Budžet

Prijedlog budžeta upućen u parlamentarnu proceduru

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH u petak je na vanrednoj sjednici utvrdilo i u palamentarnu proceduru po hitnom postupku uputilo Prijedlog zakona o budžetu institucija i međunarodnih obaveza BiH za 2020. godinu.

Nacrt budžeta stigao u Predsjedništvo

SARAJEVO - Nacrt budžeta institucija na nivou BiH i međunarodnih obaveza za ovu godinu stigao je danas u Sekretarijat Predsjedništva BiH, potvrđeno je Srni u Predsjedništvu.

Usvojeni rebalans budžeta i Izvještaj o radu gradonačelnika Bijeljine

BIJELJINA - ​Odbornici Skupštine grada Bijeljina usvojili su danas rebalans budžeta za 2020. godinu, nakon kojeg je gradski budžet uvećan za 11,5 miliona konvertibilnih maraka i sada iznosi 62.758.148 KM.

Usvojen vanredni budžet od blizu 300 milijardi dolara

TOKIO - Donji dom japanskog parlamenta usvojio je danas vanredni budžet od 297 milijardi dolara, čime su udvostručena sredstva za podršku privredi povodom recesije koju je izazvala pandemija virusa korona.

Prihvaćen prijedlog izmjena Zakona o akcizama

SARAJEVO - Komisija za finansije i budžet Parlamentarne skupštine BiH prihvatila je danas Prijedlog izmjena i dopuna Zakona o akcizama uprkos upozorenjima predstavnika Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) da bi usvajanje tog zakonskog prijedloga dovelo do, kako kažu, destabilizacije sistema raspodjele prihoda.

Bevanda još pegla budžet za 2020.

SARAJEVO - Nacrt budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza za ovu godinu danas se neće naći na dnevnom redu sjednice Vijeća ministara BiH, iako je to najavljivano, saznaju "Nezavisne".

Komisija nije razmatrala inicijativu Bećirovića o PDV-u

SARAJEVO - Komisija za finansije i budžet Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH na današnjoj sjednici u Sarajevu nije razmatrala inicijativu bošnjačkog delegata Denisa Bećirovića kojom je zatraženo od Savjeta ministara da u roku od pola godine predloži nižu stopu PDV-a za esencijalne proizvode i uveća PDV za luksuz, jer sjednici nije prisustvao predlagač.

Radojičić: Predložen rebalans budžeta zbog posljedica epidemije

BANJALUKA - Restrukturisanje gradskih finansija, usljed velikih ekonomskih posljedica epidemije korona virusa, glavna je tema pete vanredne sjednice Skupštine grada Banjaluka koja će biti održana u srijedu, 27. maja u Banskom dvoru, odlučeno je na današnjoj sjednici skupštinskog Kolegijuma.

Odbor NS RS podržao prijedlog rebalansa budžeta za ovu godinu

BANJALUKA - Odbor za finansije i budžet Narodne skupštine Republike Srpske dao je saglasnost na Prijedlog rebalansa budžeta Republike Srpske za 2020. godinu, po hitnom postupku, koji bi trebalo da bude na dnevnom redu sutrašnje sjednice parlamenta.

Vidović: Prihodi u budžetu RS biće manji za 238,7 miliona KM

BANJALUKA - Prihodi u budžetu RS planirani za ovu godinu biće manji, prema našim projekcijama, za 238,7 miliona KM.

Najčitanije