Bugatti

Jedinstveni koncept Bugatti motora

Šta bi bilo kada bi se moderni automobilski DNK Bugatti brenda prenio na motore? Šta bi bilo kada bi motor, sa svoja dva točka, mogao da probudi u vama istu emociju koju osjećate kada posmatrate Bugatti četvorotočkaše?

Ideja za Bugatti Veyron nastala u vozu, danas slavi 15. rođendan,

U brzom japanskom vozu Shinkansenu, između Tokija i Nagoje, 1997. godine stvorena je skica koja će promijeniti automobilski svijet.

Kako razmaziti dijete? Kupite mu Bugatti za 30.000 evra

Bugatti je na ovogodišnjem ženevskom auto salonu najavio model Baby II u obliku 3D printanog modela. Ali, i to je bilo dovoljno da se svih 500 planiranih produkcijskih primjeraka rasproda za svega tri sedmice. Da, riječ je o dječjoj igrački za koju je spomenutih petsto kupaca izdvojilo po 30.000 evra.

Bugatti Type 55 ide na aukciju, očekivana cijena 3,5 miliona funti

Jedan od samo 29 primjeraka Bugattija Type 55 će u februaru sljedeće godine biti ponuđen na Bonhams aukciji u Parizu, a kako se očekuje novi vlasnik bi za njega trebalo da plati 3.500.000 funti (3.958.740 evra).

Bugatti koji juri 490 km/h prodavaće se za 3,5 mliona evra

Bugatti je objavio fotografije Chirona Super Sport 300+, novog modela čiji je prototip nedavno postigao brzinu od preko 300 milja na sat.

Bugatti Chiron dostigao brzinu veću od 490 km/h

Iako je iz Bugattija poručeno da ih ne interesuju rekordi, Chiron Sport je u Njemačkoj postao novi kralj brzine.

Pogledajte kako izgleda kada vozite 420 kilometara na sat

Maksimalna brzina Bugattijevog modela Chiron Sport bila je tek još jedan podatak na papiru, a sada je po prvi put neko izvan ove fabrike odlučio da je testira u stvarnosti.

Bugatti Veyrona na autoputu vozio 402,5 km/h

Radim Paser jedan je od vlasnika Bugatti Veyrona koji je na "stvarnom putu" odlučio da isproba mogućnosti svog ljubimca.

Bugatti Chiron stiže u snažnijoj varijanti

Premda je Bugatti Chiron ušao u istoriju već prvi dan nakon što je predstavljen, nova varijanta donosiće dodatan iskorak.

Stiže novi Bugatti inspirisan modelom EB110 SS

Na internetu su se pojavile nove informacije o Bugatti modelu koji će navodno biti predstavljen na "Nedjelji automobile" u Montereju, sljedećeg mjeseca.

Najčitanije