Budva

Gradonačelnik Budve podnio ostavku zbog potpisivanja Temeljnog ugovora?

Gradonačeknik Budve Marko Carević podnio je ostavku na funkciju predsjednika Opštine Budva.

Mediji: Napadnut urednik Hepija, Marić: Ništa se nije desilo

PODGORICA - Glavni i odgorovni urednik beogradske Hepi televizije Milomir Marić demantovao je pisanja medija da ga je napao nepoznati mladić u centru Budve.

Budva poluprazna na pragu špica ljetne sezone

Na pragu špica letnje sezone, Budva se ne može pohvaliti popunjenošću kreveta u hotelima i privatnom smještaju.

Raspuštena Skupština opštine Budva

PODGORICA - Vlada Crne Gore raspustila je Skupštinu opštine Budva, a funkciju lokalnog parlamenta do konstituisanja novog saziva vršiće Odbor povjerenika.

Mediji: Rus kupio nekadašnji Ðukanovićev plac

PODGORICA - Ruski državljanin Dmitrij Iudin kupio je od podgoričke kompanije "HoldCo east" zemljišni kompleks od 20.000 kvadrata u podnožju brda Košljun na ulazu u Budvu, koji je do prije pola godine bio u vlasništvu firme predsjednika Crne Gore Mila Ðukanovića "Global Montenegro", potvrđeno je podgoričkim Vijestima.

Poginuo državljanin Albanije, dvije osobe povrijeđene

PODGORICA - Državljanin Albanije je poginuo, a dvije osobe su teže povrijeđene u saobraćajnoj nesreći u mjestu Lapčići, nedaleko od Budve, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Pronađeno mladunče lava koje je nestalo u Budvi

​Mladunče lava, koje je krajem januara nestalo u mjestu Pobori iznad budve, danas je pronađeno.

Đokoviću uručena Povelja zaslužnog građanina Budve

Najboljem svjetskom teniseru Novaku Đokoviću predsjednik opštine Budva Marko Carević danas je uručio Povelju zaslužnog građanina Budve.

Karadžić: "Sportsko srce" na momente urnebesna komedija

Glumac Milutin Mima Karadžić je govorio o predstavi "Sportsko srce", o radu Zvezdara teatra, kao i serijama "Besa" i "Kalkanski krugovi".

Tegeltija: BiH opredijeljena za mapu puta za zdravlje i blagostanje na zapadnom Balkanu

BiH je apsolutno opredijeljena za Mapu puta za zdravlje i blagostanje na zapadnom Balkanu do 2025. godine i biće posvećena realizaciji ključnih ciljeva iz tog dokumenta, rekao je predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija u Budvi, gdje se održava Samit šefova vlada Centralnoevropske inicijative.

Otvorene prijave za Cross Border Coworking Conference

BUDVA - Prijave za dvodnevnu konferenciju, koja će u fokus staviti sve popularniji coworking koncept i digitalne nomade, napokon su otvorene.

U Budvi popunjenost hotela čak 95 odsto

U hotelima Hotelske grupe (HG) Budvanska rivijera trenutna popunjenost je na oko 95 odsto, saopštili su njeni predstavnici.

U Budvi sklopljen prvi istopolni brak u Crnoj Gori

BUDVA - U opštini Budva sklopljen je prvi istopolni brak u Crnoj Gori, a sekretar za lokalnu samoupravu Milijana Vukotić Jelušić rekla je za Vijesti da je riječ o dvije mlade žene porijeklom sa Balkana koje žive i rade u inostranstvu.

"Smrt Srbima" na automobilu iz Valjeva parkiranom u Budvi

PODGORICA - "Smrt Srbima" je poruka koju je na automobilu sa registarskom oznakom Valjeva ostavilla nepoznata osoba u Budvi.

Božović spriječen da položi vijenac: Crna Gora nije obala srpskog mora

PODGORICA - Grupa građana sa crnogorskim zastavama i obilježjima okupila se jutros u Budvi ispred ulaza u Stari grad, kako bi spriječili ambasadora Srbije Vladimira Božovića da položi vijenac na spomen-ploču srpskim oslobodiocima, pišu podgoričke Vijesti.

Najčitanije