Cigarete

U Bileći zaplijenjeno 1.980 kutija cigareta

BILEĆA - Pripadnici Jedinice granične policije Trebinje u subotu su spriječili nezakonit promet 1.980 kutija različitih vrsta cigareta bez akciznih markica, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Podignuta optužnica za nedozvoljen promet cigareta

SARAJEVO – Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv Miljana Kulića (45) iz Foče koja ga tereti da je u dva navrata pokušao neovlašteno prometovati većom količinom akciznih proizvoda, sa namjerom da cigarete stavi u prodaju na ilegalnom tržištu.

Oduzeto 1.957 kutija cigareta i 32 kilograma duvana

BANJALUKA - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH privremeno su oduzeli 1.957 kutija cigareta i 32 kilograma sitno rezanog duvana na području opštine Gračanica, tržišne vrijednosti 15.800 KM, saopšteno je iz UIO BiH.

Oduzet duvan i cigarete vrijedni 38.000 KM

TUZLA - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH su na području Tuzle oduzeli 3.980 paklica raznih cigareta, kao i 100,6 kg duvana.

Korona podigla tržište cigareta

​BANJALUKA, SARAJEVO - Situacija izazvana pojavom virusa korona u BiH negativno je uticala na brojne privredne grane, ali ne i na promet cigareta i ostalih duvanskih proizvoda, već on, zapravo, bilježi rast.

Oduzete cigarete i rezani duvan vrijednosti 222.000 KM

BANJALUKA - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH su na području Tuzle i Tuzlanskog kantona privremeno oduzeli veću količinu cigareta i sitno rezanog duvana ukupne tržišne vrijednosti 222.000 KM.

Oduzeta veća količina cigareta

BANJALUKA - Na područiju Bijeljine ovlašteni službenici Grupe za sprječavanje krijumčarenja i prekršaja iz Regionalnog centra Tuzla pronašli su i oduzeli kod jedne osobe veću količinu cigareta koje nisu bile obilježene na propisan način, saopšteno je iz Uprave za indirektno oporezivanje.

U Ljubinju oduzeto 1.050 paklica cigareta

TREBINJE - Trebinjska policija je na regionalnom putu Ljubinje - Bileća prilikom kontrole automobilu pronašla 1.050 paklica cigareta raznih vrsta, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Oduzete cigarete i duvan namijenjeni za crno tržište

SARAJEVO - Službenici Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja RC Sarajevo su prilikom kontrole putničkog vozila na putnom pravcu Sarajevo-Konjic otkrili i privremeno oduzeli 120 kilograma rezanog sušenog duvana i 3.000 paklica cigareta, koji nisu bili obilježeni akciznim markicama UINO BiH.

Oduzet duvan i cigarete vrijedni 180.000 KM

SARAJEVO - Službenici UIO iz regionalnog centra Sarajevo su u nekoliko odvojenih akcija oduzeli 1.159 kilograma duvana i 648 paklica cigareta, koji nisu bili obilježeni akciznim markicama, navedeno je u saopštenju UIO BiH.

Najčitanije