Bredli Kuper

Bredli Kuper režira film o Lenardu Bernstajnu

​Američki glumac i reditelj Bredli Kuper režiraće film o američkom dirigentu i kompozitoru Leonardu Bernštajnu, a koproducenti filma biće Martin Skoreze i Stiven Spilberg. Film još nema naslov, ali autorska prava već ima "Netfliks".

Bredli Kuper uslikan u metrou sa kćerkom

Poznati glumac Bredli Kuper nedavno se pojavio tamo gdje ga niko nije očekivao.

Novi detalji o odnosu Lejdi Gage i Bredlija Kupera uzdrmali Holivud

​Tema odnosa između Bredlija Kupera (44), Irine Šajk (33) i Lejdi Gage (33) ne prestaje da bude jedna od glavnih svih svjetskih medija.

Irina Šajk i Bredli Kuper se dogovorili o starateljstvu nad kćerkom

Iako više nisu zajedno, Irina Šajk i Bredli Kuper su se dogovorili o jednoj važnoj stvari. Naime, ruska manekenka i američki glumac su odlučili da žive u istom gradu i da dijele starateljstvo nad svojom kćerkicom Leom De Senom (2).

Lejdi Gaga i Bredli Kuper ponovo zajedno na filmskom platnu

Kako pišu strani mediji, Lejdi Gaga i Bredli Kuper nakon filma “Zvezda je rođena” uskoro bi ponovo mogli da se nađu zajedno na filmskom platnu.

Irina se iselila iz Bredlijeve vile

Jedan od trenutno najpoznatijih parova, čiji odnos je već neko vrijeme u fokusu medijske pažnje, izgleda da definitivno više nije zajedno.

Bredli Kuper raskinuo sa bivšom djevojkom zbog mame

Pričalo se kako je za njegove bivše neuspjele ljubavi zaslužna upravo majka, koja nije bila zadovoljna njegovim izborom djevojaka.

Bredli Kuper nominovan za nagrade Američkog udruženja reditelja

Američko udruženje reditelja (Direktors Guild of America- DGA) objavilo je nominacije za svoju 71. ceremoniju dodjele nagrada, među kojima su reditelji Bredli Kuper, Alfonso Kuaron i Spajk Li.

Bredli Kuper kupio kuću od 13 miliona dolara

Nakon velikog uspjeha u filmu "Zvijezda je rođena" američki glumac Bredli Kuper odlučio je da počasti svoju porodicu kućom vrijednom 13 miliona dolara.

Irina Šajk i Bredli Kuper nisu srećni zajedno?

Strani mediji pišu da Bredli Kuper i Irina Šajk nisu srećni u vezi i da se loše osjećaju jedan pored drugog već mjesecima.

Najčitanije