Brent

Cijena nafte u padu

LONDON - Cijena nafte na svjetskom tržištu danas je u padu zbog rasta broja zaraženih sojem omikron virusa korona što izaziva bojazan od novih restriktivnih mjera koje bi mogle uticati na potražnju za ovim energentom.

Cijene nafte u padu

NJUJORK - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su pale za skoro dva odsto nakon što su zalihe ovog energenta u SAD neočekivano opale.

Brent nafta blizu 80 dolara za barel

Cijene nafte nastavile su danas rast peti dan zaredom, pri čemu se sjevernomorska nafta Brent približava nivou od 80 dolara za barel zbog zabrinutosti u pogledu snabdijevanja, s obzirom na povećanje tražnje u svijetu kako pandemija jenjava.

Nafta skuplja zbog oluje u Meksičkom zalivu

TOKIO - Cijene nafte porasle su danas nakon što su proizvođači zbog oluje u Meksičkom zalivu evakuisali platforme i prekinuli rad, iako postoji bojazan od preplavljenosti globalnog tržišta i pada potražnje.

Cijene nafte opet krenule u rikverc

LONDON - Cijene nafte su ponovo krenule nizbrdo jer podaci američke naftne industrije ukazuju na veći rast zaliha u SAD od očekivanog, pri čemu naglo povećanje broja oboljelih od korona virusa u toj zemlji prijeti da dodatno podrije tražnju za gorivom.

Pad cijena nafte

LONDON - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u padu zbog zabrinutosti da bi u SAD moglo doći do novih blokada usljed rasta broja zaraženih virusom korona.

Najčitanije