Cirkus

Mečka napala trenera u cirkusu

"Daily Mail" je objavio dramatičan snimak napada u kojem medvjed iznenada nasrće na čovjeka tokom nastupa u cirkusu.

Montipajtonovci slave 50. rođendan

Prije tačno 50 godina, 5. oktobra 1969. godine, BBC je emitovao prvu epizodu šoua "Leteći cirkus Montija Pajtona" koji je promijenio tok britanske i svjetske komedije.

Zebra pobjegla iz cirkusa, napravila haos na autoputu

Zebra koja je pobjegla iz jednog cirkusa u Njemačkoj i uzrokovala saobraćajnu nesreću na autoputu, morala je da bude ubijena, saopšteno je iz policije.

Četiri tigra ubila trenera u cirkusu

RIM - Četiri tigra u cirkusu Orfej teško su povrijedili svog trenera tokom probe za predstavu u južnoj Italiji, a koji je kasnije podlegao povredama.

Piton u cirkusu zadavio čovjeka? (UZNEMIRUJUĆE)

Trener zmija u jednom ruskom cirkusu oko vrata je omotao pitona, što se ispostavilo kao glupa ideja, jer zmija očigledno nije bila istrenirana za to.

Mali robot za cirkuske atrakcije

Eksperti sa Instituta za tehnologiju u Masačusetsu (MIT) obradovali su zaljubljenike u robote još jednim Cheetah modelom. Ovoga puta se radi o takozvanom Mini Cheetah robotu koji dolazi sa specijalnim trikom u robotskom rukavu, budući da je savladao neke zanimljive gimnastičke veštine.

Slon iz cirkusa pobjegao na plažu

Kupači na plaži Santa Maria del Cedar u italijanskoj pokrajini Kosenca u Kalabriji ostali su u šoku kada se iznenada među njima pojavio slon i "bacio" se u more.

Magija cirkusa na ledu pred Banjalučanima

BANJALUKA - Svjetska atrakcija Moskovski cirkus na ledu predstavio se večeras po prvi put u Sportskoj dvorani "Borik" banjalučkoj publici.

"Moskovski cirkus na ledu" večeras u Banjaluci

BANJALUKA - Nakon Beograda, gdje su u ponedjeljak veče oduševili publiku u Sava centru, "Moskovski cirkus na ledu" će u okviru nove evropske turneje večeras s početkom u 19 časova nastupiti u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci.

Veliko interesovanje za cirkus na ledu 17. januara u Banjaluci

BANJALUKA - Interesovanje publike za gostovanje Moskovskog cirkusa u gradu na Vrbasu, koje je zakazano za 17. januar u 19 časova, u Sportskoj dvorani "Borik", je veliko, potvrđuju organizatori.

Najčitanije