Cazin

Cazin dobija skijalište

CAZIN - Na lokalitetu Stovrela, nekoliko kilometara od Cazina, biće izgrađeno skijalište koje će obogatiti turističku ponudu ovog grada.

Otac poginuo, sin povrijeđen u naletu automobila

CAZIN - Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nezgodi koja se juče u poslijepodnevnim satima dogodila u mjestu Donja Koprivna kod Cazina.

Izvučeno tijelo migranta koji je skočio u Unu

CAZIN - Pripadnici MUP-a Unsko-sanskog kantona pronašli su i izvukli tijelo migranta koji je kjuče oko 15 sati upao u rijeku Unu u Cazinu i nije izronio.

Migrant skočio u rijeku Unu, policija traga za tijelom

CAZIN - Za jednim migrantom u Cazinu se traga od juče nakon što nije izronio iz vode poslije skoka u rijeku Unu. Zbog navedenog postoji osnovana sumnja da se utopio.

Poginuo vozač kod Cazina, povrijeđen predsjedavajući Skupštine USK

CAZIN - U saobraćajnoj nesreći koja se danas desila u naselju Donja Koprivna u opštini Cazin, jedna osoba je poginula.

Detalji nesreće kod Cazina: Tinejdžer poginuo za volanom audija

CAZIN - Sedamnaestogodišnjak iz Cazina poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u mjestu Kličići na putu Ostrožac-Cazin.

Otvoreni smo za sve Vas – Hiper Kort Cazin

Odlična atmosfera je bila na dan otvaranja vašeg novog marketa, a kroz razgovor sa vama uvidjeli smo zadovoljstvo i sa vaše strane.

Muškarac pretukao suprugu

Policijska stanica Cazin imala je danas jednu intervenciju.

Komandir i policajac optuženi zbog pištolja

CAZIN - Općinski sud u Cazinu potvrdio je optužnice protiv komandira Policijske stanice u Cazinu Saida Ljubijankića (50) i policajca Admira Šabića (44) zbog zloupotrebe položaja ili ovlaštenja.

Privrednik iz Cazina najavio potpunu blokadu "Bire"

Amir Murić iz Cazina, vlasnik firme "Ald-Murić", najavio je da će u srijedu 24. aprila blokirati sve ulaze u "Biru" gdje se trenutno nalazi prihvatni migrantski centar.

Najčitanije