CNN

CNN gasi svoju striming uslugu samo mjesec dana nakon pokretanja

Kako će se CNN striming zatvoriti 30. aprila, kompanija je najavila da će korisnicima vratiti novac dat za pretplatu. Šef CNN+ je dao ostavku, a još stotine radnika bi moglo da ostane bez posla nakon gašenja striminga.

CNN izgubio 90 odsto publike

VAŠINGTON - Kanal "Foks njuz" bio je od 3. do 9. januara 2022. godine vodeća kablovska mreža u SAD, jer je CNN doživio nevjerovatan pad, izgubivši gotovo 90 odsto svoje publike od početka 2021. godine u više kategorija.

CNN otpustio tri radnika, dolazili na posao nevakcinisani

VAŠINGTON - Američka medijska kuća CNN otpustila je tri radnika koji su došli na posao nevakcinisani, iako ovaj medij zahtijeva od zaposlenih koji dolaze u kancelarije da budu vakcinisani protiv korona virusa.

CNN napravio prilog o vakcinaciji stranaca u Srbiji

ATLANTA - Američka TV mreža CNN napravila je prilog o Srbiji u kojem navodi da je ona zemlja koja besplatno vkciniše strane državljane.

Brnabić govorila za CNN zašto je vakcinacija u Srbiji uspješna

BEOGRAD - Srbija je uspješna u vakcinisanju zato što je veoma rano donijela odluku da nabavka vakcina bude prioritet i da to ne posmatra kao geopolitičko, već isključivo zdravstveno pitanje, istakla je danas premijerka Ana Brnabić u intervjuu američkoj televiziji CNN.

Umro jedan od osnivača CNN-a Ris Šonfeld

VAŠINGTON - Preminuo je novinar i jedan od osnivača američke medijske kuće CNN Ris Šonfeld, javili su danas američki mediji.

Novinarka CNN-a pozitivna na virus korona

NJUJORK - Voditeljka iz američke medijske kuće CNN-a Bruk Boldvin pozitivna je na virus korona i ona je drugi novinar ove televizijske mreže kojem je potvrđena dijagnoza ovog oboljenja.

CNN: Asanž pretvorio ambasadu u centar za miješanje u izbore

ATLANTA - U najnovijem bezbjednosnom izvještaju u koji je CNN imao uvid, navodi se da je osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž primio tokom niza sumnjivih sastanaka u ambasadi Ekvadora lične isporuke potencijalno hakovanih materijala, vezanih za američke predsjedničke izbore 2016. godine.

Obnovljena akreditacija novinaru CNN-a

VAŠINGTON, - Bijela kuća obnovila je akreditaciju novinaru CNN-a Džimu Akosti, javila je američka agencija.

Bijela kuća ponovo prijeti ukidanjem akreditacije novinaru CNN-a

VAŠINGTON - Administracija američkog predsjednika Donalda Trampa ponovo preti ukidanjem akreditacije za izveštavanje iz Bele kuće novinaru CNN-a Džimu Akosti.

CNN tužio Trampa i pet njegovih pomoćnika

Medijska kuća CNN podnijela je tužbu protiv predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa i nekoliko njegovih pomoćnika, uz zahtjev da se njihovom izvještaču Džimu Akosti odobri pristup konferencijama za novinare u Bijeloj kući.

Još jedan sumnjiv paket za CNN

VAŠINGTON - Još jedan sumnjiv paket adresiran na američku medijsku kuću CNN presretnut je u pošti u Atlanti, ali nema opasnosti za sjedište ovog televizijskog kanala, rekao je šef mreže Džef Cuker.

Uhapšen osumnjičeni za slanje eksplozivnih pošiljki

Američki FBI uhapsio je osobu koja se dovodi u vezu s talasom eksplozivnih pošiljki koje su posljednjih dana slane poznatim kritičarima američkog predsjednika Donalda Trampa.

Reakcija voditelja CNN-a nakon dojave o bombi

Radnici televizijske kuće CNN evakuisani su tokom programa uživo nakon dojave o bombi u njihovoj kancelariji u Njujorku.

Zbog sumnjivog paketa evakuisana zgrada CNN-a

"Time Warner Center" u Njujorku evakuisan je zbog sumnjivog paketa.

Najčitanije