Buba Koreli

Jala Bratu i Bubi Koreliju zabranjen ulaz u Srbiju

Poznatom reperskom dvojcu nije dozvoljeno da uđu u Srbiju, pa su organizatori festivala Belgrade Music Week morali da otkažu predviđeni nastup.

Bojkot Jale i Bube: "Zabraniti ulazak u Srbiju dotičnim reperima"

Nedavni nastup repera Jale Brata i Bube Korelija u Nišu izazvao je mnoštvo negativnih komentara zbog skandaloznog poteza obezbjeđenja, koje je jednog mladića bacilo sa bine u publiku - nakon čega i fizički nasrnulo na njega, a sada je pokrenuta i peticija da se dvojici repera zabrani ulazak u Srbiju.

Izgorio audi Bube Korelija

SARAJEVO - Audi Q7 u vlasništvu Amara Hodžića, poznatog kao reper Buba Koreli, izgorio je u srijedu naveče u požaru u sarajevskoj opštini Vogošća.

Buba Koreli pušten na slobodu

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, i njegov rođak Omar Curić pušteni su iz policijskih prostorija nakon što je sinoć uhapšen zbog oružanog incidenta u naselju Stup

Priveden reper Buba Koreli

Reper Buba Koreli, manje poznat pod pravim imenom Amar Hodžić, priveden je nakon jučerašnje pucnjave u Sarajevu.

Buba Koreli doživio saobraćajnu nezgodu u Sarajevu

Reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, doživio je danas udes u sarajevskom naselju Alipašino polje.

"Nerviraju me Buba i Jala, ne razumem šta pevaju"

Glumica Dragana Dabović bila je gošća emisije AmyG Show zajedno sa svojim kolegama iz filma "Vojna akademija 5" Ivanom Mihailovićem, Ninom Janković i Bojanom Bokijem Perićem.

Koliko će Buba Corelli morati da plati ukoliko ne želi u zatvor?

Poznati reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli, osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog djela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a prije četiri godine zbog ovih optužbi već je bio u pritvoru.

Najčitanije