Bukurešt

Haos u Bukureštu, povrijeđeno 440 osoba

BUKUREŠT - Rumunske vlasti saopštile su da je 440 osoba povrijeđeno, među kojima 24 pripadnika policije, u sukobima demonstranata i policije.

Više od 100 povrijeđenih na protestima u Bukureštu

BUKUREŠT - Više od 100 ljudi povrijeđeno je u sukobu demonstranata i policije u Bukureštu, tokom antivladinih protesta, javila je novinska agencija Agerpres.

Demonstranti upali u zgradu rumunskog Parlamenta

BUKUREŠT - Demonstranti su ušli danas u zgradu rumunskog Parlamenta u Bukureštu gdje su održali bučan protest zbog zakona za koji kažu da će olakšati korupciju na visokom nivou.

U 4. ligi 30.000 gledalaca

Nakon razlaza u najpopularnijem rumunskom klubu Steaui i podjele na dva tima, nekadašnji šampion Evrope sada se takmiči u četvrtom rangu rumunskog fudbala.

Vučiću na svečanoj večeri u Rumuniji pokazana sablja Obrenovića

BUKUREŠT - Jednodnevnu zvaničnu posjetu Rumuniji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je završio na večeri koju je u njegovu čast priredio Klaus Johanis.

Novi protesti u Bukureštu: Hiljade građana protiv korupcije

BUKUREŠT - Hiljade demonstranata izašlo je na ulice rumunske prijestonice Bukurešta u znak podrške Nacionalnom antikorupcijskom direktoratu /DNA/, zahtijevajući da državne institucije budu oslobođene od političkog uplitanja.

Najčitanije