Cijene

Cijene nafte u blagom porastu

TOKIO - Cijene nafte danas su blago porasle poslije pada u prethodnim danima, nakon što je objavljeno da su zalihe ovog energenta u SAD opale manje nego što se očekivalo.

Cijene nafte stagniraju

NJUJORK - Cijene nafte stagnirale su danas nakon što je OPEK predvidio slabiju potražnju za ovim energentom naredne godine.

Cijene nafte u porastu

NJUJORK - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu nakon što su zalihe u SAD smanjene više nego što je očekivano i pošto su veći proizvođači evakuisali bušotine u Meksičkom zalivu zbog predstojeće oluje.

Cijene nafte u padu

LONDON - Cijene sirove nafte danas su u padu zbog zabrinutosti oko stanja globalne provrede i povišenih tenzija na Bliskom istoku.

Istraživanje Eurostata: BiH u regionu skuplja samo od Sjeverne Makedonije

SARAJEVO, BANJALUKA - Cijene bezalkoholnih pića i hrane, u koje su uključeni hljeb i žitarice, meso i mlijeko, sir i jaja, u BiH su niže od prosjeka država Evropske unije za 24 odsto, a od zemalja u regionu skuplji smo jedino od Sjeverne Makedonije, rezultati su istraživanja Eurostata o komparativnom nivou cijena za 37 evropskih država za prošlu godinu.

Jeftinije gorivo u Semberiji

BIJELJINA - Gorivo na benzinskim pumpama u Semberiji je značajno pojeftinilo i cijena iznosi od 1,92 do 1,98 KM po litru, u zavisnosti od benzinske pumpe.

Pumpadžije "zaboravile" da pojeftine gorivo

BANJALUKA, SARAJEVO - Dok je u susjednoj Hrvatskoj prije nekoliko dana zabilježen najviši pad cijena goriva od 2015. godine, na bh. benzinskim pumpama nije bilo promjena na cjenovnicima.

U padu cijena nafte na svjetskom tržištu

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u blagom padu zbog porasta zaliha sirove nafte u Americi i stagnacije globalne ekonomije.

Cijene nafte u porastu

NJUJORK - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu.

Cijene goriva ponovo divljaju

BANJALUKA - Iako je u proteklih nekoliko sedmica došlo do pada cijena na bh. benzinskim pumpama, takav trend se nije dugo zadržao, već je u danima iza nas zabilježeno novo poskupljenje naftnih derivata.

Najčitanije