Brzina

Vozio bicikl 280 kilometara na sat

Britanac Nil Kempbel je na aerodromskoj pisti Elvington u sjevernom Jorkširu u Velikoj Britaniji postavio novi svjetski rekord u brzini vožnje bicikla, postigavši maksimalnu brzinu od 280,557 kilometara na čas.

Zatvor za vozača koji je vozio 257 km na sat

BEOGRAD - U 22.000 saobraćajnih nezgoda u ovoj godini, poginulo je 310 ljudi, a 1.800 ima teške povrede, rekao je Aleksandar Radenković iz Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije.

Divljanje kod Ugljevika: 235 na sat na putu gdje je ograničenje 60

UGLJEVIK - Društvene mreže i mediji su svakodnevno ispunjeni snimcima suludih vožnji na kojima se vidi kako vozači prekoračuju dozvoljenu brzinu i ugrožavaju i svoj ali i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Vozio 193 na sat, a ograničenje 80

​Saobraćajna policija je u Rači zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača golfa koji je automobilom upravljao brzinom od 193 kilometara na čas na mjestu gdje je ograničenje 80.

Svaki drugi kontrolisani vozač u RS prekoračio brzinu

BANJALUKA - Policija je u Republici Srpskoj tokom petodnevne akcije evidentirala 4.260 prekršaja prekoračenja brzine, a zbog vožnje pod uticajem alkohola kažnjen je 671 vozač.

Italija eksperimentiše sa brzinom od 150 km/h na autoputu

Italija bi na određenim autoputevima mogla da poveća maksimalnu dozvoljenu brzinu na 150 km/h.

Nijemac i Švajcarac jurili 228 km/h

SLAVONSKI BROD - Policijski presretač Postaje prometne policije Slavonski Brod, uhvatio je kod Bickog Sela, na autoputu A3 Bregana-Lipovac, njemačkog državljanina (49) i švajcarskog državljanina (28) kako autoputem jure 228 kilometara na sat.

Državljani BiH "divljali" po Hrvatskoj, jedan vozio čak 245 km/h

Na hrvatskom autoputu A3 Bregana - Zagreb - Lipovac u protekla dva dana uhvaćeno je više vozača koji su debelo prekoračili najveće dozvoljene brzine.

Policija u šoku: Kamera snimila kamion "bez vozača"

Policajci u Esenu u Njemačkoj su se šokirali kada su pregledali kamere za nadzor brzine.

Makedonac i Makedonka divljali u Hrvatskoj brzinom od 250 km/h, objavljeni snimci

Posada policijskog presretača novogradiške policijske stanice u Hrvatskoj u nedjelju, 7. aprila u vrlo kratkom vremenu "ulovila" je tri nesavjesna vozača na autoputu A3, koji su jurili brzinama većim od 200 kilometara na sat.

Najčitanije