Budva

Otvorene prijave za Cross Border Coworking Conference

BUDVA - Prijave za dvodnevnu konferenciju, koja će u fokus staviti sve popularniji coworking koncept i digitalne nomade, napokon su otvorene.

U Budvi popunjenost hotela čak 95 odsto

U hotelima Hotelske grupe (HG) Budvanska rivijera trenutna popunjenost je na oko 95 odsto, saopštili su njeni predstavnici.

U Budvi sklopljen prvi istopolni brak u Crnoj Gori

BUDVA - U opštini Budva sklopljen je prvi istopolni brak u Crnoj Gori, a sekretar za lokalnu samoupravu Milijana Vukotić Jelušić rekla je za Vijesti da je riječ o dvije mlade žene porijeklom sa Balkana koje žive i rade u inostranstvu.

"Smrt Srbima" na automobilu iz Valjeva parkiranom u Budvi

PODGORICA - "Smrt Srbima" je poruka koju je na automobilu sa registarskom oznakom Valjeva ostavilla nepoznata osoba u Budvi.

Božović spriječen da položi vijenac: Crna Gora nije obala srpskog mora

PODGORICA - Grupa građana sa crnogorskim zastavama i obilježjima okupila se jutros u Budvi ispred ulaza u Stari grad, kako bi spriječili ambasadora Srbije Vladimira Božovića da položi vijenac na spomen-ploču srpskim oslobodiocima, pišu podgoričke Vijesti.

Ribari u Budvi ulovili tunu od dva metra

U Budvi su ribari danas ulovili tunu od 2,20 metara i 177,30 kilograma, pišu Primorske novine.

Objavljeni snimci napada na srpskog biznismena u Budvi

Crnogorske "Vijesti" su objavile dva video snimka napada Petrovčanina Milana Kaloštrovića na biznismena iz Srbije Srđana Kneževića, od 24. avgusta u Budvi.

Gosti iz BiH najbrojniji u luksuznim hotelima u Budvi

Najpopularnije crnogorsko ljetovalište Budva ove godine zbog pamdenije virusa korona bilježi značajan pad turista, ali ipak ima onih koji su Crnogorcima, koliko toliko spasili sezonu, a u njima prednjače gosti iz BiH.

DF: Dogovorena nova vlast u Budvi

Demokratskii front (DF) saopštio je da je na danas održanom sastanku predstavnika izbornih lista Marko Bato Carević - Za budućnost Budve, Dragan Krapović - Budva je naša nacija i URA za sve građane Budve - Crno na bijelo dogovoreno konstituisanje nove vlasti u tom gradu.

Nakon 75 dana bez privatnog obezbjeđenja ispred opštine Budva

Nakon 75 dana, jutros ispred ulaza u zgradu opštine Budva nema radnika dvije privatne agencije za obezbjeđenje, koje su sprečavale ulazak u upravnu zgradu predstavnicima nasilno skinute vlasti iz redova DF-a i Demokrata, javile su Vijesti.

Najčitanije