Britni Spirs

Pjevačica ne liči na sebe: Slomili je privatni problemi

Nakon problema sa bivšim mužem i ocem, pjevačica Britni Spirs se pojavila u javnosti sa svojim dečkom, 25-godišnjim modelom Semom Asgarijem na dodjeli nagrada "The Daytime Beauty Awards" u Los Anđelesu.

Britni Spirs izgubila starateljstvo nad djecom?

​Britni Spirs navodno je izgubila starateljstvo nad djecom zbog toga što je jednog od njih napao pjevačicin otac Džejmi Spirs.

Očinska ljubav ili pohlepa: Otac ne pušta Britni Spirs na miru

Džejmi Spirs (66) od 2007. godine, kada je Britni Spirs (37) doživjela nervni slom i završila u bolnici, ima zakonsko starateljstvo nad njom.

Britni Spirs fotografijom na instagramu izazvala lavinu komentara

Britni Spirs podijelila je fotogarfiju svojih cipela na Instagramu i izazvala burnu reakciju među fanovima.

Bivši menadžer Britni Spirs dobio zabranu prilaska pjevačici

​Sam Lutfi, bivši menadžer Britni Spirs, dobio je zabranu prilaska pop pjevačici u trajanju od pet godina.

Zabrana prilaska za bivšeg menadžera Britni Spirs

Sudija Višeg suda u Los Anđelesu Brenda Peni izrekla je petogodišnju zabranu prilaska bivšem menadžeru pjevačice Britni Spirs, kojom mu se zabranjuje da stupi u kontakt sa pjevačicom ili njenom porodicom i da objavljuje na internetu "omalovažavajuće" komentare o njima.

Britni Spirs nakon izlaska iz bolnice: Mojoj porodici prijete smrću

Pjevačica Britni Spirs juče je napustila ustanovu za psihičko zdravlje u koju se navodno sama prijavila, a sada se obratila fanovima putem snimka na Instagramu.

Britni Spirs se povlači sa scene

​Nakon gotovo 20 godina uspješne pjevačke karijere pop-princeza Britni Spirs navodno se trajno povlači iz svijeta gmuzike.

Majmun, soba za naočare i doktor dio rajder-liste

Većina nas voli da posjećuje nastupe naših omiljenih muzičkih izvođača, ali malo ko je upućen u sve što je potrebno uraditi kako bi ljudi bili u prilici da uživaju u kvalitetnom koncertu. Jedan od aspekata koji privlači pažnju javnosti su svakako zahtjevi velikih zvijezda pred nastup. Mnoge od njihovih specijalnih želja su ponekad zaista bizarne.

Britni Spirs plaća veću alimentaciju bivšem mužu

Pjevačica Britni Spirs (36) pristala je na veću alementaciju koju će morati isplaćivati bivšem mužu Kevinu Federlajnu (40).

Najčitanije