Cazin

Otvoreni smo za sve Vas – Hiper Kort Cazin

Odlična atmosfera je bila na dan otvaranja vašeg novog marketa, a kroz razgovor sa vama uvidjeli smo zadovoljstvo i sa vaše strane.

Muškarac pretukao suprugu

Policijska stanica Cazin imala je danas jednu intervenciju.

Komandir i policajac optuženi zbog pištolja

CAZIN - Općinski sud u Cazinu potvrdio je optužnice protiv komandira Policijske stanice u Cazinu Saida Ljubijankića (50) i policajca Admira Šabića (44) zbog zloupotrebe položaja ili ovlaštenja.

Privrednik iz Cazina najavio potpunu blokadu "Bire"

Amir Murić iz Cazina, vlasnik firme "Ald-Murić", najavio je da će u srijedu 24. aprila blokirati sve ulaze u "Biru" gdje se trenutno nalazi prihvatni migrantski centar.

Nijemci otvaraju fabriku u Cazinu, dio radnika već na obuci

CAZIN - Potpisivanjem ugovora o kupoprodaji nekretnine u Poslovnoj zoni Ratkovac u petak je ozvaničen početak konkretnog funkcionisanja projekta koji je Cazin uspješno razvijao u proteklom periodu. Riječ je o investiciji njemačke firme vrijednoj 4 miliona evra odnosno pogonu za proizvodnju pločastog namještaja u kojem je posao osiguran za 39 radnika.

Zahtjev za zatvaranje privremenih migrantskih centara

SARAJEVO - Operativna grupa za koordinisanje aktivnosti i nadzora nad migrantskom krizom na području Unsko-sanskog kantona zahtijeva od nadležnih da u roku od 30 dana budu zatvoreni privremeni migrantski centri "Bira" u Bihaću i "Miral" Velikoj Kladuši.

Tuga u Cazinu: Mladi fudbaler preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima

CAZIN - U Cazinu je jučer iznenada preminuo 12-godišnji Mirsad Begić, mladi fudbaler Fudbalskog kluba Ćoralići iz istoimenog naselja nadomak pomenutog grada i učenik šestog razreda.

U Cazinu preminuo dvanaestogodišnji fudbaler

CAZIN – U Cazinu je sinoć preminuo 12-ogodišnji dječak Mirsad Begić, mladi fudbaler FK Ćoralići.

Muškarac iz Cazina prijavio komšiju da je pucao na njega i ranio ga u glavu

CAZIN - U naselju Mutnik kod Cazina u večernjim satima došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac E. A.

Teško ranjeni radnik obezbjeđenja savladao napadača i spasao ljude u banci

CAZIN - Informacije o zdravstvenom stanju 35-godišnjeg čuvara koji je danas ranjen u grudi tokom pucnjave koja se dogodila u Sberbanci u Cazinu, još nisu poznate, ali su saopšteni detalji da je upravo on zaslužan što nije bilo još žrtava.

Najčitanije