Cijena

Svinjska kuga u Njemačkoj pojeftinila šnicle u Austriji

Zbog pojave afričke svinjske kuge u Njemačkoj, meso u susjednoj Austriji je jeftinije.

Nafta skuplja zbog oluje u Meksičkom zalivu

TOKIO - Cijene nafte porasle su danas nakon što su proizvođači zbog oluje u Meksičkom zalivu evakuisali platforme i prekinuli rad, iako postoji bojazan od preplavljenosti globalnog tržišta i pada potražnje.

Veliki pad cijena nafte

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su pale za više od tri odsto, najviše od juna, usljed bojazni da će spor oporavak ekonomije uticati na potražnju za ovim energentom.

Najskuplji kvadrat stana u Beogradu koštao 9.124 evra

Najviše novca za stan u Srbiji u prvom polugodištu ove godine izdvojeno je u Beogradu na vodi, a koštao je 1.380.888 evra, podatak je Republičkog geodetskog zavoda.

Cijene nafte prošle sedmice stagnirale zbog slabe potražnje

Na svjetskim su tržištima cijene nafte prošles sedmice stagnirale jer trgovce zabrinjava slabost potražnje zbog sporog oporavka privrede, dok je s druge strane moguće povećanje ponude.

Cijena mesa u EU bila najviša u Austriji

BRISEL - Prema podacima Eurostata, statističke agencije Evropske unije, cijena mesa u EU u 2019. godini najviša je bila u Austriji.

Rastu cijene nafte

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu zbog poboljšanja proizvodnje u Kini, rasta potražnje za ovim energentom i nadom da će u SAD biti postignut dogovor o stimulansu za privredu radi otklanjanja posljedica pandemije virusa korona.

Cijene nafte opet krenule u rikverc

LONDON - Cijene nafte su ponovo krenule nizbrdo jer podaci američke naftne industrije ukazuju na veći rast zaliha u SAD od očekivanog, pri čemu naglo povećanje broja oboljelih od korona virusa u toj zemlji prijeti da dodatno podrije tražnju za gorivom.

Plate kao "mamac": Ko najbolje plaća IT stručnjake u Srpskoj?

Iz iste su branše i na istom su tržištu, ali im se plate drastično razlikuju, pa ćete kod jednih zaraditi i dvije hiljade maraka mjesečno, a kod drugih nećete ni 700. Neočekivano, ali radi se o IT sektoru, industriji koja sve brže raste i važi za poželjnog poslodavca koji daje bar dvije prosječne plate u Srpskoj.

Pad cijena nafte

LONDON - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u padu zbog zabrinutosti da bi u SAD moglo doći do novih blokada usljed rasta broja zaraženih virusom korona.

Najčitanije