Bred Pit

Bred Pit se zakleo na jednogodišnji celibat

Bred Pita razvod od Anđeline Džoli toliko je slomio da se glumac zakleo na jednogodišnje suzdržavanje od seksa!

Bred Pit srećniji bez Anđeline

Što je patio, patio je – Bred Pit je konačno srećan! Naime, kako tvrde izvori bliski slavnom holivudskom ljepotanu, on je prebolio razvod od Anđeline Džoli i uživa u momačkom životu i druženju sa prijateljima koje njegova bivša nije voljela.

Ko će biti djevojka Breda Pita sljedeće godine?

Glumica Tifani Hadiš biće nova djevojka zavodnika Breda Pita - ako oboje budu slobodni u 2019. godini. Takav dogovor napravili su nedavno kada su naletjeli jedno na drugo u liftu, a njenom šarmu Pit nije mogao da odoli.

Pit i Dikaprio u novom Tarantinovom filmu

Bred Pit i Leonardo Dikaprio će glumiti u novom filmu Kventina Tarantina, "Once Upon a Time in Hollywood".

Bredova poruka kriva za raspad Dženiferinog braka?

Od kada je Dženifer Aniston saopštila da se razvodi od Džastina Terua, u medijima su se pojavile razne informacije koje su dali bliski prijatelji slavnog para.

Kako izgleda život Breda Pita nakon razvoda?

Za Breda Pita protekla godina je bila izuzetno bolna. Razdvojenost od djece teško mu pada, a iako se posvetio karijeri i poboljšanju svog života još uvijek nije istinski srećan. Evo kako izgleda njegov život nakon razvoda od Anđeline Džoli.

Anđelina Džoli: Pokušala sam da spasem brak sa Bredom

Anđelina Džoli i Bred Pit rastali su se u septembru prošle godine, a njihov razvod i dalje intrigira svijet. Iako je već više puta javno govorila o svojim osjećanjima, porodici, kao i najtežim trenucima kroz koje je prolazila, glumica se ovog puta osvrnula na sam brak, te otkrila kako je pokušala da ga spase.

Kejt Hadson progovorila o Bredu Pitu

Nedugo pošto su se Bred Pit i Anđelina Džoli, jedan od omiljenih i najjlepših holivudskih parova rastali, glumca su počeli da povezuju sa mnogim poznatim damama koje su navodno došle da mu pruže utjehu.

Bred Pit zaljubljen u mlađu verziju Anđeline Džoli?

Američki časopis “In Touch” tvrdi da je Bred Pit (53) očaran mladom Britankom Ela Purnel (21), te da radi sve kako bi je osvojio. Tvrde da joj je dao i ulogu u jednom od filmova koje će producirati.

Bred Pit se zaljubio u 32 godine mlađu glumicu

Iako do sada nije ulazio u ozbiljne veze, izgleda da je holivudski zavodnik Bred Pit riješio da se upusti u romansu sa svojom mlađanom koleginicom.

Najčitanije