Cipele

Kako dobro očistiti obuću bez skupih preparata

U većini slučajeva, za čišćenje obuće dovoljna vam je čista stara četkica za zube, malo alkoholnog sirćeta pomiješanog s vodom, ili malo sode bikarbone te - malo strpljenja da ih ne oštetite.

Pronađeno 82.000 evra u cipelama i košuljama

BEOGRAD - Srpski carinici su u saradnji s policijom 2. jula 2019. godine, na ulaznoj strani graničnog prelaza Vatin, prema Rumuniji, u prtljagu putnika jednog kombija otkrili gotovo 82.000 neprijavljenih evra.

Obućarska industrija u RS u ekspanziji: Cipela i radnika sve više

BANJALUKA - S razvojem obućarske industrije u RS tokom posljednje decenije bilježi se rast i broja zaposlenih i same proizvodnje, pa i obima izvoza.

Žena treba da ima ovih pet pari cipela, sve ostalo je višak

​Prosječna žena ima oko 20 pari cipela koje ne nosi. Ostatak čini samo nekoliko pari koje se vrte u krug dok se godišnja doba smjenjuju, a nakon što se neke od tih omiljenih pohabaju, na njihovo mjesto dolaze nove, gotovo iste.

Ekscentrične cipele i glomazne naočare obilježiće 2019.

Za 2019. godinu dizajneri nam predlažu da pomalo ekscentričnim detaljima oplemenimo svaku kombinaciju. Kao i sve druge oblasti, i moda je u posljednje vrijeme doživjela velike promjene.

Zašto udarac automobila izuje pješaka?

Nažalost, nisu scene iz filmova koje gledamo o brutalnim saobraćajnim nesrećama daleko od onoga što se svakodnevno dešava širom svijeta.

Nove Balenciagine štikle trebale bi dolaziti s upozorenjem

Francuska modna kuća Balenciaga krenula je s kampanjom za novu proljetnu kolekciju kojom dominiraju odjevni komadi odvažnih boja i uzoraka.

Efektan sat i cipele žensko oko će prvo zapaziti na vama

Efektan ručni sat i kvalitetne cipele detalji su koje će žensko oko prvo zapaziti na vama. Osim što ima praktičnu funkciju, sat je i modni dodatak koji može da "podigne" različite odjevne kombinacije.

Pet znakova da nosite krive cipele

Gotovo 90 odsto žena nosi preuske cipele, a krive cipele mogu itekako naštetiti stopalima i držanju tijela, uzrokovati bol i cijeli dan jednostavno učiniti nepodnošljivim.

Znate li zašto Louboutin cipele imaju crveni đon?

Christian Louboutin cipele jedne su od najprepoznatljivijih dizajerskih cipela u svijetu, a sada smo napokon saznali i zašto imaju crveni đon!

Najčitanije