Budućnost Srbije

Vučić: Srbija i dalje u igri za Folksvagen

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da i dalje postoji šansa da Folksvagen izgradi fabriku u Srbiji.

Dodik na skupu u Beogradu: Srbija garancija naše stabilnosti

BEOGRAD - Došao sam ovdje da vam isporučim ljubav koju građani Republike Srpske imaju prema Srbiji, rekao je predsjedavajući Predsjedništva BiH, Milorad Dodik

PU Beograd: Na skupu između 140.000 i 150.000 ljudi

BEOGRAD - Na skupu u okviru kampanje "Budućnost Srbije", koji se danas održava u glavnom gradu, prisutno je između 140.000 i 150.000 ljudi, izjavio je načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić.

Brnabić: Srbija nikada neće biti podeljeno društvo

BEOGRAD - Ispred zgrade Doma Narodne skupštine, večeras u 18.30 izvođenjem himne zvanično je počeo skup predsjednika Srbije Aleksandra Vučića "Budućnost Srbije", a ogromnom broju okupljenih iz cjele zemlje prva se obratila premijerka Ana Brnabić.

Lukasovim nastupom započeo neformalni dio mitinga

BEOGRAD - U 16.30 časova na binu je prvi izašao pred okupljene ispred Skupštine Srbije pjevač Aca Lukas koji je rekao da on najbolje zna da pjeva, pa hajde svi da rade ono što najbolje umiju.

Građani iz cijele Srbije stigli u Beograd, zatvoren Brankov most

Građani iz svih dijelova Srbije polako se okupljaju u u centru Beograda povodom skupa predsjednika Aleksandra Vučića u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

Koje beogradske ulice će biti zatvorene zbog mitinga "Stop nasilju"?

BEOGRAD - Zbog današnjeg mitinga "Stop nasilju", u okviru kampanje "Budućnost Srbije", koji je zakazan za 18 časova na platou ispred Doma Narodne skupštine, još od sinoć u 22.00 za saobraćaj su zatvorene centralne gradske ulice.

Na mitingu "Budućnost Srbije" u Beogradu se očekuje 170.000 ljudi

BEOGRAD - Ispred Skupštine Srbije privode se kraju pripreme za današnji skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

Vučić: Ne priznajem granice nezavisnog Kosova

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da ne priznaje granice nezavisnog Kosova kao njegovi prethodnici i dodao da se po tome razlikuje od njih.

Najčitanije