Brzina

Pojačana kontrola brzine u Gradišci

Policijska uprava Gradiška će od 14. do 25. oktobra vršiti kontrolu učesnika u saobraćaju, automatskim mjerenjem prekoračenja dopuštene brzine kretanja pomoću radarskih sistema ''Gatso'', tzv. ''presretači''.

Pojačana kontrola brzine na području Bijeljine

BIJELJINA - Policijska uprava Bijeljina najavila je da će od sutra do kraja mjeseca biti pojačana kontrola saobraćaja uz pomoć radarskog sistema "dual".

Zašto mjenjač treba ubaciti u nižu "brzinu" prije preticanja

Događa se da čak i iskusni vozači čine ozbiljne greške. Jedna od njih je povezana sa ubrzavanjem, kada vozač pritisne papučicu "gasa" do poda bez prebacivanja u niži stepen prenosa. Ne samo da je to neefikasno, već je i štetno za motor.

"Dual" do kraja mjeseca kontroliše brzinu

BANJALUKA - Radarski sistem "dual" će od danas, pa do kraja mjeseca kontrolisati brzinu kretanja vozila na putevima u nadležnosti Policijske uprave Banjaluka.

Putevi u Bijeljini pod pojačanom kontrolom dual radara

BIJELJINA - Od sutra, 21. avgusta, pa do 31. avgusta 2020. na putevima koje operativno pokriva PU Bijeljina sprovodiće se pojačana radarska kontrola saobraćaja, saopšteno je iz ove policijske uprave.

U RS 30 uređaja mjeriće brzinu kretanja vozila non-stop

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske sprovodiće tokom jula i avgusta intenzivniju kontrolu saobraćaja u kojoj će biti korišteno 30 sistema za mjerenje brzine tokom 24 časa, rekao je danas načelnik Jedinice policije za bezbjednost saobraćaja Goran Amidžić.

Zašto nijedan novi Volvo ne može ići brže od 180 km/h

Nijedan novi Volvo, osim sportskih Polestar modela, ne možete kupiti bez ograničenja brzine od 180 km/h.

Izračunata brzina Partizanovog Japanca: Nevjerovatan sprint Asana

Partizanov krilni napadač Takuma Asano demonstrirao je nevejrovatnu brzinu na meču protiv Čukaričkog, kod prvog gola crno-bijelih. Japanac je protutnjao pored Miladina Stevanovića, zatim poslužio Bojana Matića u kaznenom prostoru, nakon čega napadaču crno-bijelih nije bilo teško da ubaci loptu u mrežu.

Vozio 200 km/h kod Mostara, objavio snimak, pa završio u policiji

MOSTAR - Mladić koji je na društvenim mrežama objavio snimak divljanja automobilom po Mostaru priveden je u nedjelju u Policijsku stanicu Mostar Sjever.

Ko je najbrži: BMW X6M, Lamborghini Urus ili Jeep Trackhawk?

Trka tri izuzetna SUV modela, ali pobjednik je samo jedan.

Najčitanije