Budva

U Budvi povrijeđen policajac, privedeno 25 navijača Partizana

​BUDVA - Jedan policajac je povrijeđen, a 25 navijača vaterpolo kluba Partizan privedeno je u Cenar bezbjednosti Budva nakon incidenata prije početka meča između "Primorca" iz Kotora i beogradskog tima.

Sinu Svetozara Marovića oduzet nelegalno stečen stan u Budvi

PODGORICA - Apelacioni sud Crne Gore potvrdio je odluku kojom je Miloš Marović, sin bivšeg visokog funkcionera DPS-a Svetozara Marovića, trajno ostao bez stana površine 193 metra kvadratna u Budvi, koji je stečen novcem od kriminalnih aktivnosti.

Zapaljena crnogorska zastava u Budvi

BUDVA - Nepoznate osobe u Budvi su sa jarbola skinule crnogorsku zastavu i zapalile je, pišu Vijesti.

Spriječili ga da se zapali pa skočio u more i udario glavom u stijenu

BUDVA - Zoran Kovačević, vlasnik bara Zoff Fish kod plaže Kamenovo u Budvi, polio je benzinom sebe i objekat i probao da se zapali, ali ga je u tome spriječila policija.

Masovno okupljanje u Budvi: "Zakon van svih okvira civilizacijskih normi"

BUDVA - U crnogorskim gradovima, i večeras su održani molebani i protestne šetnje, zbog spornog Zakona o slobodi vjeroispovijesti. Masovno okupljanje je i u Budvi.

U Budvi napadnuta državljanka Srbije

BUDVA - Državljanku Srbije večeras je u Budvi napao nepoznati muškarac i pokušao da joj otme torbu, ali je pljačku spriječio slučajni prolaznik.

Turci ne odustaju od gradnje hotela u Budvi

Turska kompanija Mia investments preradila je idejno rješenje budućeg hotelsko-apartmanskog kompleksa, ali ne odustaje da ispred Jadranskog sajma, na 20 metara od Slovenske plaže, gradi dvije kule - jednu od 15, a drugu za jedan sprat višu.

Rus pronađen mrtav u Budvi

BUDVA - Ruski državljanin, čiji je nestanak prijavljen prije tri dana, pronađen je mrtav u šumi iznad budvanskog naselja Lazi, potvrđeno je iz crnogorske policije.

Mladić preminuo na ekskurziji u Budvi

PODGORICA - Poljak K.L. (22) preminuo je danas nakon što mu je pozlilo dok se kupao u moru na javnom dijelu plaže Mogren u Budvi, prenose podgoričke "Vijesti", navodeći da je riječ o studentu.

Ruskinja udarila kolica s bebom u Budvi, kamere snimile nezgodu

BUDVA - Jednogodišnja beba, holandski državljanin, povrijeđena je 2. avgusta u Budvi u Crnoj Gori, kada je automobil udario u kolica u kojima se nalazila.

Najčitanije