Cigarete

Zabranjena proizvodnja i uvoz elektronskih cigareta

NJU DELHI - Vlada Indije odlučila je da zabrani proizvodnju i uvoz elektronskih cigareta, što je potez iz sfere javnog zdravlja koji onemogućava planove o širenju duvanskih kompanija poput "Jul labs" i "Filip Moris".

Crno tržište cigareta premašilo legalnu prodaju

BANJALUKA - Udio crnog tržišta cigareta u BiH raste iz godine u godinu i, prema procjenama, premašio je legalnu prodaju, što stvara ogromne gubitke u državnim kasama, upozoravaju ekonomisti.

U svijetu alternativa, ne postoji izgovor za lošiji izbor

Živimo u doba alternativa, skoro bezbrojnih mogućnosti izbora, mogućnosti koje donose više odgovornosti. Više ne postoji opravdanje da niste mogli naći podatke ili saznati više o pitanju koje vas zanima.

Oduzeto 1.066 paklica cigareta

TREBINJE - Službenici Policijske stanice Trebinje oduzeli su u ovom gradu ukupno 1.066 paklica cigareta različitih vrsta za koje lice čiji su inicijali D.M. nije posjedovalo potrebnu dokumentaciju, saopšteno je iz ove uprave.

U cisterni pronađene cigarete vrijedne 200.000 evra

PODGORICA - Crnogorska policija i carinici na granici sa Srbijom spriječili su krijumčarenje cigareta, vrijednih oko 200.000 evra, te uhapsili tri osobe, dok se za dvije traga.

Oduzete cigarete i rezani duvan u vrijednosti od 56.000 KM

SARAJEVO - Ovlašteni službenici Uprave za indirektno oporezivanje oduzeli su na području Sarajeva, Zenice i Foče veću količinu cigareta i rezanog duvana namijenjenog crnom tržištu u BiH, a vrijendost oduzete akcizne robe iznosi 56.000 KM.

Riješite se duvanskog dima u prostoriji na prirodan način

Prava noćna mora za nepušače je boravak u prostoriji punoj duvanskog dima.

E-cigarete pod lupom zbog štetnosti po zdravlje

PEKING - Kineska nacionalna komisija za zdravlje planira da reguliše elektronske cigarete putem zakonodavstva u namjeri da bolje predstavi štetnost tog proizvoda.

Od danas skuplje cigarete u BiH

​Od 1. do 15 jula pušači u Bosni i Hercegovini biće na novom udaru poskupljenja cigareta, koje će, zavisno od brenda, poskupjeti u prosjeku od 10 do 20 feninga.

Lažni MMA borci sa Balkana uhapšeni zbog šverca cigareta

Petorica državljana Srbije, među kojima i četvorica navodnih MMA boraca, uhapšeni su nedaleko od Temišavara, jer su u cisterni umjesto gasa prevozili 12.500 boksova cigareta.

Najčitanije