Budva

Priveden zbog crtanja murala s likom Momira Bulatovića

PODGORICA - Crnogorska policija privela je nosioca liste SNP-a u Budvi Vuka Jovanovića zbog crtanja murala s likom Momira Bulatovića na zidu u Miločerskom parku.

Budvanski ugostitelji: Potrebni su nam gosti, ne subvencije

Mjere za turizam iz trećeg Vladinog paketa nesu dovoljne, ocijenio je danas član Upravnog odbora Udruženja ugostitelja Budve Ilija Armenko, ističući da su za spas turističke sezone na crnogorskom primorju neophodni gosti.

Sudar jahte i barke, poginula djevojka kod Budve

PODGORICA - Tridesetjednogodišnja djevojka poginula je, a jedna osoba je povrijeđena u sudaru jahte i barke na budvanskoj plaži Mogren, potvrđeno je iz crnogorske policije.

Policijski kordon opet na ulazu u Opštinu Budva

BUDVA - Policijski kordon i jutros je na glavnom ulazu u Opštinu Budva, dok pripadnici privatnog obezbjeđenja vrše kontrolu ko od radnika može da uđe u kancelarije.

Magarac pred zgradom opštine Budva: "I njega DPS može da izabere"

BUDVA - Pošto građani ne mogu da uđu u opštini Budva da ispune svoja građanska prava, bivša urednica RTV Budva Iva Bajković je ispred zgrade Opštine dovela magarca, kojem oko vrata visi natpis "Je suis president Divanovic".

Na ulazu u zgradu opštine Budva i jutros kordon policije

BUDVA - Smijenjenom predsjedniku opštine Budve Marku Careviću i predsjedniku Skupštine opštine Krsti Radoviću ni jutros nije dozvoljen ulaz u zgradu opštine pošto na glavnom ulazu stoji policijski kordon, a unutar zgrade su pripadnici nove privatne agencije za obezbjeđenje, javlja portal "Vijesti".

Uhapšeni odbornici u Budvi pušteni nakon saslušanja

BUDVA - Odbornici iz Budve Krsto Rađenović iz Socijalističke narodne partije (SNP), te Nataša Mitrović, Dejan Božović, Janko Dimić i Đorđe Vujović iz Demokratskog fronta pušteni su nakon saslušanja u policiji.

Uhapšeno pet opozicionih odbornika u Budvi, izabrano novo rukovodstvo

BUDVA - Pet opozicionih odbornika u Budvi danas je uhapšeno, a novoformirana skupštinska većina predvođena Demokratskom partijom socijalista (DPS) izabrala je novo opštinsko rukovodstvo.

Haos na sjednici SO Budva: "Privatno obezbjeđenje bacilo suzavac"

BUDVA - Privatno obezbjeđenje Skupštine opštine Budva upotrebilo je hemijsko sredstvo tokom sjednice SO Budva, prenose "Vijesti".

Objavljen snimak pretresa u Budvi, Vatrogasna stanica u "haosu"

BUDVA - Vatrogasna stanica u Budvi u potpunom je haosu posle akcije crnogorske policije u kojoj je uhapšeno sedam vatrogasaca, prenosi Sputnjik.

Najčitanije