Budžet

Usvojen nacrt rebalansa budžeta Gradiške

Odbornici Skupštine grada Gradiška usvojili su danas Izvještaj o izvršenju budžeta grada za period januar-jun 2020. godine i Nacrt rebalansa budžeta za tekuću godinu koji predviđa povećanje u odnosu na prvobitno usvojeni budžet.

Skupština Bijeljine: Suficit budžeta gotovo 4,2 miliona KM

BIJELJINA - Skupština Grada Bijeljina usvojila je danas polugodišnji izvještaj o izvršenju budžeta, koji je u suficitu u iznosu od 4.186.000 konvertibilnih maraka, a načelnik gradskog Odjeljenja za finansije Mladen Savić istakao je da Grad redovno servisira sve obaveze koje se odnose na kreditna zaduženja i dobavljače.

Vidović: Budžet Srpske stabilan, obaveze se redovno izmiruju

BANJALUKA - Ministar finansija Republike Srpske Zora Vidović izjavila je danas u Banjaluci da je budžet Republike Srpske stabilan, da se sve obaveze iz budžeta redovno izmiruju i da će tako ostati do kraja godine.

Kazne zbog nepoštovanja mjera pune opštinske kase

BERLIN - Njemačke vlasti oštro postupaju protiv lica koja ne poštuju mjere uvedene za prevenciju širenja virusa korona.

Pomjeranje izbora blokira usvajanje budžeta grada Banjaluka

Zbog prolongiranja izbora Centralne izborne komisije za 15. novembar i nemogućnosti da se do kraja godine formira vlast, ne postoji šansa da se u toku ove godine usvoji budžet za narednu godinu, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić nakon sjednice Kolegijuma Skupštine grada, koja je održana danas.

Radojičić: Budžet za narednu godinu sigurno neće biti usvojen

BANJALUKA - Zbog prolongiranja izbora Centralne izborne komisije za 15. novembar i nemogućnosti da se do kraja godine formira vlast ne postoji šansa da se u toku ove godine usvoji budžet za narednu godinu, rekao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Rupa u budžetu Austrije, zdravstevno osiguranje udvostručilo gubitke

Od početka krize zbog virusa korona bilo je jasno da će pandemija ostaviti jasan trag u budžetu Austrije, ali na osnovu situacije nisu bile moguće tačne prognoze, no sada aktuelni brojevi pokazuju razmjere "rupe" u budžetu.

Trećim rebalansom budžet distrikta Brčko povećan na 282 miliona KM

BRČKO - Skupština Brčko distrikta, na prijedlog Vlade, usvojila je večeras rebalans u iznosu nešto većem od 13.000.000 KM, čime je ovogodišnji budžet distrikta povećan na 282.000.000 KM.Distrikta Brčko povećan na 282 miliona KM

Špirić: Ovo je jedini mogući budžet, nije dobro što se usvaja tek sada

SARAJEVO - Nikola Špirić, predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH izrazio je zadovoljstvo što je ovaj dom usvojio Zakon o Budžetu BiH za 2020. godinu u identičnom tekstu kao i Predstavnički dom, ističući da se time stiču uslovi za redovno finansiranje iz budžeta i da neće biti ugroženo održavanje lokalnih izbora sa stanovišta finanisija.

BiH konačno dobila budžet

SARAJEVO - Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH danas je na hitnoj sjednici jendoglasno usvojio izvještaj zajedničke komisije oba doma parlamenta o postizanju identičnog teksta zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza za 2020. godinu. Time je usvojen i budžet institucija BiH za 2020.godinu.

Najčitanije