Bus

Krenuo sa radom ski-bus za Jahorinu

PALE - Na relaciji od Pala do Jahorine od danas do 31. marta saobraćaće ski-bus, a vikendima i od Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva kako bi se domaćim i stranim turistima omogućio lakši dolazak i uživanje na olimpijskoj ljepotici.

Mobilna aplikacija prati i prigradsku liniju u Banjaluci

Mobilna aplikacija "Bl Bus Tracker", koja omogućava jednostavno praćenje autobusa u javnom gradskom saobraćaju, proširena je informacijama prve prigradske linije Banjaluka – Ramići broj 42, koju održava prevoznik „Autoprevoz“.

Banj bus startuje najkasnije od polovine aprila

BANJALUKA - Panoramski Banj bus, koji prevozi putnike do Banj brda, trebalo bi da počne saobraćati sa dolaskom toplijeg vremena, a najkasnije od polovine aprila, potvrdili su za "Nezavisne" u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Panoramski bus vozi na Banj brdo dok god bude lijepo vrijeme

BANJALUKA - Panoramski Banj bus će voziti dok god su vremenske prilike takve da ima zainteresovanih za odlazak na Banj brdo, rekao je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Zbog nesavjesnih vozača blokiran prolaz "Banj busa"

Zbog nesavjesnih vozača danas je onemogućen prolaz panoramskog autobusa, “Banj busa”, ka najpoznatijem banjalučkom izletištu.

Zapalio se autobus pun djece blizu Požege, nema povrijeđenih

POŽEGA - Autobus pun djece zapalio se danas na vidikovcu Papuk u blizini Požege, a u incidentu niko nije povrijeđen, rečeno je za portal 24sata iz hrvatske policije.

"Banj bus" u novembru samo vikendom

BANJALUKA - Panoramski minibus koji vozi na Banj brdo prevoziće putnike i u novembru, s tim da će se prevoz obavljati samo subotom i nedjeljom od devet do 19 časova, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Panoramski bus vozi na Banj brdo i u oktobru

Panoramski mini bus koji je u ljetnom periodu prevozio izletnike na Banj brdo, nastaviće da saobraća i tokom ovog mjeseca, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

"Banj bus" prevezao 3.000 putnika, prevoz i u oktobru

​BANJALUKA - Na Banj brdo prevezeno je oko 3.000 putnika za mjesec dana, koliko je u funkciji panoramski minibus, saopšteno je iz banjalučkog Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Zbog nesavjesnih vozača, blokiran prolaz "Banj busa"

BANJALUKA - Zbog nepropisno parkiranih vozila, panoramski mini bus koji prevozi turiste na Banj brdo nije mogao saobraćati juče u terminu u 19 časova, a u prethodna dva došlo je do kašnjenja u redu vožnje.

Najčitanije