Cijene

Kako se Srbi provode u Albaniji: Cijene upola manje nego u Grčkoj

Jedna od zemalja u koje građani Srbije i Bosne i Hercegovine mogu ići slobodno bez PCR testa jeste Albanija.

Nafta skuplja poslije pada zaliha u Americi

TOKIO - Cijene nafte danas su u porastu nakon što je objavljen izvještaj o padu zaliha u SAD koji je veći nego što su analitičari očekivali.

Saudijska prognoza unijela optimizam na tržište nafte

Cijene nafte su danas ojačale poduprte saudijskim optimizmom u pogledu rasta tražnje u Aziji i iračkim obećanjem da će dodatno smanjiti isporuke, ali je neizvjesnost vezana za mjere podrške ekonomskom oporavku SAD ograničila dobitke.

Goste iznenadio račun, u lokalu uzvratili: Idite u Dubrovnik

Sa Jadrana svake godine stižu priče u visokim računima u ugostitetljskim objektima, tako je i ove godine uprkos tome što se zbog pandemije virusa korona domaćini bore za svakog gosta.

Cijene nafte stabilne

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su stabilne, uprkos rastu broja oboljelih od virusa korona i zabrinutosti zbog mogućeg prezasićenja tržišta.

Cijene nafte u porastu

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu nakon iznenadnog pada američkih zaliha sirove nafte, ali preovladava zabrinutost oko potražnje za energentima usljed rekordnog broja zaraženih virusom korona u pojedinim državama SAD.

Cijene u junu više za 0,1 odsto u BiH

Cijene proizvoda i usluga koje se koriste za ličnu potrošnju u BiH u junu u prosjeku su više za 0,1 odsto u odnosu na maj, podaci su Agencije za statistiku BiH.

Stabilne cijene nafte

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su stabilne nakon rasta zaliha goriva u SAD i zabrinutosti od uticaja na potražnju zbog rasta broja zaraženih virusom korona.

Cijene nafte u padu

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u padu usljed nesigurnosti u globalni oporavak potražnje za gorivom, jer broj oboljelih od kovida-19 raste u mnogim zemljama.

Korona nije značajno oborila cijene nekretnina

Cijene nekretnina, u vrijeme pandemije korona virusa, nisu pale onoliko koliko se očekivalo pa se stanovi u starogradnji, u dijelu Podgorice, preko Morače, mogu pazariti i do 1.300 evra za kvadratni metar, kaže Edita Dautović, vlasnica jedne podgoričke agencije za nekretnine.

Najčitanije