Cijene

Saudijska Arabija podiže cijene nafte za isporuke u Aziji

Očekuje se da će jedan od vodećih svjetskih izvoznika nafte, Saudijska Arabija, podići u julu zvaničnu prodajnu cijenu (OSP) za sve kategorije "crnog zlata" koje prodaje u Aziju, javlja Rojters.

Ponovo nove cijene na pumpama širom BiH: Gorivo skuplje do 20 feninga

BANJALUKA - Cijene goriva na pumpama širom BiH posljednjih dvadesetak dana porasle su za 0,15 do 0,20 KM po litru, kazao je za "Nezavisne" Almir Bečarević, stručnjak za energente.

Novi rast cijena nafte

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu zbog sve više indikacija da će proizvođači ispuniti obećanja o smanjenju dnevne proizvodnje dok i potražnja za ovim energentom rast usljed ublažavanja mjera blokade uvedenih radi suzbijanja širenja virusa korona.

Cijena nafte ponovo u padu

Cijena nafte danas je u padu više od pet odsto usljed rasta tenzija između SAD i Kine, dok su se pojavile sumnje u brzinu oporavka potražnje nakon pandemije virusa korona.

Manjak gostiju nadoknadili skupljom kafom

BANJALUKA - Pojedini ugostiteljski objekti u RS podigli su cijene svojih proizvoda, a u prvom redu kafe, nakon što skoro dva mjeseca nisu radili, jer, kako kažu, manji je obim posla, manji je promet, a moraju da opstanu.

Cijene nafte nastavljaju uspon

Cijene nafte su danas nastavile uspon na krilima signala o poboljšanju tražnje i smanjenju zaliha u SAD, ali je njihov rast bio ograničen zbog zabrinutosti vezanih za projekcije ekonomskog uzrokovanog pandemijom korona virusa.

Cijene hrane u padu

RIM - Cijene hrane u svijetu bile su u aprilu u padu treći mjesec zaredom zbog ekonomskog i logističkog uticaja pandemije virusa korona, saopšteno je danas iz Agencije UN za hranu i poljoprivredu (FAO).

Cijene nafte u padu

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u padu usljed zabrinutosti da bi se prezasićenost ovim energentom mogla održati zbog pada potražnje i trgovinskih tenzija između Amerike i Kine, što bi moglo dovesti do slabijeg oporavka privrede uprkos ublažavanju restriktivnih mjera uvedenih radi suzbijanja pandemije virusa korona.

Raste cijena nafte

NJUJORK - Cijene nafte danas su u porastu jer sve ukazuje na to da zalihe nafte u SAD ne rastu onom brzinom od koje se strahovalo.

Cijene nafte u novom padu

LONDON - Cijene nafte danas su ponovo u padu usljed zabrinutosti zbog nedostatka skladišnih kapaciteta, posebno u SAD, i globalnog usporavanja privrede zbog pandemije virusa korona.

Najčitanije