Bunar

Italijansko selo koje odolijeva koroni, u čemu je tajna

Stanovnici Montaldo Torinezea, sela u sjevernom italijanskom regionu Pijemont, zasad su pošteđeni virusa korona, što je pojedine navelo da vjeruju da su zaštićeni zbog "čudesne vode", koja je, prema legendi, izliječila vojsku Napoleona Bonaparte od upale pluća.

Užas u poljskom Osieku: Farmera pojele svinje?

OSIEK - Gospodin Krištof, kako ga lokalni mediji imenuju, bio je farmer u selu Osiek u jugozapadnoj Poljskoj. Na Staru godinu otišao je do bunara po vodu i zatim se onesvijestio.

Hrabro i spretno izvukli ženu iz bunara

DERVENTA - Žena je u bunaru plutala na daskama i letvama koje su bile nabacane po vodi. Sišli smo uz pomoć ljestava, zavezali je štrikom za samoizbavu, izvukli i predali je Hitnoj pomoći.

Žena umrla, muž skočio u bunar

PRNJAVOR - Dvije smrti u dva dana potresle su i u crno zavile porodicu Đekić, u prnjavorskom selu Donji Smrtići. Iz neizmerne ljubavi i nemogućnosti da preboli gubitak četiri godine mlađe supruge Mirjane Mire (65), koja je dan ranije preminula u banjalučkom UKC, Petar Đekić (69), u sredu jutro, odlučio je da sebi prekrati život - skokom u bunar!

Utopila se u bunaru

DRVAR - Četrdesetosmogodišnja Radmila Sudžuković iz Drvara utopila se u bunaru, rekla je Srni zamjenik portparola Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Bernardina Duvnjak.

Žena pala u bunar, vatrogasci je spasili brzom intervencijom

TUZLA - Vatrogasci iz Srebrenika spasili su od utapanja osamdesettrogodišnju staricu koja je u mjestu Seona pala u bunar.

Muškarac upao u bunar, spasili ga vatrogasci

BEOGRAD - Vatrogasci su večeras spasili pedesetšestogodišnjeg muškarca koji je u beogradskom naselju Veliki Mokri Lug upao je u bunar, dubok oko 15 metara, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Pronađen mrtav u bunaru, mještani tvrde da je najavio samoubistvo

​U mjestu Suhi Dol kod Travnika pronađeno je beživotno tijelo muškarca, a prema tvrdnjama mještana radi se o samoubistvu.

Žena skočila u bunar, muž za njom

PROKUPLJE - Zlata Paunović (62) skočila je u bunar u dvorištu kuće u selu Berilje kod Prokuplja, piše Pink.rs.

Mrtav starac pronađen u bunaru

Tijelo P.R. (79) iz merošinskog sela Bučić kod Prokuplja pronađeno je jutros u bunaru.

Najčitanije