Cijene

Počelo izdavanje kartica za penzionersku prodavnicu

TREBINJE- Trebinjski „Agrarni fond“, pri kome od prošlog četvrtka djeluje prodavnica za penzionere, počeo je izdavanje kartica „PENZIONER +“.

Nafta jeftinija zbog ukidanja blokade u Libiji

Nafta je danas pojeftinila nakon što je libijski vojni komandant Kalifa Haftar izjavio da će biti ukinuta blokada izvoza ovog energenta iz Libije, koja je bila na snazi od januara.

Cijene nafte u porastu

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu jer je bolje od očekivane proizvodna aktivnost u SAD izazvala nadu u oporavak privrede nakon pandemije virusa korona.

Cijene nafte u porastu

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu pošto su članice OPEK-a i njihovi saveznici gotovo u potpunosti poštovali dogovor o smanjenju dnevne proizvodnje i pošto su američki zvaničnici naveli da Kina poštuje prvu fazu trgovinskog sporazuma između dvije zemlje.

Kako se Srbi provode u Albaniji: Cijene upola manje nego u Grčkoj

Jedna od zemalja u koje građani Srbije i Bosne i Hercegovine mogu ići slobodno bez PCR testa jeste Albanija.

Nafta skuplja poslije pada zaliha u Americi

TOKIO - Cijene nafte danas su u porastu nakon što je objavljen izvještaj o padu zaliha u SAD koji je veći nego što su analitičari očekivali.

Saudijska prognoza unijela optimizam na tržište nafte

Cijene nafte su danas ojačale poduprte saudijskim optimizmom u pogledu rasta tražnje u Aziji i iračkim obećanjem da će dodatno smanjiti isporuke, ali je neizvjesnost vezana za mjere podrške ekonomskom oporavku SAD ograničila dobitke.

Goste iznenadio račun, u lokalu uzvratili: Idite u Dubrovnik

Sa Jadrana svake godine stižu priče u visokim računima u ugostitetljskim objektima, tako je i ove godine uprkos tome što se zbog pandemije virusa korona domaćini bore za svakog gosta.

Cijene nafte stabilne

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su stabilne, uprkos rastu broja oboljelih od virusa korona i zabrinutosti zbog mogućeg prezasićenja tržišta.

Cijene nafte u porastu

Cijene nafte na svjetskom tržištu danas su u porastu nakon iznenadnog pada američkih zaliha sirove nafte, ali preovladava zabrinutost oko potražnje za energentima usljed rekordnog broja zaraženih virusom korona u pojedinim državama SAD.

Najčitanije