Cigarete

Cigare švercovao u cijepanim drvima

TREBINJE - Pripadnici Policijske uprave Trebinje su u četvrtak razotkrili četiri krivična djela iz privrednog kriminala i to nedozvoljeni promet akciznih roba i pronevjere u jednoj gatačkoj banci, vrijednosti oko 400.000 maraka.

U autu švercovao oko 10.000 paklica cigareta

TREBINJE- Službenici Policijske stanice Trebinje zaplijenili su u srijedu, nešto prije osam časova, u selu Mesari nadomak Trebinja, 9.910 paklica cigareta od M. L. iz ovog grada.

Prijavio podove za gajbe, a u krovu kamiona švercovao milion cigareta

Državljanin Srbije (33), uhvaćen je na graničnom prelazu Batina, na granici Hrvatske i Srbije, u krijumčarenju 50.000 kutija cigareta koje je skrivao u krovu kamiona, koji je vozio, objavila je danas hrvatska policija.

Šef nepušačima dao pet dana više odmora

Jedan njemački ugostitelj dao je svojim zaposlenima koji ne puše pet dana više odmora od njihovih kolega pušača.

Ukradene cigarete iz tržnog centra u Tesliću

Policijskoj stanici Teslić prijavljeno je da je izvršena provala u tržni centar u tom gradu i da su ukradene cigarete.

U Trnovu oduzeto 250 šteka cigareta bez akciznih markica

Policijski službenici Policijske stanice Trnovo su juče u mjestu Kijevo, opština Trnovo, prilikom kontrole automobila marke "škoda" kojim je upravljalo lice V.A. iz Istočne Ilidže pronašli su 250 šteka cigareta bez akciznih marki.

U pasatu pronađeno 2.000 paklica cigareta

TREBINJE - Trebinjska policija oduzela je 2.000 paklica cigareta raznih vrsta koje je pronašla prilikom kontrole automobila koji je vozio Bilećanin D.K

U Bileći zaplijenjene cigarete vrijedne oko 43.000 KM

SARAJEVO - Na području Bileće spriječen je nezakonit promet 8.750 kutija cigareta "korset" bez akciznih markica, vrijednosti oko 43.000 KM, saopštila je Granična policija BiH.

U golfu 2 švercovao cigarete

NEVESINJE- Pripadnici Policijske stanice Nevesinje su u četvrtak veče, oko 19,30 časova, na regionalnom putu Nevesinje – Berkovići, u mjestu Trusina, od lica inicijala R.Đ. iz Berkovića, zaplijenili 2.050 paklica cigareta raličitih vrsta.

Milion pušača u Britaniji ostavilo cigarete tokom pandemije

Više od milion građana u Velikoj Britaiji prestalo je da puši tokom pandemije virusa korona, pokazuje istraživanje dobrotvorne organizacije Akcija protiv pušenja i za zdravlje.

Najčitanije