Bura

Crveni alarm za Jadran, orkanski udari bure, zatvoreni putevi

ZAGREB - U Hrvatskoj je na snazi crveni meteo-alarm za cijeli Jadran zbog jake olujne bure i orkanskih udara.

Bura divlja u Dalmaciji, zabilježen olujni udar od 147 kilometara na čas

​SPLIT - U Dalmaciji puše bura, a najjači udar od 147 kilometara na čas zabilježen je na Paškom mostu.

Bura sa orkanskim udarima i danas pravi probleme u Hrvatskoj

ZAGREB - Snažna bura sa udarima orkanske jačine od preko 140 km na sat duva i danas na hrvatskom dijelu Jadrana, pa su mnogi putni pravci zatvoreni za sva vozila, među kojima i putni prava Zagreb-Split-Ploče.

Bura prevrnula kamion registarskih tablica BiH, poginuo vozač

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć na državnom putu, na skretanju za Priznu, teškim povredama podlegao je vozač koji je vozio kamion bisanskohercegovačkih registarskih tablica.

Jaka bura prevrnula kamion, poginuo vozač u Hrvatskoj

ZAGREB - Jaka bura je odnijela i jedan život u Hrvatskoj kada je kod Prizne poginuo vozač kamiona koji se prevrnuo.

Bura u Hrvatskoj zatvorila pojedine puteve

U Lici u Hrvatskoj pada snijeg, a uz obalu duva bura sa olujnim i orkanskim udarima.

U Hrvatskoj zbog orkanske bure zatvoren most i putevi

ZAGREB - U Hrvatskoj je zbog orkanske bure za saobraćaj zatvoren Paški most, kao i državni put DC54 Maslenica - Zaton Obrovački, saopštio je Hrvatski auto-klub

Borba trajekta s orkanskom burom

Razdoblje višednevnog djelovanja ciklone nad srednjim Sredozemljem na vrijeme stiglo je kraju. Donijela je promjenu vremena za koju se može reći da je bila jedna od najjačih u dosadašnjem toku godine jer je "bablje ljeto" u kratko vrijeme otpuhala i ne samo donijela jesen nego vremenske prilike koje priliče drugom dijelu novembra, piše Dalmacija Danas.

Isplovili po orkanskoj buri, pogledajte snimak spašavanja

ŠIBENIK - Sedmoro Poljaka koji su isplovili po orkanskoj buri i visokim talasima spasla je posada Lučke kapetanije Šibenik, prenose danas hrvatski mediji.

Bura nosi sve pred sobom u Neumu

NEUM - Veliko nevrijeme pogodilo je večeras Neum.

Upozorenje Istri i Kvarneru, dolazi olujna bura s orkanskim udarima

Prognostičari Državnog hidrometeorološkog zavoda izdali su za danas (22. ožujka) u sklopu Meteoalarma crveno upozorenje za područje Istre i Kvarnera.

Trebinje dobija kontejnere jače i od bure

TREBINJE - Trebinje će do kraja narednog mjeseca dobiti takozvane polupodzemne kontejnere, po uzoru na susjedne turističke gradove poput Herceg Novog i Dubrovnika, odnosno dobar dio Hrvatskog i Crnogorskog primorja.

Bura prevrnula kamion, vjetar bacao vozača i suvozača

Vozač šlepera iz Albanije koji je pomjerio rampu zabrane saobraćanja kod Zatona Obrovačkog, parkirao je šleper kada je shvatio da se vjetar sa Velebita "ne šali".

Orkanska bura poharala Mostar

MOSTAR - Orkanska bura u Mostaru, koja je prema podacima AccuWeathera duvala brzinom od 117 km na čas, načinila je u srijedu veću materijalnu štetu u ovom gradu.

Jaka bura ponovo obustavila trajektne linije

SPLIT - Zbog pojačanih udara bure na srednjem Jadranu, danas je otkazana trajektna linija Makarska - Sumartin, a u poslijepodnevnim satima otkazane su i katamaranske linije Split - Vis, Split - Bol - Jelsa i Split - Hvar - Vela Luka - Ubli.

Najčitanije