Budžet

Nema povećanja plata vojsci i policiji

SARAJEVO - U Parlamentarnu skupštinu BiH u petak je stigao Prijedlog budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza za ovu godinu i u njemu nisu planirana sredstva za povećanje najnižih plata službenicima policijskih agencija u BiH i vojnicima Oružanih snaga BiH.

Evropska komisija predložila budžet za 2022. godinu

Evropska komisija predložila je juče 167,8 milijardi evra za zajednički budžet EU za narednu godinu.

Budžet Beča za 2020. pokazao veliku "rupu"

Budžet Beča za prošlu godinu prikazuje veliku "rupu", pošto je deficit zbog pandemije dostigao čak 1,1 milijardi evra.

"Nema budžeta BiH ako se ne uvaže zahtjevi poljoprivrednika iz RS"

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da će predstavnici Republike Srpske u zajedničkim organima morati da iskorite sve raspoložive političke mehanizme da spriječe dalje urušavanje poljoprivrede, a jedan od načina je i blokada usvajanja budžeta zajedničkih institucija BiH.

Usvojen Rebalans budžeta za 2021. godinu

BEOGRAD - Narodna skupština usvojila je večeras Rebalans budžeta za 2021. godinu.

Fiskalni savjet: Usvojena odluka o budžetu za ovu godinu

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija održao je, putem video-linka, sjednicu Fiskalnog savjeta BiH na kojoj su usvojeni izvještaji o izvršenju budžeta Fiskalnog savjeta za prošlu i odluka o budžetu za ovu godinu.

Neoporezivi dio plate ide na 1.000 KM

BANJALUKA - Neoporezivi dio plate u Republici Srpskoj uskoro bi trebalo da bude 1.000 KM i, prema nezvaničnim informacijama, u realizaciju te odluke već se krenulo, a to bi dovelo do povećanja plata svim radnicima u Republici Srpskoj za određen iznos, zavisno od toga koliko trenutno primaju.

Počelo generalno čišćenje Banjaluke

Nakon što je noćas usvojen budžet Banjaluke, "Čistoća" je nastavila s redovnim održavanjem javne higijene u gradu, s akcentom na pojačanu aktivnost ovih prvih nekoliko dana.

Usvojen budžet grada Banjaluke

BANJALUKA - Skupština grada Banjaluka nakon višečasovne rasprave usvojila je budžet grada za ovu godinu u iznosu od 149,7 miliona KM.

"Neka je sramota poslanike jer ne vode računa o građanima"

BIHAĆ - Sindikati budžetskih korisnika s područja Unsko-sanskog kantona zaprijetili su protestima i drugim mjerama ukoliko u najkraćem mogućem roku ne dođe do usvajanja budžeta za ovu godinu.

Najčitanije