Cigarete

Od danas skuplje cigarete u BiH

​Od 1. do 15 jula pušači u Bosni i Hercegovini biće na novom udaru poskupljenja cigareta, koje će, zavisno od brenda, poskupjeti u prosjeku od 10 do 20 feninga.

Lažni MMA borci sa Balkana uhapšeni zbog šverca cigareta

Petorica državljana Srbije, među kojima i četvorica navodnih MMA boraca, uhapšeni su nedaleko od Temišavara, jer su u cisterni umjesto gasa prevozili 12.500 boksova cigareta.

Stručnjaci savjetuju: Ovo su najučinkovitiji načini da prestanete pušiti

Prestanak pušenja je vrlo krupan korak na koji mnogi jednostavno ne smiju da se odluče.

Sudije poluvrijeme proveli uz cigarete i pivo

Svašta se može vidjeti u nižim ligama hrvatskog fudbala. Nova scena dolazi nam iz Istre.

U Bileći oduzeto 2.500 paklica cigareta

BILEĆA - Policijski službenici Policijske stanice Bileća su juče prilikom vršenja opservacije, pronašli i oduzeli 2.500 paklica cigareta različite vrste.

Među jabukama prevozili dvije tone cigareta

PODGORICA - Dva crnogorska državljana uhapšena su nadomak Napolija u Italiji, nakon što je policija u njihovim kamionima pronašla dvije tone nelegalnih cigareta.

Zapijenjene cigarete vrijedne 13.000 evra

PODGORICA - Uprava policije Crne Gore saopštila je da je u Rožajama zaplijenila cigarete bez akciznih markica ukupne vrijednosti 13.000 evra i protiv jednog lica podnijela krivičnu prijavu.

Oduzete cigarete vrijednosti 55.000 KM

GORAŽDE - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje uz asistenciju MUP KS i na magistralnom putu M-17, u mjestu Raštelica, kao i uz asistenciju MUP-a BPK na područiju opštine Goražde oduzeli su veću količinu cigareta.

Za tri godine šverceri zaradili dovoljno za izgradnju jedne termoelektrane

SARAJEVO, BANJALUKA - Od opštih izbora u Bosni i Hercegovini prošlo je punih sedam mjeseci. Dok se čeka formiranje novog saziva Savjeta ministara BiH, odnosno zvanični početak rada Predstavničkog doma parlamenta BiH, u proceduri se nalaze 24 prijedloga zakona.

Na Pavlovića mostu oduzete cigarete vrijednosti 30.000 KM

BANJALUKA - Službenici Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH oduzeli su na graničnom prelazu Pavlovića most krijumčarene cigarete u vrijednosti od 30.000 KM.

Najčitanije