Cijene

Koliko su pjevači zaradili za Novu godinu

U medijima su osvanule informacije o visini honorara pjevača u najluđoj noći koje su bile izuzetno visoke.

Cijene nafte u porastu nakon sastanka OPEK

NJUJORK - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu nakon što su se članice Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEK) i njihovi saveznici saglasili sa planiranim povećanjem dnevne proizvodnje za februar na osnovu naznaka da će omikron soj virusa korona imati samo blagi uticaj na potražnju.

Nafta skuplja uoči sastanka proizvođača

PEKING - Cijena nafte porasla je danas u očekivanju investitora da će proizvođači ovog energenta odlučiti da nastave sa povećanjem isporuka, što je znak da je potražnja na visokom nivou uprkos širenju omikron varijante virusa korona.

Ikea diže cijene brojnih proizvoda i do 50 odsto

Ikea je povećala cijenu brojnih artikala i do 50 odsto u Velikoj Britaniji.

Proizvođačke cijene u novembru više za 1,4 odsto

SARAJEVO - Proizvođačke cijene industrijskih proizvoda za ukupnu industriju BiH u novembru više su za 1,4 odsto u odnosu na oktobar, te za 10,3 odsto u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Putin: Evropa preprodaje ruski gas sedam puta skuplje

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin osvrnuo se na današnjoj godišnjoj konferenciji za novinare na situaciju na evropskom tržištu gasa, posebno na skok cijene tog energenta, ocijenivši da je problem s poskupljenjem gasa stvorila sama Evropa, koja jeftin ruski gas preprodaje po daleko višim spot cijenama.

Cijene nafte u blagom rastu

LONDON - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su stabilne usljed naznaka da bi širenje soja omikron virusa korona možda moglo biti suzbijeno uvođenjem novih restriktivnih mjera.

Cijena nafte stabilna

LONDON - Cijena nafte na svjetskom tržištu danas je stabilna, nakon oštrog pada pošto su investitori zabrinuti zbog brzog širenja soja omikron virusa korona i uticaja obnovljenih blokada na potražnju za gorivom.

Cijena nafte u padu

LONDON - Cijena nafte na svjetskom tržištu danas je u padu zbog rasta broja zaraženih sojem omikron virusa korona što izaziva bojazan od novih restriktivnih mjera koje bi mogle uticati na potražnju za ovim energentom.

Od 1. decembra gas skuplji za 17,79 odsto

ISTOČNO SARAJEVO - Prirodni gas za potrošače preduzeća "Sarajevo-gas" iz Istočnog Sarajeva poskupio je od 1. decembra za 17,79 odsto i cijena za domaćinstva biće 0,8834 KM po metru kubnom sa PDV-om, izjavio je Srni direktor ovog preduzeća Slavo Krajišnik.

Najčitanije