Budva

Panika u Budvi, kupači mislili da je ajkula

Riba iglun (sabljarka) koja se danas pojavila u moru kod plaže Jaz u Budvi napravila je opštu pometnju i paniku, jer su kupači pomislili da je u pitanju ajkula, prenosi CdM.

Budvansko ostrvo među devet najljepših plaža Evrope

Budva je još jednom pronašla svoje mjesto među globalno poznatim destinacijama. Ovoga puta dospjela je na listu 'Devet najljepših plaža Evrope koje treba posjetiti ovog ljeta', prestižnog časopisa Forbes, u kojem se navodi:

U Budvi ipak možete šetati bez majice i u kupaćem kostimu

Nije tačno da Budva uvodi kazne za šetnju bez majice, te za jelo i piće na javnoj površini, kazao je Marko Carević, predsjednik opštine Budva, prenose crnogorski mediji.

Plesačice "Bloka"očarale i u Budvi

BUDVA, BANJALUKA - Plesačice Plesnog kluba "Blok" upravo su se vratile iz Budve sa internacionalnog takmičenja u plesu, odakle su u Banjaluku donijele još nekoliko vrijednih priznanja.

Za šetnju bez majice u Budvi kazna 500, a u kupaćem kostimu 600 evra

Opština Budva planira da uvede red u svakodnevno funkcioniranje grada. Tako po ugledu na susjednu Hrvatsku planira da uvede kazne za šetnju bez majice u iznosu od 500 evra, a za šetnju u kupaćem kostimu 600 evra, dok je za jelo i piće na javnoj površini previđena kazna od 700 evra.

Obilazak Starog grada u Budvi više nije besplatan

BUDVA - Turistička organizacija opštine Budva će od ponedjeljka, 20. maja, početi da naplaćuje izletničku taksu od jedan evro turistima koji u okviru organizovanih grupa posjećuju Stari grad.

Završen 4. forum Strategije EU za jadransko-jonski region u Budvi

BUDVA - Vlade zemalja jadransko-jonske regije treba u što kraćem roku da implementiraju svoje radne pozicije za projekte u okviru regije, kako bi u saradnji s Evropskom komisijom oni bili uvršeni u Instrumente pretpristupne pomoći, jedan je od zaključaka u četvrtak završenog 4. foruma Strategije EU za jadransko-jonski region u Budvi.

Dačić: Proširenje na zapadni Balkan - interes EU

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u Budvi da je proširenje EU na zapadni Balkan u interesu i Unije i njenih članica.

Forum u Budvi: Gasovod i autoput projekti za budućnost

BUDVA - Izgradnja jadransko-jonskog gasovoda i završetak jadransko-jonskog autoputa su dva kapitalna projekta koja mogu povezati cijeli jadransko-jonski region, poručeno je na dvodnevnom 4. forumu Strategije EU za jadransko-jonski region (EUSAIR), koji se održava u Budvi.

Crnadak u Budvi na sastanku Savjeta ministara spoljnih poslova

SARAJEVO - Ministar inostranih poslova u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Igor Crnadak učestvovaće danas i sutra na sastanku Savjeta ministara spoljnih poslova Jadransko-jonske inicijative koji se održava u Budvi.

Najčitanije