Budva

Rus pronađen mrtav u Budvi

BUDVA - Ruski državljanin, čiji je nestanak prijavljen prije tri dana, pronađen je mrtav u šumi iznad budvanskog naselja Lazi, potvrđeno je iz crnogorske policije.

Mladić preminuo na ekskurziji u Budvi

PODGORICA - Poljak K.L. (22) preminuo je danas nakon što mu je pozlilo dok se kupao u moru na javnom dijelu plaže Mogren u Budvi, prenose podgoričke "Vijesti", navodeći da je riječ o studentu.

Ruskinja udarila kolica s bebom u Budvi, kamere snimile nezgodu

BUDVA - Jednogodišnja beba, holandski državljanin, povrijeđena je 2. avgusta u Budvi u Crnoj Gori, kada je automobil udario u kolica u kojima se nalazila.

Nije mediteranski: Turci moraju mijenjati izgled hotela u Budvi

PODGORICA - Turska kompanija "Mia investments" moraće da izmjeni izgled hotelsko-apartmanskog kompleksa "Mia Budva" koji namjerava da gradi u Budvi jer nije u mediteranskom duhu, odlučilo je crnogorsko Ministarstvo održivog razvoja.

Andreana Čekić se potukla sa ljubavnikom, morala otkazati koncert

Pjevačica Andreana Čekić potukla se u srijedu uveče s ljubavnikom Markom Miloševićem u hotelu u Crnoj Gori, pa je zbog zadobijenih povreda morala da otkaže nastup u diskoteci u Budvi, gdje je trebalo da pjeva.

Predsjednik opštine Budva donirao platu Crvenom krstu

Predsjednik opštine Budva Marko Carević donirao je svoju platu budvanskom Crvenom krstu.

Pjevač Slobodan Radanović priveden pred nastup

Pjevač Slobodan Radanović doživio je neprijatnost u ponedjeljak uveče u Budvi, kada je pred solistički koncert u jednoj od najpoznatijih budvanskih diskoteka priveden na informativni razgovor, zbog čega je kasnio na unapred dogovorene nastupe.

Panika u Budvi, kupači mislili da je ajkula

Riba iglun (sabljarka) koja se danas pojavila u moru kod plaže Jaz u Budvi napravila je opštu pometnju i paniku, jer su kupači pomislili da je u pitanju ajkula, prenosi CdM.

Budvansko ostrvo među devet najljepših plaža Evrope

Budva je još jednom pronašla svoje mjesto među globalno poznatim destinacijama. Ovoga puta dospjela je na listu 'Devet najljepših plaža Evrope koje treba posjetiti ovog ljeta', prestižnog časopisa Forbes, u kojem se navodi:

U Budvi ipak možete šetati bez majice i u kupaćem kostimu

Nije tačno da Budva uvodi kazne za šetnju bez majice, te za jelo i piće na javnoj površini, kazao je Marko Carević, predsjednik opštine Budva, prenose crnogorski mediji.

Najčitanije