Cijena

Džonson građanima: Ne brinite kako ćete se prehraniti ove zime

Britanski premijer Boris Džonson pozvao je danas građane da ne brinu kako će se prehraniti ove zime, usred naglog poskupljenja energenata i smanjenja pomoći države.

Poskupljenjima goriva i plina u RS ne nazire se kraj

BANJALUKA - Zbog rasta cijene nafte na svjetskom tržištu u narednom periodu očekuju se opet više cijene goriva na pumpama širom Srpske, a zbog problema u snabdijevanju tečnog naftnog plina na evropskom tržištu doći će i do novih, viših cijene plina na pumpama.

Maline u USK opet donose zaradu

BIHAĆ - Za proizvođače malina na području Unsko-sanskog kantona ova godina bila je mnogo bolja u odnosu na prethodne, a to se prije svega odnosi na otkupnu cijenu za ovu kulturu, koja je iznosila od četiri do šest maraka po kilogramu.

Raste cijena prehrambenih proizvoda na svjetskom nivou

Cijene prehrambenih proizvoda na svjetskom nivou brzo su porasle u avgustu nakon dva uzastopna mjeseca pada, vođene snažnim porastom međunarodnih kotacija cijena šećera, pšenice i biljnih ulja, objavila je danas Organizacija Ujedinjenih naroda za hranu i poljoprivredu (FAO).

Cijene nafte u padu

LONDON - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u padu usljed širenja delta soja virusa korona u zemljama koje su najveći potrošači ovog energenta.

Sve više njemačkih kompanija planira povećanje cijena

Sve veći broj kompanija u Njemačkoj razmatra povećanje cijena svojih proizvoda, pokazuju rezultati majske ankete o poslovanju instituta IFO iz Minhena.

Cijene nafte u porastu

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu zbog pada dolara, ali i zabrinutosti od uticaja na potražnju za ovim energentom usljed rasta broja zaraženih korona virusom u Indiji i drugim zemljama.

Cijene hrane u svijetu rastu već 10 mjeseci zaredom

Cijene prehrambenih proizvoda na globalnim tržištima nastavile su rast u martu deseti mjesec zaredom, a najviše su poskupjeli mliječni proizvodi, meso i biljna ulja, izvijestila je danas Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO).

Jeftinije testiranje na koronu u FBiH od 1. aprila

SARAJEVO - U Federaciji BiH od 1. aprila će biti jeftinije testiranje na virus korona.

"Pfizer" najavljuje poskupljenje

RIM - List "Fanpejdž" piše da je Evropska unija postigla dogovor s američkim prizvodzačem vakcine "Pfizer" o povećanju isporuke lijeka za evropsko tržište i da će kontingent od 10 miliona doza, prvobitno planiran za drugu polovinu godine, biti isporučen u narednom tromjesečju.

Najčitanije