Budžet RS

Oštetili budžet RS za 5,8 miliona KM, objavljena imena firmi

BANJALUKA - Poreska uprava Republike Srpske je u prošloj godini nadležnim tužilaštvima u RS dostavila 30 izvještaja protiv poreskih obveznika zbog postojanja osnova sumnje da su činjenjem krivičnih djela oštetila budžet RS u iznosu od oko 5,8 miliona maraka.

Višković: Budžet za 2021. biće budžet štednje institucija Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da bi budžet za 2021. godinu trebalo da bude budžet štednje institucija Republike.

Vidović: Drugi rebalans budžeta 3,636 milijardi KM

BANJALUKA - Drugim rebalansom budžeta Republike Srpske za ovu godinu planirano je 3,636 milijardi KM, što je više za 23 miliona KM, odnosno 0,6 odsto u odnosu na prvi rebalans budžeta, rekla je Zora Vidović, ministar finansija Republike Srpske.

Vidović: Budžet Srpske stabilan, obaveze se redovno izmiruju

BANJALUKA - Ministar finansija Republike Srpske Zora Vidović izjavila je danas u Banjaluci da je budžet Republike Srpske stabilan, da se sve obaveze iz budžeta redovno izmiruju i da će tako ostati do kraja godine.

Budžet oštetili za tri miliona KM

BANJALUKA - Poreska uprava Republike Srpske (PU RS) u prvih pet mjeseci ove godine nadležnim tužilaštvima u RS dostavila je devet izvještaja protiv poreskih obveznika zbog osnova sumnje da su činjenjem krivičnih djela oštetili budžet RS u iznosu od oko 2,97 miliona maraka.

Odbor NS RS podržao prijedlog rebalansa budžeta za ovu godinu

BANJALUKA - Odbor za finansije i budžet Narodne skupštine Republike Srpske dao je saglasnost na Prijedlog rebalansa budžeta Republike Srpske za 2020. godinu, po hitnom postupku, koji bi trebalo da bude na dnevnom redu sutrašnje sjednice parlamenta.

Vidović: Prihodi u budžetu RS biće manji za 238,7 miliona KM

BANJALUKA - Prihodi u budžetu RS planirani za ovu godinu biće manji, prema našim projekcijama, za 238,7 miliona KM.

Ministarstvo finansija: Budžet Srpske stabilan

BANJALUKA - Budžet Republike Srpske je stabilan, a sve obaveze prema budžetskim korisnicima, uključujući redovnu isplatu plata i penzija, izvršavaju se na vrijeme, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Javnosti dostupan Građanski vodič kroz budžet Srpske

BANJALUKA - Ministarstvo finansija Republike Srpske sačinilo je Građanski vodič kroz budžet Srpske za ovu godinu, namijenjen široj javnosti s ciljem što boljeg razumijevanja budžetskog procesa i boljeg uvida u raspodjelu budžetskih sredstava.

NS RS o budžetu za 2020: Više para za investicije, zdravstvo i reforme

BANJALUKA - Narodna skupština RS danas je raspravljala o Prijedlogu budžeta RS za 2020. godinu, koji je, kako je rekla Zora Vidović, ministarka finansija, s ukupno 3,4 milijarde maraka veći za 110 miliona od ovogodišnjeg.

Najčitanije