italijanskog modnog brenda Brioni

Bred Pit postao je zaštitno lice jednog od najpoznatijih brendova ekskluzivne muške odjeće, a kako je najavljeno on će se oprobati i u dizajniranju.

Bred Pit ima novu djevojku, upoznao je sa roditeljima

Holivudski zavodnik Bred Pit viđen je prije nekoliko dana na izložbi u jednoj umjetničkoj galeriji u društvu koleginice Alije Šokat (30).

Anđelina Džoli o razvodu od Breda Pita: izgubila sam sebe

Glumica Anđelina Džoli nedavno se i zvanično razvela od glumca Breda Pita s kojim ima šestoro djece – troje biološke i troje usvojene.

Bred Pit: "Ad astra" je najteži film na kojem sam ikada radio

​Od reditelja i scenariste Džejmsa Greja, u domaće bioskope stigao je film "Ad astra", sa holivudskom zvijezdom Bredom Pitom u glavnoj ulozi.

Bred Pit propitivao astronauta NASA

Holivudska zvijezda Bred Pit intervjuisao je u ponedjeljak astronauta Nase Nika Hejga koji se prevrtao u uslovima nulte gravitacije u Međunarodnoj svemirskoj stanici.

Bred Pit se priključio crkvi Kanjea Vesta

Američki glumac Bred Pit (55) postao je član crkve koju je osnovao američki reper Kanje Vest (42).

Najčitanije