Cijene

Cijene nafte u porastu

LONDON - Cijena nafte danas je u porastu usljed očekivanja da će veći proizvođači smanjiti dnevnu proizvodnju.

Cijene nafte u padu

NJUJORK - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u padu usljed usporavanja globalnog privrednog rasta i trgovinskog spora SAD i Kine.

Rastu cijene stanova u Podgorici i na primorju

PODGORICA - Cijene stanova u Podgorici i na crnogorskom primorju u ovoj godini rastu, uglavnom zbog povećane tražnje stranaca, podaci su agencija za nekretnine.

Nafta pojeftinila poslije šest dana

LONDON - Cijena nafte opala je danas ispod 65 dolara za barel, što je prvo pojeftinjenje u prethodnih šest dana, nakon smanjenja osnovne kamatne stope odlukom američkih Federalnih rezervi i rasta proizvodnje ovog energenta u SAD.

Cijene nafte u porastu

NJUJORK - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu zbog nesigurnosti oko nastavka američko-kineski trgovinskih sporazuma i zabrinutosti od mogućeg slabijeg globalnog ekonomskog rasta.

Nestašica drva diže cijene u nebo

BANJALUKA - Građani u BiH su već uveliko krenuli s pripremama za narednu grijnu sezonu, iako je cijena drveta za ogrev prilično visoka u pojedinim gradovima, a najavljuju se dodatna poskupljenja pred zimu.

Cijene nafte u blagom porastu

TOKIO - Cijene nafte danas su blago porasle poslije pada u prethodnim danima, nakon što je objavljeno da su zalihe ovog energenta u SAD opale manje nego što se očekivalo.

Cijene nafte stagniraju

NJUJORK - Cijene nafte stagnirale su danas nakon što je OPEK predvidio slabiju potražnju za ovim energentom naredne godine.

Cijene nafte u porastu

NJUJORK - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu nakon što su zalihe u SAD smanjene više nego što je očekivano i pošto su veći proizvođači evakuisali bušotine u Meksičkom zalivu zbog predstojeće oluje.

Cijene nafte u padu

LONDON - Cijene sirove nafte danas su u padu zbog zabrinutosti oko stanja globalne provrede i povišenih tenzija na Bliskom istoku.

Najčitanije