Centar

"Hilswerk" opet partner projekta Centra za autizam u Tuzli?

TUZLA - Vlada Tuzlanskog kantona imenovala je danas komisije za primopredaju novoizgrađenog objekta Centra za autizam i pregled dokumentacije o ispravnosti provođenja odabira izvođača radova.

Naoružan ušetao u tržni centar

SPRINGFILD - Dvadesetogodišnji Dmitrij Andrejčenko uhapšen je danas nakon što je naoružan automatskom puškom sa stotinu metaka i pancirom ušetao u tržni centar u Springfildu u američkoj saveznoj državi Misuri, saopštila je danas policija.

Pacijente na dijalizu primili deset mjeseci nakon otvaranja

​CAZIN - Centar za hemodijalizu u Domu zdravlja u Cazinu danas je primio prve pacijente nakon što je protekle godine svečano otvoren.

Uhapšen muškarac zbog lažne dojave o bombi u tržnom centru

ZAGREB - Dvadesetjednogodišnji muškarac uhapšen je zbog sumnje da je uputio lažnu dojavu o postavljenoj bombi u tržnom centru "Importane" u Zagrebu.

Lažna dojava o bombi u tržnom centru u Zagrebu

ZAGREB - Tržni centar Importanne u Zagrebu ponovo je otvoren pošto je policija utvrdila da je dojava o postavljenoj bombi bila lažna.

Evakuisan tržni centar u Zagrebu zbog dojave o bombi

​ZAGREB - Zbog dojave o bombi policija je danas evakuisala šoping centar Importanne u Zagrebu.

60 godina predanog rada s djecom

BANJALUKA - Centar za obrazovanje, vaspitanje i rehabilitaciju sluha i govora, ustanova za predškolsko, osnovno i srednjoškolsko obrazovanje djece oštećenog sluha danas će manifestacijom "Kultura gluvih" u Banjaluci obilježiti 60 godina postojanja.

Na Vučjaku izvjesna humanitarna kriza, migranti borave u uslovima nedostojnim čovjeka

BIHAĆ - Crveni krst grada Bihaća ostavljen je da sam brine o migrantima koji su smješteni u privremenom prihvatnom centru Vučjak, koji se nalazi desetak kilometara od ovog grada, i njihovi resursi su pri kraju.

Centar za životnu sredinu: Zašto uvijek reagujemo na posljedice, a ne na uzroke

BANJALUKA - Centar za životnu sredinu je prethodnih dana pratio situaciju vezano za pojavu mrlje na Vrbasu, kancerogenog ulja u krugu Incela i nakupljenog otpada kod hidroelektrane Bočac, komunicirao sa predstavnicima lokalnih zajednica uz Vrbas, kao i drugim udruženjima koja djeluju na zaštiti rijeke Vrbas.

Potpisivanje ugovora za zajednički centar za rehabilitaciju

BANJALUKA - Predstavnici Daun sindrom centra Banjaluka i Daun sindrom centra Beograd potpisaće danas u Banjaluci ugovor o otvaranju zajedničkog centra za rehabilitaciju osoba sa Daunovim sindromom.

Najčitanije