Buster doza

DW: Da li buster vakcina iscrpljuje imunološki sistem?

BERLIN - Čini se da četvrta doza vakcine Bajontek/Fajzer ne pruža ništa veću zaštitu od zaraze omikron sojem virusa, od treće doze, na šta ukazuje jedna preliminarna studija iz Izraela, navodi Dojče vele (DW).

Vakcinisani busterom iz svih zemalja svijeta mogu u Austriju bez ograničenja

Od ponedjeljka 24. januara u Austriju će moći ući sve osobe iz svih zemalja svijeta, uključujući i one iz država s visokim epidemiološkim rizikom, bez ikakvih ograničenja i uslova ukoliko su vakcinisani s trećom (buster) dozom protiv virusa korona.

FDA odobrila upotrebu buster doza za djecu od 12 do 15 godina

VAŠINGTON - Američka Agencija za hranu i lijekove (FDA) danas je dala odobrenje za upotrebu buster doze za djecu od 12 do 15 godina, s obzirom na to da se omikron soj širi brže među mlađom populacijom, prenio je "NBC njuz".

Lideri EU: Hitno potrebna primjena buster doze

BRISEL - Lideri EU danas su se na sastanku Savjeta Evrope dogovorili da je primjena buster doza "hitno" potrebna i da je od "ključnog" značaja kako bi se suzbio virus korona širom kontinenta.

Kon: Pretpostavlja se da buster doza štiti od omikron soja

BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se pretpostavlja da će buster doza vakcine protiv korona virusa štititi i od omikron soja.

Ana Nikolić se vakcinisala buster dozom

Pjevačica Ana Nikolić primila je i treću (buster) dozu vakcine protiv virusa korona, a snimak vakcinacije je podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Buster doza obavezna za sve zdravstvene radnike

BUDIMPEŠTA - U Mađarskoj će buster doza vakcine protiv kovida 19 biti obavezna za sve zdravstvene radnike, izjavio je Đerđeli Guljaš, šef kabineta mađarskog premijera Viktora Orbana.

Prioritet Instituta vakcinacija trećom dozom sputnjika V

BANJALUKA - U Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske u Banjaluci i naredne sedmice biće omogućena vakcinacija trećom dozom vakcine protiv kovida 19 prioritetnih kategorija građana, a prioritet je imunizacija sputnjikom V.

Nastavak vakcinacije buster dozom u Banjaluci

BANJALUKA - Dom zdravlja u Banjaluci nastavlja proces vakcinacije trećom (buster) dozom stanovništva protiv virusa korona.

Šeranić primio buster dozu vakcine: Objasnio razliku između treće i buster doze

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić vakinisao se danas u Institutu za javno zdravstvo u Banjaluci buster dozom vakcine moderna protiv virusa korona.

Najčitanije