Bus

Zapalio se autobus pun djece blizu Požege, nema povrijeđenih

POŽEGA - Autobus pun djece zapalio se danas na vidikovcu Papuk u blizini Požege, a u incidentu niko nije povrijeđen, rečeno je za portal 24sata iz hrvatske policije.

"Banj bus" u novembru samo vikendom

BANJALUKA - Panoramski minibus koji vozi na Banj brdo prevoziće putnike i u novembru, s tim da će se prevoz obavljati samo subotom i nedjeljom od devet do 19 časova, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Panoramski bus vozi na Banj brdo i u oktobru

Panoramski mini bus koji je u ljetnom periodu prevozio izletnike na Banj brdo, nastaviće da saobraća i tokom ovog mjeseca, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

"Banj bus" prevezao 3.000 putnika, prevoz i u oktobru

​BANJALUKA - Na Banj brdo prevezeno je oko 3.000 putnika za mjesec dana, koliko je u funkciji panoramski minibus, saopšteno je iz banjalučkog Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Zbog nesavjesnih vozača, blokiran prolaz "Banj busa"

BANJALUKA - Zbog nepropisno parkiranih vozila, panoramski mini bus koji prevozi turiste na Banj brdo nije mogao saobraćati juče u terminu u 19 časova, a u prethodna dva došlo je do kašnjenja u redu vožnje.

Krenuo panoramski bus na Banj brdo

BANJALUKA - "Banj bus" krenuo je danas sa vožnjama do spomenika na Banj brdu, a ove vožnje trajaće do kraja septembra.

U napadu na autobus poginula 34 civila

Najmanje 34 civilna putnika su poginula, a 17 je povrijeđeno kada je eksplozija pored puta danas zahvatila autobus na zapadu Avganistana, izjavili su zvaničnici.

Najmanje 35 mrtvih u udesu prenatrpanog mini-busa

NJU DELHI - Najmanje 35 ljudi je poginulo, a 17 je povrijeđeno kada se pretrpani mini-bus survao u klisuru u dijelu Kašmira koji kontroliše Indija, saopštili su zvaničnici.

Zapalio se mini bus, brzom reakcijom vozača spriječena tragedija

PRNJAVOR - Autobus prevoznika „Jelić tours“ zapalio danas se tokom vožnje na relaciji Pečeneg Ilova- Prnjavor, preko Šibovske.

Banj bus koči žalba

BANJALUKA - Početak vožnje panoramskim Banj busom, koji bi prevozio putnike do Spomenika palim borcima na Banj brdu iznad Banjaluke, koči žalba, rekli su u Gradskoj upravi.

Najčitanije