Brod

Pogledajte kako su ronioci tražili kokain ispod broda

Policija je u Pločama zaplijenila ogromne količine heroina i kokaina. Riječ je o dva nepovezana slučaja. Heroin je pronađen na jednom brodu koji je stigao iz Iraka, a kokain na brodu s rasutim teretom koji je doplovio iz Kolumbije.

Doplovili u luku sa potpuno zaleđenim automobilima na palubi

Brod ironičnog imena "Sun Rio", koji je prevozio polovne automobile iz Japana u Rusiju, uplovio je u luku Vladivostok sa palubom okovanom ledom.

Brod NATO-a ušao u ukrajinsku luku Odesa

KIJEV - Borbeni brod NATO-a, francuska višenamenska fregata Overnj D654, uplovila je jutros u ukrajinsku luku Odesa, javlja lokalni list "Dumskaja".

Arheolozi u Izraelu otkrili vrijedne artefakte u moru

Arheolozi su u Izraelu otkrili vrijedne artefakte kod olupina u Sredozemnom moru, nedaleko od drevnog grada Cezareje.

Kod Brođanina nađeno 18 kesica kokaina

BROD - A.G. iz Broda uhapšen je nakon što je policija u objektima koje koristi pronašla 18 vrećica kokaina u kojima je bio po jedan gram.

Šićki Brod neiskorišteni biser prirode

TUZLA - Iako zaštićeno prostornim planom do 2025. godine, jezero kop Šićki Brod, jedno od najčistijih jezera na prostoru Bosne i Hercegovine, ali i regiona, i dalje službeno pripada rudnicima. To onemogućava da se u toj rekreacijskoj zoni grade neki konkretni sadržaji koji će proširiti ponudu za posjetitelje.

Britanski ribarski brod predat francuskim vlastima

PARIZ - Francusko ministarstvo pomorstva usmeno je upozorilo dva britanska broda koji su ribarili u vodama kod francuske luke Le Avr.

Ruski i kineski ratni brodovi oplovili Japan. Analiza CNN-a: Ovo je veliko

Zajedničku pomorsku vježbu Kine i Rusije, u kojoj je flotila od 10 ratnih brodova gotovo oplovila najveće japansko ostrvo, dvije su zemlje opisale kao sredstvo za postizanje stabilnosti u nestabilnoj regiji.

Promocija zbirke poezije "Izdaja krvi" Miroslava Živkovića

Zbirka poezije protojereja-stavrofora Miroslava Živkovića "Izdaja krvi" biće promovisana danas u Svetosavskom domu u porti Hrama Pokrova Presvete Bogorodice u Brodu.

Usidreni brodovi dižu cijenu robe

Ne prestaju problemi u svjetskim lancima snabdijevanja. Trenutno gotovo 600 brodova čeka na istovar, odnosno utovar robe pred najvećim svjetskim lukama. To je dvostruko više nego početkom godine.

Najčitanije