Cijene

Cijene iste: Čokolada spala na 70 g, čips na nekoliko komada

BANJALUKA - Potrošačima u BiH sve više se na rafama nude proizvodi sa gramažom manjom od uobičajene, dok cijena tih artikala nije smanjena, saglasni su u udruženjima za zaštitu interesa potrošača.

Svinje više vrijede u Federaciji BiH

BANJALUKA, SARAJEVO - Uzgajivači svinja u Federaciji BiH u puno boljoj su situaciji nego njihove kolege u Republici Srpskoj, tvrde farmeri iz oba entiteta.

Cijena nafte u padu

LONDON - Cijene nafte danas su u padu nakon što su OPEK i Međunarodna agencija za energetiku (IEA) umanjile prognoziranu potražnju za ovim energentom zbog epidemije virusa korona u Kini, koja je najveći uvoznik nafte.

Pad cijena u RS: Gorivo jeftinije i do 0,15 KM po litru

BANJALUKA - Zbog pada cijene sirove nafte na svjetskom tržištu i niže cijene u rafinerijama u okruženju od kojih distributeri u RS nabavljaju gorivo došlo je do pojeftinjenja goriva i na većini pumpi u RS, te je tako cijena goriva po litru pala za oko 0,05 KM u Banjaluci i Prijedoru, dok je u Bijeljini cijena niža čak i za oko 0,15 KM.

Da li će u Srpskoj pojeftiniti gorivo?

Pad cijene barela nafte na svjetskom tržištu zasad nije uticao na pojeftinjenje goriva kod nas.

Cijene nafte stabilne

NJUJORK - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su stabilne jer su umanjena strahovanja od mogućeg sukoba između SAD i Irana.

Cijene nafte u porastu

NJUJORK - Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu usljed tenzija izazvanih ubistvom iranskog generala Kasema Solejmanija prošle sedmice u američkom napadu dronom na međunarodnom aerodromu u Bagdadu.

Zlato na maksimumu u posljednjih sedam godina

Rasplamsavanje tenzija na Bliskom istoku, nakon ubistva najvišeg iranskog vojnog zapovjednika u američkom vazdušnom napadu na aerodrom u Iraku, vinulo je cijene zlata na svjetskim tržištima na sedmogodišnji maksimum.

Veće plate, ali i cijene porasle: U džepove dobili, na tezgi izgubili

BANJALUKA - Iako su dobrom dijelu radnika od 1. januara povećane plate, što se, recimo, odnosi na one s najnižim primanjima, nije sve tako optimistično, jer su i cijene pojedine robe porasle.

Tihi rast cijena u BiH: Kese praznije zbog poskupljenja

BANJALUKA, SARAJEVO - Neke vrste mesa i voća, ali i ostalih prehrambenih proizvoda poput brašna, šećera i meda poskupjeli su u protekloj godini, ne mnogo, ali dovoljno da dodatno pojačaju glavobolju potrošačima.

Najčitanije