Centar

Jednom djetetu u Kostajnici potrebna hraniteljska porodica

KOSTAJNICA - Centar za socijalni rad Kostajnica u potrazi je za hraniteljskom prodicom za jedno dijete bez roditeljskog staranja, rekla je "Srni" Slavica Savić iz ovog centra.

Poslovna zajednica u RS uskoro dobija pomoć naučnoistraživačkih centara

BANJALUKA - Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske iniciraće u toku ove godine osnivanje naučnoistraživačkih centara, kojima će osnovni zadatak biti da za poslovnu zajednicu stvaraju kvalitetne ideje, koje će dovesti do privrednog rasta.

Minus puni prihvatilište za beskućnike

BANJALUKA - Niske temperature vazduha pune prihvatnu jedinicu za beskućnike u sklopu Gerontološkog centra u Banjaluci.

Aruli za utaju poreza i falsifikovanje 5.000 KM kazne

BANJALUKA - Bojan Arula (41), radnik banjalučkog Centra za socijalni rad, osuđen je u banjalučkom Osnovnom sudu na novčanu kaznu od 5.000 KM zbog krivičnih djela utaja poreza i doprinosa te falsifikovanje ili uništavanje poslovnih knjiga, potvrđeno je iz ove pravosudne institucije.

Vatrogasci dobijaju centar za obuku

Izgradnja centra za obuku vatrogasaca i pripadnika specijalizovanih jedinica civilne zaštite planirana je iduće godine na parceli pored "Pauk" službe na Rakovačkim barama.

Sporan program rada Centra za predškolsko

BANJALUKA - Izvještaj i plan rada javne ustanove Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje na čijem je čelu Jelena Kurtinović, opet je povučen sa dnevnog reda sjednice Skupštine grada.

Završetak radova na paviljonu jedan do kraja godine

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srpske Srđan Rajčević sastao se danas sa direktorom Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci Dragoslavom Topićem, koji je rekao da bi sanacija paviljona jedan trebalo da bude završena do kraja godine, nakon čega bi ustanova trebalo da dobije upotrebnu dozvolu.

Prihvatni centar "Duje" planira proširenje kapaciteta: Do sada zbrinuto više od 1.300 osoba

TUZLA - Više od 400 osoba iz različitih kategorija stanovništva boravi u Prihvatnom centru "Duje", smještenom na području opštine Doboj Istok.

Centar Madrida bez automobila koji zagađuju atmosferu

Španska prestonica pokrenula je nalog za sprečavanje zagađenja koji znatno ograničava privatna vozila u centru grada, uključujući i potpunu zabranu automobila koji najviše zagađuju atmosferu.

Brucošima besplatno stanovanje dva mjeseca u SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Iako su okupljeni studenti ispred paviljona u Banjaluci tražili da budu oslobođeni plaćanja smještaja deset mjeseci ili dva mjeseca sa hranom, Upravni odbor SC "Nikola Tesla" istakao je u petak da su donijeli odluku da brucoši budu dva mjeseca oslobođeni plaćanja smještaja, ali bez hrane.

Najčitanije