Bred Pit

Pao dogovor između Breda i Anđeline

Poslije višemjesečnih dugih parnica najpoznatiji bivši holivudski par konačno je uspio da se dogovori oko starateljstva nad djecom.

Bred Pit napušta glumu

Jedan od omiljenih holivudskih šmekera i glumaca, kako starijih tako i mlađih generacija, Bred Pit, ostavio je svoju publiku bez teksta kada je saopštio da želi da napusti glumu.

Bred Pit o bivšim ženama

Brak bivših supružnika holivudskih zvezda Bred Pita i Dženifer Aniston i dalje intrigira javnost i medije, iako je prošlo 14 godina od njihovog razvoda.

Manekenka otkrila istinu o Bredu i Anđelini

Manekenka i glumica Kapris Buret (47) se u intervjuu za “New Magazine” dotakla i teme nekadašnjeg holivudskog para Breda Pita i Anđeline Džoli – i nije imala lijepe riječi za glumicu.

Bred i Anđelina zvanično razvedeni

Nekada slavni glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit zvanično više nisu u braku nakon tri godine borbe s potpisivanjem razvoda.

Bred Pit na proslavi 50. rođendana Dženifer Aniston

​Američki glumac Bred Pit pojavio se na proslavi 50. rođendana svoje bivše supruge Dženifer Aniston.

Bred Pit i Šarliz Teron ipak nisu zajedno?

Popularni glumci Bred Pit i Šarliz Teron se ipak ne zabavljaju, niti su se skoro vidjeli, iako su jako dobri prijatelji.

Anđelina i Bred konačno postigli dogovor o starateljstvu

Holivudski glumci Anđelina Džoli i Bred Pit najzad su postigli dogovor oko starateljstva nad šestoro djece, izjavila je advokatica Džolijeve, Samanta Blej DeDžin.

Poznate ličnosti koje nisu online

Društvene mreže mlađim generacijama postale su već uobičajena stvar. Svakodnevno objavljuju fotografije šta rade, s kim i gdje. Isto tako, i poznate ličnosti često sebe promovišu putem društvenih mreža, a mnogi skupe i velik broj pratioca.

U svojoj prvoj ulozi Bred Pit glumio sina Milene Dravić

Svoju prvu ulogu u profesionalnoj karijeri Bred Pit ostvario je u crnogorskom filmu "Tamna strana sunca", u kojem je glumio zajedno sa Milenom Dravić.

Najčitanije