Bugatti

Bugatti razmatra mogućnost lansiranja SUV-a

Sve manji je broj super luksuznih marki automobila koje u svojoj ponudi nemaju bar jedan SUV model, odnosno koje još ujek nisu zvanično potvrdile da rade na razvoju takvog automobila.

Procedura koju prođe svaki potencijalni kupac Bugattija

Molsheim Experience je događaj koji Bugatti ekskluzivno organizuje za svoje potencijalne kupce. Pruža vam se prilika da na jedan dan posjetite Bugattijevo glavno sjedište u Francuskoj te isprobate niz njegovih vozila.

Novi Bugatti hiperautomobil od 5 miliona evra

Već duže vrijeme slušamo glasine o sasvim novom Bugatti hiperautomobilu, koji je francuska marka konačno potvrdila.

Zašto zamjena ulja kod Veyrona košta kao nova Octavia?

Svi znamo da su troškovi vlasništva hipersportskog automobila kao što je Bugatti Veyron van svake pameti, ali svejedno postoje vlasnici koji se s tim ne mogu pomiriti i pokušavaju da uštede na sve načine.

Bugatti u terenskoj vožnji

Bugatti Veyron usprkos Chironu nije izgubio na atraktivnosti, a još manje na cijeni. Ipak, neki svoje primjerke ne štede.

Devet zanimljivih činjenica o modelu Bugatti Chiron

Rijetko koji automobil je izazvao toliku pažnju kao Bugatti Veyron kada je predstavljen 2005. godine, a njegov nasljednik, Bugatti Chiron je u svakom pogledu bolji i napredniji.

Kupio, pa prodao novi Bugatti - zaradio 900.000 €

Bugattijevom hipersportskom modelu Chiron već je skočila cijena na tržištu polovnih vozila, s obzirom da se kao nov prodavao od 2,4 miliona, a jedan primjerak iz 2017. upravo je prodat na aukciji u Parizu za 3,3 miliona evra.

Bugatti pionir – kočnice iz štampača

Proizvođač superautomobila Bugatti po mnogo čemu je specifičan, a jedna od takvih stvari su i dijelovi koje koristi za svoja skupa vozila.

Golf brži od Bugatti Veyrona

Svi koji prate trke na 402 metra znaju da je vrijeme manje od 10 sekundi respektabilno za automobile s pogonom na sve točkove.

Rijetki Bugatti EB110 GT ide na aukciju

Rijetki Bugatti EB110 će biti prodat na aukciji u januaru, a koju će organizovati aukcijska kuća RM Sotheby's u Finiksu u Arizoni.

Najčitanije