Cetinjski manastir

"Crna Gora je odbranjena"

CETINJE - Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije izjavio je da je insistiranjem na cetinjskom ustoličenju odbranjena država Crna Gora.

Bila naložena provjera ima li naoružanih ljudi u Vetinjskom manastiru

PODGORICA - Osnovno državno tužilaštvo (ODT) na Cetinju nije zahtijevalo pretres Cetinjskog manastira, ali je, uoči ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Upravi policije bilo urgentno naloženo da operativnim provjerama utvrdi da li u manastiru ima naoružanih ljudi, izjavio je za "Pobjedu" rukovodilac ODT Duško Milanović.

Jake policijske snage oko Cetinjskog manastira

PODGORICA - Jake policijske snage raspoređene su danas oko Cetinjskog manastira, a blokirale su i oba prilaza zgradi Skupštine Cetinja, koja treba da glasa o inicijativi o vraćanju Cetinjskog manastira takozvanoj Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi.

Vlada odlučila: Cetinjski manastir državno vlasništvo

PODGORICA - Uprava za katastar i državnu imovinu upisala je zabranu otuđenja na sve objekte i parcele koje koristi Cetinjski manastir.

Čiji je Cetinjski manastir?

PODGORICA, CETINJE - Skupština Cetinja raspravljaće sutra o građanskoj inicijativi za prenos prava svojine Cetinjskog manastira na nekanonsku Crnogorsku pravoslavnu crkvu.

Najčitanije