Brzina

Dual "ulovio" 920 prekoračenja brzine

BIJELJINA - Radarski sistem dual evidentirao je 920 prekoračenja brzine na putevima koji su u nadležnosti Policijske uprave Bijeljina.

Autoputem vozio 231,2 km na čas, stigao ga "presretač"

BEOGRAD - Saobraćajni policajci su na autoputu Beograd - Šid kod Zemuna "presretačem" zaustavili vozača koji je vozio brzinom 231,2 kilometra na čas.

Do kraja marta brzinu kretanja vozila kontroliše savremeni radar

ZVORNIK - Na putevima u nadležnosti Policijske uprave Zvornik brzinu kretanja vozila od danas do 31. marta kontrolisaće savremeni radarski sistem, bez prisustva policije i bez zaustavljanja vozača.

Šta se desi kada pri 150 km/h umjesto u petu ubacite u treću brzinu?

Jedan vozač sportskog BMW-a M2 Competition, sa manuelnim mjenjačem, pri brzini od 150km/h, umjesto u peti stepen prenosa, ručicu mjenjača je vratio u treći.

Nošen olujom britanski avion iz Njujorka letio brže od zvuka

Avion British Airwaysa doletio je jutros od Njujorka do Londona za 80 minuta prije predviđenog vremena dolaska, a stručnjaci smatraju da je srušio rekord letenja ispod brzine zvuka.

Vozio 242,2 km/h na autoputu, zaustavio ga presretač

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Uprave saobraćajne policije, danas su kod mjesta Osipaonica na auto-putu takozvanim presretačem zaustavili dvadesetsedmogodišnjeg vozača mercedesa koji je vozio brzinom 242,2 kilometra na čas.

Divljanje na putu: Vozio 260 kilometara na sat i sve snimao

Snimci divljačke vožnje koje su postavljali sami vozači tokom određenog vremenskog perioda prepravili su Twitter. Iako su naišli na žestoku osudu od strane građana, ali i stručnjaka, nesavjesni vozači nisu prestali sa objavljivanjem snimaka, samo su promijenili društvenu mrežu.

Ulicama Novog Pazara vozio 209 km/h i sve snimao

Divlja vožnja kroz Novi Pazar šokirala je javnost Srbije. Na snimku koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama prikazan je jedan audi A6 - u punom "sjaju".

Jurnjava na hrvatskom autoputu, jedan vozio 233, a drugi 245 km/h

ZAGREB - Policija je uhapsila dvojicu vozača zbog prebrze vožnje autoputem A3 kroz Hrvatsku - Austrijanca koji je vozio 233 km/h i Italijana koji je vožio 246 km/h.

Vozili 242 km/h kod Nove Gradiške

Novčanu kaznu i jednomjesečnu zabranu vožnje izrekla je hrvatska policija dvojici vozača koji su u ponedjeljak autoputem A3 vozili 242 kilometra na čas, saopštila je u utorak Policijska uprava brodsko-posavska.

Najčitanije