Bred Pit

Bred Pit na proslavi 50. rođendana Dženifer Aniston

​Američki glumac Bred Pit pojavio se na proslavi 50. rođendana svoje bivše supruge Dženifer Aniston.

Bred Pit i Šarliz Teron ipak nisu zajedno?

Popularni glumci Bred Pit i Šarliz Teron se ipak ne zabavljaju, niti su se skoro vidjeli, iako su jako dobri prijatelji.

Anđelina i Bred konačno postigli dogovor o starateljstvu

Holivudski glumci Anđelina Džoli i Bred Pit najzad su postigli dogovor oko starateljstva nad šestoro djece, izjavila je advokatica Džolijeve, Samanta Blej DeDžin.

Poznate ličnosti koje nisu online

Društvene mreže mlađim generacijama postale su već uobičajena stvar. Svakodnevno objavljuju fotografije šta rade, s kim i gdje. Isto tako, i poznate ličnosti često sebe promovišu putem društvenih mreža, a mnogi skupe i velik broj pratioca.

U svojoj prvoj ulozi Bred Pit glumio sina Milene Dravić

Svoju prvu ulogu u profesionalnoj karijeri Bred Pit ostvario je u crnogorskom filmu "Tamna strana sunca", u kojem je glumio zajedno sa Milenom Dravić.

Poznati parovi koji su se upoznali na sastancima na slijepo

Izgleda da i poznate ličnosti imaju ljubavne tegobe vezane za upoznavanje ljubavnih partnera, pa im treba pomoć prijatelja (u slučaju poznatih, i menadžera) koji im organizuju sastanke na slijepo, odnosno spajaju ih sa njima nepoznatom osobom sa kojom smatraju da će biti kompatibilni. Takvi sastanci mogu da budu stresni, ali se su se za ove poznate ličnosti isplatili!

Uhvaćen na snimanju: Transformacija Bred Pita

Poslednjih mjeseci život ga nije mazio. Američki glumac Bred Pit preživio je pravi ljubavni brodolom, a njegova bivša Anđelina Džoli je nemilosrdna u borbi za starateljstvo oko djece. Ipak, to se nije odrazilo na njengov izgled, jer prema najnovijim paparaco slikama sa seta filma "Bilo jednom u Holivudu" samački život mu izgleda prija.

Anđelina predložila Bredu Pitu dogovor o starateljstvu

Anđelina Džoli i Bred Pit otkazali su sudsku raspravu o starateljstvu nad njihovom djecom, a kako navode američki mediji, glumica i glumac na putu su da se dogovore.

Bitka za starateljstvo nad djecom Anđeline i Breda se nastavlja

Anđelina Džoli i Bred Pit počeli su da vode ozbiljan rat koji se odnosi na starateljstvo njihove djece.

Sud naredio Anđelini Džoli: Vrati djecu i javi se psihijatru

Anđelina Džoli i Bred Pit vode "prljavu" bitku preko tabloida, dok sud u Americi pita: "Mislite li o djeci“?

Najčitanije