Celulit

Celulit i salo stvara kombinacija hrane koju svi vole

Omiljeni doručak mnogim generacijama je krem namazan na hljeb, ali mnogi i ne pretpostavljaju kako ova kombinacija može da se odrazi na našu figuru.

Kako da celulit bude manje vidljiv

Većina žena, čak 93 odsto – ima celulit u nekom trenutku života. Dr Edvin Entoni kaže da celulita ne možete u potpunosti da se riješite, ali možete da ublažite njegovu vidljivost.

Četiri vježbe za tijelo bez celulita

Znate li da su istraživanja pokazala da 98 odsto žena ima celulit, makar u najblažem obliku. Ali zanimljivo je to što količina celulita nema veze s viškom kilograma jer ga imaju i potpuno mršave djevojke. Celulit je problem gotovo svake djevojke, pogotovu na guzi.

Četka za češljanje u borbi protiv celulita

Da li ste znali da je obična četka za češljanje kose moćno oružje u borbi protiv celulita?

Namirnice koje su najbolji "borci" protiv celulita

Priprema za ljeto ne podrazumijeva samo aktivan trening i upornu borbu sa viškom kilograma. Ona se odnosi i na borbu sa celulitom, koji čini da naše noge ne izgledaju najbolje, kada dođe vrijeme da iz farmerica pređemo u šorc ili suknju.

Ove namirnice stvaraju celulit

Lagana hrana, siromašna zasićenim masnoćama, bogata vitaminima, mineralima, vlaknima i vodom - tako treba da izgleda ishrana koja će vas "čuvati" od celulita.

Bez fotošopa: Uz ovu caku riješite se celulita na fotkama

Tesia Klajn, fitnes blogerka i Instagram zvijezda, otkrila je kako svjetlo utiče na izgled vašeg celulita na društvenim mrežama.

Nestručnost pri izvođenju maderoterapije izaziva nepoželjne posljedice

Maderoterapija, masaža pomoću koje se djevojke širom svijeta rješavaju celulita, ne daje efekat kada je obavlja osoba koja nije prošla obuku. U tom slučaju stvaraju se ogromni podlivi i bolovi na mjestima koja su tretirana ovom vrstom masaže.

Bršljanom protiv celulita

Biljka pomaže kod infekcija i umanjuje celulit

Za celulit postoji "lijek"

Postoje žene koje stvarno nemaju celulita. Za to su samo djelimično zaslužni geni, ostatak je već stvar zdravih navika.

Najčitanije