Budva

Ribari u Budvi ulovili tunu od dva metra

U Budvi su ribari danas ulovili tunu od 2,20 metara i 177,30 kilograma, pišu Primorske novine.

Objavljeni snimci napada na srpskog biznismena u Budvi

Crnogorske "Vijesti" su objavile dva video snimka napada Petrovčanina Milana Kaloštrovića na biznismena iz Srbije Srđana Kneževića, od 24. avgusta u Budvi.

Gosti iz BiH najbrojniji u luksuznim hotelima u Budvi

Najpopularnije crnogorsko ljetovalište Budva ove godine zbog pamdenije virusa korona bilježi značajan pad turista, ali ipak ima onih koji su Crnogorcima, koliko toliko spasili sezonu, a u njima prednjače gosti iz BiH.

DF: Dogovorena nova vlast u Budvi

Demokratskii front (DF) saopštio je da je na danas održanom sastanku predstavnika izbornih lista Marko Bato Carević - Za budućnost Budve, Dragan Krapović - Budva je naša nacija i URA za sve građane Budve - Crno na bijelo dogovoreno konstituisanje nove vlasti u tom gradu.

Nakon 75 dana bez privatnog obezbjeđenja ispred opštine Budva

Nakon 75 dana, jutros ispred ulaza u zgradu opštine Budva nema radnika dvije privatne agencije za obezbjeđenje, koje su sprečavale ulazak u upravnu zgradu predstavnicima nasilno skinute vlasti iz redova DF-a i Demokrata, javile su Vijesti.

U Budvi primjetan rast broja gostiju

Sedam dana od otvaranja crnogorskih granica sa državama regiona, u metropoli crnogorskog turizma, Budvi, zabilježen je prvi primjetan rast broja gostiju, a uglavnom dolaze iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Cijela Budva ostala bez struje

PODGORICA - Na cijelom području opštine Budva večeras je doslo do polučasovnog nestanka struje zbog problema na prenosnoj mreži, saopštili su iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES).

Održana litija na vodi: Čamcima za odbranu svetinja u Crnoj Gori

U Budvi je održana prva velika vodena litija za odbranu svetinja.

Mladić koji je jahtom udario u čamac kod Budve na slobodi za 330.000 evra

Sin srpskog biznismena, M. S. (17), koji je optužen za izazivanje pomorske nesreće u kojoj je nedaleko od Budve poginula policajka Maja Šljivančanin (30), poslije mesec dana u pritvoru biće pušten da se brani sa slobode. Kotorski Osnovni sud prihvatio je jemstvo od 330.000 evra u nekretninama koje je položila porodica maloljetnika.

Ponovo guranje ispred Opštine Budva

Privatno obezbjeđenje i pripadnici Interventne jedinice crnogorske policije ponovo su danas onemogućili predstavnicima nedavno smijenjene lokalne vlasti iz Demokratske Crne Gore i Demokratskog fronta da uđu u Opštinu Budva.

Najčitanije