Brod

Požar na brodu, poginulo sedam ljudi

DŽAKARTA - Najmanje sedam ljudi, među kojima i djeca, stradalo je u požaru na brod u Indoneziji, dok se četvoro vodi kao nestalo.

Tužilaštvo pokrenulo istragu zbog broda sa migrantima

RIM - Italijansko tužilaštvo otvorilo je istragu navodne otmice i zloupotrebe položaja, nakon što je ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini spriječio humanitarni brod sa migrantima da uplovi u luku.

Uhapšene dvije osobe na prelazima Brod i Orašje

SARAJEVO - Na graničnom prelazu Brod danas je prilikom ulaska u BiH lišen slobode državljanin Hrvatske čiji su inicijali D.L. (40) jer je graničnom kontrolom utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Derventi zbog teške krađe.

Split: Vlasnik i kapetan broda braniće se sa slobode

SPLIT - Uhapšeni vlasnik i kapetan broda na kojem je u utorak na Hvaru od trovanja ugljen-monoksidom umro 57-godišnji italijanski turista, izjasnili su se danas u Opštinskom državnom tužilaštvu u Splitu kao nedužni, a u nastavku sudskog postupka braniće se sa slobode jer nije predložen ipritvor.

Požar u marini u Baru, uništen brod ruskog državljanina

BAR - U požaru koji je pod još zvanično nerazjašnjenim okolnostima izbio jutros nešto poslije pet sati u marini u Baru potpuno je uništen ribarski brod u vlasništvu ruskog državljanina i stare drvene barke koje su bile u raspremi na suvom vezu, a njihov tačan broj još nije utvrđen.

Uhapšeni vlasnik i kapetan broda na kojem su se otrovali Italijani

SPLIT - Vlasnik i kapetan broda na kojem su se otrovali italijanski turisti kod Hvara uhapšeni su, saopštila je Splitsko-dalmatinska PU.

Na brodu napisao poruku Plenkoviću: Radiš sa prevarantima

BRAČ - Vlasnik izletničkog broda "Makarski Jadran", ispisao je na svom brodu poruku hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću u kojoj ga optužuje da radi sa prevarantima i hoštaplerima.

Projekat dječaka iz Broda za NASA finansiraju kabinet predsjednice i Vlada

BANJALUKA - Kabinet predsjednice i Vlada Republike Srpske zajednički će finansirati realizaciju projekta nano satelita trinaestogodišnjeg Dejana Lukića, a koji je prihvatila Američka svemirska agencija "Nasa", kazala je tokom razgovora sa ovim mladim genijem Željka Cvijanović, predsjednica RS, koja je danas organizovala prijem za Lukića.

Muškarac umro na brodu, dvoje odraslih i dvoje djece u bolnici

SPLIT - Jedan muškarac preminuo je na svom brodu u gradu Hvaru, a još četvero ljudi je hospitalizovano. Informaciju je potvrdila Željka Radošević iz odjela za informisanje PU Splitsko-dalmatinske.

Zapalio se brod, supružnici se spasili skokom u more

SPLIT - U Bobovišćima je jučer oko 19 sati planuo brod na kojem je trenutku izbijanja požara bio bračni par iz Splita.

Najčitanije