Centar

Centar za životnu sredinu: Zašto uvijek reagujemo na posljedice, a ne na uzroke

BANJALUKA - Centar za životnu sredinu je prethodnih dana pratio situaciju vezano za pojavu mrlje na Vrbasu, kancerogenog ulja u krugu Incela i nakupljenog otpada kod hidroelektrane Bočac, komunicirao sa predstavnicima lokalnih zajednica uz Vrbas, kao i drugim udruženjima koja djeluju na zaštiti rijeke Vrbas.

Potpisivanje ugovora za zajednički centar za rehabilitaciju

BANJALUKA - Predstavnici Daun sindrom centra Banjaluka i Daun sindrom centra Beograd potpisaće danas u Banjaluci ugovor o otvaranju zajedničkog centra za rehabilitaciju osoba sa Daunovim sindromom.

Banjaluka u projektu očuvanja jevrejskog kulturnog nasljeđa

​Grad Banjaluka učestvuje u realizaciji projekta "Iskorištavanje zaboravljenog jevrejskog kulturnog nasljeđa u dunavskoj regiji – REDISCOVER" kao partner u okviru međunarodnog konzorcija, čiji nosilac je Opština Segedin (Mađarska). Projekat je podržan kroz Transnacionalni program "Dunav" Evropske unije.

Automobil udario u trgovački centar u Hamburgu, povrijeđeno devet osoba

HAMBURG - Najmanje devet ljudi povrijeđeno je kada je vozač terenskog vozila izgubio kontrolu i udario u trgovinski centar "Alstertal" u njemačkom gradu Hamburgu.

Otvoren novi prostor Inovacionog centra u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je večeras otvoren novi radni prostor banjalučkog Inovacionog centra, koji će dodatno osnažiti kapacitete ovog grada za pružanje podrške mladim preduzetnicima.

Razriješeni direktori Centra za socijalni rad i dvorane "Mladost" u Prijedoru

PRIJEDOR - Odbornici Skupštine grada Prijedora danas su zbog isteka mandata razriješili dužnosti direktore javnih ustanova Centar za socijalni rad Milenu Miodragović i Sportska dvorana "Mladost" Darka Stojanovića.

Tragedija u tržnom centru: Žena pala niz stepenice i poginula

BEOGRAD - Starija žena preminula je danas oko 14 kada je pala niz stepenice u robnoj kući "Beograđanka" u Masarikovoj ulici u Beogradu.

Radnici će i dalje raditi osam sati

BANJALUKA - Dopuna Odluke o određivanju radnog vremena na području grada, kojom se daje mogućnost rada trgovačkim centrima nedjeljom do 22 časa, koja je usvojena na sjednici Skupštine grada, u suštini ništa ključno ne mijenja, kažu u Uniji udruženja poslodavaca RS.

Socijalisti podržali izgradnju Dnevnog centra "Podrži me" na Kosmetu

BANJALUKA – Humanitarna akcija prikupljanja sredstava za izgradnju Dnevnog centra "Podrži me" u Kosovskoj Mitrovici za djecu i mlade sa posebnim potrebama, počeće u ponedjeljak, a potrebno je prikupiti još oko 155.000 evra.

Pješačka zona u centru Banjaluke i ovog ljeta

​BANJALUKA - Dio glavne ulice u centru grada i ovog ljeta biće oko tri mjeseca vikendom pretvoren u pješačku zonu, potvrdili su u banjalučkoj Gradskoj upravi.

Najčitanije