Brza pošta

Uhapšen u Banjaluci zbog pokušaja razbojništva nad radnikom brze pošte

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je muškarca N.V. zbog sumnje da je naoružan pokušao izvršiti razbojništvo nad radnikom brze pošte u ovom gradu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Raste profit brzih pošta tokom korone

BANJALUKA, SARAJEVO - Za razliku od mnogih kompanija koje su imale smanjen obim posla zbog pandemije virusa korona, brze pošte širom BiH bilježe povećanje, prvenstveno zbog povećane online prodaje.

EuroExpress brza pošta pruža podršku u teškim vremenima

EuroExpress brza pošta je krajem marta obilježila dvanaest godina poslovanja u djelatnosti brzih pošta. Ova kompanija je nastala 2008. godine sa 20 zaposlenih i nekoliko vozila, a do današnjeg dana je prerasla u kompaniju sa preko 600 zaposlenih, 30 poslovnica širom Bosne i Hercegovine, te najvećim voznim parkom brzih pošta u zemlji.

U Mostaru ponovo opljačkana brza pošta, napadači od radnice ukrali i golfa

MOSTAR - Dva maskiran napadača uz prijetnju vatrenim oružjem sinoć su oko 18 časova opljačkala poslovnicu brze pošte u Mostaru, na lokalitetu Bišće polje.

Ponovo opljačkana poslovnica brze pošte u Mostaru

MOSTAR - Dvojica maskiranih muškaraca opljačkala su večeras objekat brze pošte u Mostaru, javljaju federalni mediji.

EuroExpress uz podršku FedEx-a uručio donaciju Roditeljskoj kući

Zaposleni u kompaniji "EuroExpress" brza pošta uz podršku "FedEx-a" BiH, uručili su danas, 27. oktobra 2017. godine, donaciju u vrijednosti od 2.000 KM Roditeljskoj kući u Banjaluci i na taj način simbolično obilježili godinu dana od njenog osnivanja.

Najčitanije