CIA

Dokumenti FBI: "Tito više nije Tito, zamijenio ga je ruski agent"

Izvijesni Marijan Džon Markul iz Los Anđelesa je 1955. godine agentima FBI detaljno pričao o susretu s Josipom Brozom Titom, za koga je tvrdio da je ruski agent.

Bivši šef CIA za Balkan: Sjever KiM dati Srbiji

BEOGRAD - Stiven Mejer, bivši zamjenik šefa Centralno obavještajne agencije (CIA) za Balkan i odličan poznavalac regiona ponovo se oglasio u srpskoj javnosti sa svojim viđenjem rješenja problema Kosova, ali i drugih kriznih tačaka u ovom regionu.

Tramp negirao hapšenje 17 špijuna CIA: Izvještaj potpuno lažan

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp kategorički je negirao da je Iran uhapsio 17 ljudi koje Teheran optužuje da su špijuni CIA i da je neke osudio na smrtnu kaznu, nazvavši izvještaje "potpuno lažnim".

Iranska televizija objavila fotografije nekih od uhapšenih špijuna

TEHERAN - Iranska državna televizija objavila je danas fotografije nekih od 17 špijuna koji su radili za Centralnu obavještajnu agenciju (CIA).

Iran uhapsio 17 špijuna CIA, neki osuđeni na smrt

TEHERAN - Iran je uhapsio 17 špijuna koji rade za američku Centralnu obavještajnu agenciju (CIA) i neki od njih su osuđeni na smrtnu kaznu, saopštila je danas iranska državna televizija.

Uhapšeni agenti CIA u Iranu, razbijena špijunska sajber mreža

TEHERAN - Visoki iranski bezbjednosni zvaničnik Ali Šamhani objavio je danas da je u toj zemlji uhapšeno nekoliko agenata američke Centralne obaveštajne agencije (CIA), nakon nakon što je Teheran razmijenio bezbjednosne podatke sa saveznicima.

OBA o posjeti zamjenika direktora CIA: Još intenzivnija saradnja dvije agencije

SARAJEVO - Zamjenik direktora Centralne obavještajne agencije Sjedinjenih Američkih Država Von Bišop boravio je u posjeti Bosni i Hercegovini prethodna dva dana, a zvanični domaćin ove posjete bila je Obavještajno-bezbjednosna agencija BiH.

Tajni dokumenti CIA: Tito će biti ubijen za tri nedjelje, Hrvati će obaviti posao

Tito je bio ključna karika u borbi protiv staljinizma, pokazuju otvorene arhive CIA. Bitnu podršku je imao u Alenu Dalsu, legendarnom i kontroverznom direktoru CIA.

Zamjenik direktora CIA se sastao s direktorom OBA

SARAJEVO - Zamjenik direktora američke CIA Von Bišop sastao se danas u Sarajevu s Osmanom Mehmedagićem, direktorom Obavještajno - bezbjednosne agencije Bosne i Hercegovine, prenio je "N1".

CIA dobija nalog na Instagramu

​CIA bi uskoro mogla da dobije nalog na Instagramu, što je tema kojom se pozabavila i direktorka ove obavještajne agencije, te istakla da im eksperti pomažu u tom procesu.

Najčitanije