Cijena

Cijene nafte u porastu

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu zbog pada dolara, ali i zabrinutosti od uticaja na potražnju za ovim energentom usljed rasta broja zaraženih korona virusom u Indiji i drugim zemljama.

Cijene hrane u svijetu rastu već 10 mjeseci zaredom

Cijene prehrambenih proizvoda na globalnim tržištima nastavile su rast u martu deseti mjesec zaredom, a najviše su poskupjeli mliječni proizvodi, meso i biljna ulja, izvijestila je danas Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO).

Jeftinije testiranje na koronu u FBiH od 1. aprila

SARAJEVO - U Federaciji BiH od 1. aprila će biti jeftinije testiranje na virus korona.

"Pfizer" najavljuje poskupljenje

RIM - List "Fanpejdž" piše da je Evropska unija postigla dogovor s američkim prizvodzačem vakcine "Pfizer" o povećanju isporuke lijeka za evropsko tržište i da će kontingent od 10 miliona doza, prvobitno planiran za drugu polovinu godine, biti isporučen u narednom tromjesečju.

Šolja proizvedena u Jugoslaviji dostigla nevjerovatnu cijenu

Šoljice sa kravicom koja je proizvedena u bivšoj Jugoslaviji većina se sigurno sjeća.

Pad cijene pšenice u Srbiji

NOVI SAD - U skraćenoj berzanskoj sedmici zbog praznika Dana državnosti Srbije, cijena pšenice na novosadskoj Produktnoj berzi za 2,15 odsto bila je manja nego prethodne sedmice, saopšteno je sa Berze.

Bitkoin dosegao maksimum svih vremena

Cijena bitkoina je po drugi put ove nedjelje skočila iznad nivoa od 48.000 dolara.

Cijene đubriva skočile, biće skuplja i sjetva

BANJALUKA, BIJELJINA - Poljoprivredni proizvođači u RS našli su se u još jednom velikom problemu jer su cijene vještačkog đubriva ove godine 20 do 30 odsto više nego lani, te kako ističu upitno je koliko će zasijati poljoprivrednih površina.

Proizvođači aluminijuma dogovarali cijene, kazna 175 miliona evra

Njemačka Savezna kancelarija za kartele, Bundeskartelamt, izrekla je kazne u visini od 175 miliona evra grupi proizvođača aluminijuma koji su dogovarali cijene.

Cijene struje i gasa u BiH među najnižima u Evropi

BANJALUKA, BRISEL - Cijena električne energije za domaćinstva u BiH je više od tri puta niža od prosječne cijene za domaćinstva u EU, a i cijene gasa su među najnižima u Evropi, pokazuje najnoviji izvještaj Agencije EU za energetske regulatore.

Najčitanije