Bujanovac

Ubistvo u Bujanovcu usred dana

BUJANOVAC - Mlađi Albanac ubijen je u danas u centru Bujanovca, a njegov otac je teško ranjen, potvrđeno je u policijskoj upravi u Vranju.

Albanska zastava na zgradi opštine Bujanovac

BUJANOVAC - Na zgradi opštine Bujanovac od ranih jutarnjih sati istaknuta je zastava Albanije - u znak obilježavanja nacionalnog praznika te zemlje "Dana zastave".

Film "Balkanska međa" zabranjen u Bujanovcu

Srpsko-ruski film "Balkanska međa", inspirisan ratnim događajima na Kosovu i Metohiji 1999. godine, neće se prikazivati u Domu kulture u Bujanovcu, iako je to ranije bilo najavljeno.

Za Makedoniju Bujanovac je na Kosovu

BEOGRAD - Goranu Stevanoviću iz sela Žbevac kod Bujanovca, matičari u Skoplju su izdali zvaničan dokument o smrti oca po kom je Bujanovac smješten u "Republiku Kosovo".

Albanac pretukao trudnu Srpkinju jer nije htjela da spava s njim?

BUJANOVAC - Anđela Đorđević (20) iz Bujanovca, koja je u trećem mjesecu trudnoće, tvrdi da ju je Albanac S. A. (25) brutalno pretukao jer nije htjela da ide s njim u hotel.

Za Haradinaja Preševo i Bujanovac "istočno Kosovo"

PRIŠTINA - Kosovski premijer Ramuš Haradinaj kaže da će auto-putem Priština-Gnjilane-Belo brdo biti povezana "Anamorava" sa "istočnim Kosovom" (Preševo i Bujanovac).

Predsjednik Albanije u Bujanovcu dočekan bilbordom "Dobro došao, predsedniče"!

BUJANOVAC - Predsjednika Albanije Bujara Nišanija Bujanovac dočekuje velikim bilbordom na kome je lik albanskog predsjednika i poruka na albanskom jeziku.

Najčitanije