Bus

Panoramski bus vozi na Banj brdo dok god bude lijepo vrijeme

BANJALUKA - Panoramski Banj bus će voziti dok god su vremenske prilike takve da ima zainteresovanih za odlazak na Banj brdo, rekao je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Zbog nesavjesnih vozača blokiran prolaz "Banj busa"

Zbog nesavjesnih vozača danas je onemogućen prolaz panoramskog autobusa, “Banj busa”, ka najpoznatijem banjalučkom izletištu.

Zapalio se autobus pun djece blizu Požege, nema povrijeđenih

POŽEGA - Autobus pun djece zapalio se danas na vidikovcu Papuk u blizini Požege, a u incidentu niko nije povrijeđen, rečeno je za portal 24sata iz hrvatske policije.

"Banj bus" u novembru samo vikendom

BANJALUKA - Panoramski minibus koji vozi na Banj brdo prevoziće putnike i u novembru, s tim da će se prevoz obavljati samo subotom i nedjeljom od devet do 19 časova, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Panoramski bus vozi na Banj brdo i u oktobru

Panoramski mini bus koji je u ljetnom periodu prevozio izletnike na Banj brdo, nastaviće da saobraća i tokom ovog mjeseca, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

"Banj bus" prevezao 3.000 putnika, prevoz i u oktobru

​BANJALUKA - Na Banj brdo prevezeno je oko 3.000 putnika za mjesec dana, koliko je u funkciji panoramski minibus, saopšteno je iz banjalučkog Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Zbog nesavjesnih vozača, blokiran prolaz "Banj busa"

BANJALUKA - Zbog nepropisno parkiranih vozila, panoramski mini bus koji prevozi turiste na Banj brdo nije mogao saobraćati juče u terminu u 19 časova, a u prethodna dva došlo je do kašnjenja u redu vožnje.

Krenuo panoramski bus na Banj brdo

BANJALUKA - "Banj bus" krenuo je danas sa vožnjama do spomenika na Banj brdu, a ove vožnje trajaće do kraja septembra.

U napadu na autobus poginula 34 civila

Najmanje 34 civilna putnika su poginula, a 17 je povrijeđeno kada je eksplozija pored puta danas zahvatila autobus na zapadu Avganistana, izjavili su zvaničnici.

Najmanje 35 mrtvih u udesu prenatrpanog mini-busa

NJU DELHI - Najmanje 35 ljudi je poginulo, a 17 je povrijeđeno kada se pretrpani mini-bus survao u klisuru u dijelu Kašmira koji kontroliše Indija, saopštili su zvaničnici.

Najčitanije