Bugatti

Pogledajte kako se testiraju kočnice za Chiron

Bugatti Chiron je jedan od najskupljih i najjačih serijskih automobila na svijetu i ima najsnažnija i najveća kočiona kliješta ikad ugrađena na neki serijski automobil.

Pogledajte kako Bugatti Chiron ubrzava do 420 km/h!

Maksimalna brzina modela Bugatti Chiron je osjetljiva tema za predstavnike francuskog proizvođača automobila. Neki kažu da Chiron možda nije brz kao Koenigsegg Agera RS, dok drugi tvrde da ne moraju ništa da dokazuju, bar za sada.

Bugatti odustaje od lova na titulu najbržeg

I dok su svi očekivali da Chiron pojuri punim kapacitetom i vrati titulu najbržeg serijskog automobila, u Bugattiju su odustali od te namjere. Jednostavno, to im nije više zanimljivo.

Prodaje se nov enterijer Bugatti Veyrona za 150.000 dolara

Za 150.000 dolara može da se kupi „samo takav“ automobil. Od nekog snagatora sa AMG značkom, preko Nissan GT-R-a, Porschea 911 ili Chevrolet Corvettea.

Promjena ulja na Bugatti Veyron modelu košta 21.000 dolara

Ko ste dobili nekoliko miliona na lutriji, vjerujte nam da kupovina hiperautomobila nije najbolja odluka koju možete donijeti…

Bugatti razmatra mogućnost lansiranja SUV-a

Sve manji je broj super luksuznih marki automobila koje u svojoj ponudi nemaju bar jedan SUV model, odnosno koje još ujek nisu zvanično potvrdile da rade na razvoju takvog automobila.

Procedura koju prođe svaki potencijalni kupac Bugattija

Molsheim Experience je događaj koji Bugatti ekskluzivno organizuje za svoje potencijalne kupce. Pruža vam se prilika da na jedan dan posjetite Bugattijevo glavno sjedište u Francuskoj te isprobate niz njegovih vozila.

Novi Bugatti hiperautomobil od 5 miliona evra

Već duže vrijeme slušamo glasine o sasvim novom Bugatti hiperautomobilu, koji je francuska marka konačno potvrdila.

Zašto zamjena ulja kod Veyrona košta kao nova Octavia?

Svi znamo da su troškovi vlasništva hipersportskog automobila kao što je Bugatti Veyron van svake pameti, ali svejedno postoje vlasnici koji se s tim ne mogu pomiriti i pokušavaju da uštede na sve načine.

Bugatti u terenskoj vožnji

Bugatti Veyron usprkos Chironu nije izgubio na atraktivnosti, a još manje na cijeni. Ipak, neki svoje primjerke ne štede.

Najčitanije