Centar

Predloženo formiranje naučnoistraživačkog centra: Inovacije mogu oživjeti privredu

BANJALUKA - Privrednicima u Republici Srpskoj neophodna su inovativna rješenja kako bi unaprijedili svoju proizvodnju i mogli da prate konkurenciju na globalnom nivou, ali samostalno malo toga mogu da urade.

Evakuisan tržni centar zbog dojave o bombi

BADEN - Tržni centar "Manor", u švajcarskom gradu Badenu, evakuisan je danas zbog prijetnje bombom.

"Nikola Tesla" dobio novog šefa

BANJALUKA - Vlada RS juče je Dragoslava Topića imenovala za direktora Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka, potvrđeno je juče "Nezavisnim".

Topić ili Bursać novi direktor Studentskog centra "Nikola Tesla"?

BANJALUKA - Dva imena su u igri za mjesto direktora Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, a "Nezavisne" nezvanično saznaju da su u pitanju Dragoslav Topić i Goran Bursać.

Socijalisti ostaju bez fotelje u Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje?

Socijalistička partija mogla bi ostati bez jedne fotelje nakon što je ostala sa dva odbornika u Skupštini grada Banjaluka, saznaju "Nezavisne", a najizvjesnije je da izgube poziciju direktora Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje.

Prva endovaskularna procedura na površnoj butnoj arteriji

BANJALUKA - U Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske prvi put je izvedena interventna endovaskularna procedura na površnoj butnoj arteriji uz upotrebu lijekom obloženog balona, što je najnoviji trend u liječenju perifernih arterija i u interventnoj radiologiji.

Povratnički koncert Korni grupe 30. novembra u SC

Korni grupa, koja spada u red zaslužnih za utemeljenje i razvoj jugoslovenskog i srpskog rokenrola, okupila se poslije tri decenije pauze kako bi održala povratnički koncert 30. novembra u Sava centru, saopštio je Long Play.

Studenti se useljavaju u SC "Nikola Tesla, stiže i novi direktor

BANJALUKA - Imenovanje novog direktora Studentskog centra "Nikola Tesla" Banjaluka trebalo bi da bude u toku ove sedmice, kazao je danas Zoran Babić, još aktuelni direktor ove ustanove, ali koji, čim mu dođe nasljednik, odlazi u fotelju pomoćnika ministra.

Centar za stare: Besplatna alternativa penzionerima u Trebinju

TREBINJE - Dnevni centar za stare osobe u Trebinju postoji već 11 godina i kao takav predstavlja besplatnu alternativu Domu penzionera u ovom gradu.

Udarila dijete kolicima u tržnom centru

Na Facebooku je objavljen snimak na kojem se vidi kako je žena snažno udarila kolicima dijete u jednom tržnom centru u BiH.

Najčitanije