Britni Spirs

Kristina Agilera pohvalila Britni Spirs

Kristina Agilera iskazala je svoje "poštovanje i divljenje" prema Britni Spirs nakon što ju je koleginica kritikovala prošle godine. Spirsova je prošle godine prozvala Agileru zbog "odbijanja da govori" o tome što je Britni onemogućeno da upravlja svojim životiom.

Britni Spirs isprozivala rođenu sestru: "Čestitam, pala si na niske grane"

Britni Spirs gotovo svakodnevno proziva svoju porodicu na društvenim mrežama tvrdeći da su je svi oni zajedno godinama maltretirali i iskorišćavali.

Britni Spirs o traumama tokom 13 godina nadzora i starateljstva

Pjevačica Britni Spirs oslobađena je od starateljstva pod kojim je bila 13 godina, a sada je riješila da otkrije kroz šta je prolazila tokom tog perioda.

Britni Spirs prozvala Kristinu Agileru, fanovi: "Stidi se"

Britni Spirs javno je prozvala Kristinu Agileru, jer nije htjela da komentariše rasplet njenog sudskog procesa koji je trajao 13 godina.

Britni Spirs: Razmišljam o još jednoj bebi

Pop zvijezda Bitni Spirs otkrila je da razmišlja o tome da ima još jedno dijete.

Britni Spirs poslije 13 godina više nema staratelja

Viši sud u Los Anđelesu poslije 13 godina okončao je starateljstvo nad američkom pop zvijezdom Britni Spirs (39), koja je odluku opisala kao njenim "najboljim danom ikada".

Britni Spirs otkazala vjenčanje, čeka odluku sudije

Pjevačica Britni Spirs će morati prvo da sačeka i zvaničnu odluku sudije koji vodi njen slučaj, pa tek onda da planira svadbu sa svojim dečkom Semom Ašagarijem.

Fotografije Britni Spirs za Noć vještica zabrinule fanove

Pop zvijezda Britni Spirs, koje je nedavno konačno oslobođena starateljstva koje je nad njom čitavih 13 godina imao njen otac, u posljednje vrijeme ne prestaje da šokira, što je i sada uradila.

Britni Spirs se obratila svojoj porodici

Pjevačica Britni Spirs (39) na Instagramu je podijelila nove detalje iz privatnog života, a ovoga puta se obrušila na cijelu svoju porodicu.

Britni se sada plaši javnog života: "Bojim se da ću pogriješiti"

Britni Spirs je na Instagramu otkrila svoje strahove u vezi s javnim životom nakon što je 13 godina provela pod kontrolom drugih koji su imali poziciju njenih zakonskih satratelja - prije svega njenog oca.

Najčitanije