Budžet

Većina se pojavila, počela sjednica Skupštine grada Banjaluka

BANJALUKA - Osma redovna sjednica Skupštine grada Banjaluka počela je jutros, a odbornici većine gradskog parlamenta pojavili su se na zasjedanju.

Analiza "Nezavisnih": Povećanje plate dovoljno za pola hljeba dnevno

BANJALUKA - Mjere koje je Vlada Srpske donijela u sklopu Prijedloga budžeta za 2022. godinu uticaće na rast plata za svega 15 do 20 maraka, procjene su poslovne zajednice, a to u praksi znači da će radnik od onoga što dodatno dobije moći kupiti još pola hljeba svaki dan.

Višković: Budžetom za radnike, penzionere i borce nije umanjeno nijedno davanje

BANJALUKA - Nakon posebne sjednice o vraćanju nadležnosti, naredne sedmice, 14. decembra, još jedna posebna sjednica, ali od Prijedlogu budžeta za narednu godinu.

Vidović: Za penzionere u Srpskoj 61,2 miliona KM više naredne godine

BANJALUKA - Ministar finansija Republike Srpske Zora Vidović rekla je da su Prijedlogom budžeta Srpske za narednu godinu od 4,024 milijarde KM, sredstava za plate za budžetske korisnike povećane za oko 62 miliona KM, za penzije 61,2 miliona KM, davanja za boračke kategorije i za zapošljavanje nezaposlenih boraca povećane su za oko 13,5 miliona KM.

SPS Banjaluka: Nedopustivo blokiranje rada Skupštine

BANJALUKA - Najavljena blokada gradskog parlamenta od strane odbornika SNSD-a ukazuje na potpuno odsustvo odgovornosti prema građanima koji su nas birali da rješavamo suštinska pitanja u našem gradu, saopšteno je iz Gradskog odbora SPS Banjaluka.

Razmotren Konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske razmotrila je večeras Konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta Republike Srpske za prvo polugodište u kome se navodi da su prihodi i primici planirani budžetom ostvareni u iznosu od 2,272 milijarde KM.

U prvih šest mjeseci prihodi i primici 2,272 milijarde KM

BANJALUKA - Prihodi i primici planirani budžetom Republike Srpske u prva dva kvartala ove godine ostvareni su u iznosu od 2,272.3 milijardi KM, navodi se u Konsolidovanom izvještaju o izvršenju budžeta Republike Srpske za prvo polugodište.

U prvih šest mjeseci prihodi i primici u RS 2,272.3 milijardi KM

Prihodi i primici planirani budžetom Republike Srpske u prva dva kvartala ove godine ostvareni su u iznosu od 2,272.3 milijardi KM, navodi se u Konsolidovanom izvještaju o izvršenju budžeta Republike Srpske za prvo polugodište.

Stanivuković razgovarao sa većinom i manjinom o projektima za narednu godinu

BANJALUKA - Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke održao je danas sastanak sa odbornicima u gradskom parlamentu, te saslušao njihove prijedloge o budžetu za narednu godinu koji bi se mogli realizovati.

U Srbiji uhapšeno 25 lica, oštetili budžet za 350.000 evra

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije su, po nalogu tužilaštva u Aranđelovcu, uhapsili su 25 lica osumnjičenih za krivično djelo prevara i neosnovano korišćenje kredita i drugih pogodnosti, čime su oštetili republički budžet za 41.164.625 dinara (350.337 evra).

Najčitanije