Cijena

Kiša osvetničkih raketa podigla cijenu zlata i paladijuma, traži se sigurna luka

Zlato je poraslo iznad 1.600 dolaza za uncu, što je sedmogodišnji maksimum i to poslije raketnih napada Irana na američke vojne baze. Istovremeno, paladijum je oborio svoj rekord pa je sada na 2.100 dolara.

Od 1. januara cijena prirodnog gasa niža za 8,59 odsto

Vlada Federacije BiH dala je saglasnost da veleprodajna cijena prirodnog gasa za distributivna privredna društva na području Federacije BiH, počevši od 1. januara 2020. godine bude niža za 8,59 odsto od prethodne cijene.

Cijene nafte prošle sedmice porasle više od tri odsto

Cijene nafte na svjetskim tržištima prošle sedmice su porasle više od tri odsto, nakon što su Organizacija zemalja izvoznica nafte (OPEC) i partneri odlučili dodatno smanjiti proizvodnju kako bi podržali cijene.

Cijene nafte stabilne

Cijene nafte danas su se kretale oko 61 dolara po barelu usljed očekivanja da će OPEK i drugi proizvođači izvršiti nova smanjenja dnevne proizvodnje.

Cijena nafte u porastu

Cijena nafte danas je u porastu za više od jedan odsto usljed naznaka rasta proizvodne aktivnosti u Kini, što ukazuje i na povećanje potrošnje goriva, te da bi OPEK mogao da poveća kvote za smanjenje dnevne proizvodnje.

Šok na tržištu zlata: Šta je srušilo cijenu?

Sredinom novembra cijena zlata je neočekivano pala. Nekoliko dana kasnije malo se oporavila.

Ubrzala inflacija u evrozoni, najniža nezaposlenost od jula

LUKSEMBURG - Rast potrošačkih cijena u evrozoni nadmašio je očekivanja u novembru, podstaknut skokom cijena hrane i usluga, pokazali su danas objavljeni podaci evropske službe za statistiku Evrostata.

Cijene nafte blizu dvomjesečnog maksimuma

LONDON - Cijene nafte zadržale su se danas blizu dvomjesečnog maksimuma i na putu su da treću nedjelju zaredom završe sa dobitkom.

Porasla cijena nafte

Cijene nafte na svjetskim tržištima porasle su i prošle sedmice, druge zaredom, zahvaljujući nadi ulagača da će SAD i Kina uskoro postići trgovinski sporazum, ali rast cijena ograničile su bojazni od rasta ponude i slabljenja potražnje.

30 sekundi reklame platiće 5, 6 miliona dolara

Superboul i dalje je najgledaniji sportski događaj u Americi, a time i najveća platforma za plasiranje reklama. Već godinama se nakon Superboula, najčešće priča o reklamama koje iz godine u godinu oduševljavaju publiku.

Najčitanije