Cijena goriva

Aplikacija prikuplja cijene goriva sa svih pumpi

BANJALUKA - Mobilna aplikacija koja će nakon FBiH zaživjeti i u Republici Srpskoj sadržavaće cijene goriva na svakoj benzinskoj pumpi, što će i te kako pomoći vlasnicima vozila.

Samo jedna kazna za preskupo gorivo, obavljeno 77 kontrola

BANJALUKA - U proteklih mjesec dana, koliko je u Srpskoj na snazi uredba koja ograničava marže na gorivo u maloprodaji i veleprodaji, republički inspektori obavili su 77 kontrola te utvrdili tek jednu nepravilnost.

U FBiH počele kontrole: Stroge kazne za svaki prekršaj pumpadžija

BANJALUKA, SARAJEVO - U FBiH je već počeo inspekcijski nadzor benzinskih pumpi, s ciljem da se utvrdi jesu li uskladile cijene s maksimalnom maržom koju je propisala federalna vlada, a takve kontrole u narednim danima počeće i u RS.

Bevanda: Nema zvanične inicijative o Zakonu o akcizama

SARAJEVO - Ministar finansija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda izjavio je da Upravni odbor /UO/ Uprave za indirektno oporezivanje /UIO/ BiH nije dobio nikakvu zvaničnu inicijativu za izmjene i dopune Zakona o akcizama.

Završen protest: Vozači ne odustaju od zahtjeva za nižom cijenom goriva

BANJALUKA - Završen je jednočasovni zastoj vozača u Banjaluci u znak protesta zbog povećanja cijena goriva.

Vozači treći dan protestuju na ulicama

BANJALUKA - Blokadom Prijedorske petlje treći dan zaredom, danas od 17 časova, više automobila zaustavilo je saobraćaj u znak protesta zbog poskupljenja goriva.

Federalni ministar trgovine najavio niže cijene goriva u FBiH do kraja sedmice

BANJALUKA – U Federaciji Bosne i Hercegovine do kraja sedmice cijene goriva biće niže za najmanje pet feninga, potvrdio je Zlatan Vujanović, ministar trgovine FBiH, a Republika Srpska će na sjednici Vlade RS u četvrtak odlučiti da li će intervenisati kada su u pitanju cijene.

Novi protest vozača u Srbiji zbog skupog goriva

BEOGRAD - U više gradova u Srbiji vozači su i danas blokirali saobraćajnice protestujući na taj način zbog visoke cijene goriva.

Najčitanije