Citroen

Citroen C3 otišao u Krupu na Vrbasu

BANJALUKA - Nagradna igra robne kuće "Boska" "U 'Boski' kupuj i na more putuj" je završena, a glavnu nagradu, automobil Citroen C3 Shine PuteTech i ljetovanje za dvije osobe sedam dana u Opatiji, osvojio je Bojan Vučenović iz banjalučkog naselja Krupa na Vrbasu.

Citroen najavljuje nasljednika C4

Francuski Citroen planira da sljedeće godine lansira zamjenski model za C4.

Pijana citroenom porazbijala pet auta pa pobjegla

​Policija u Puli prijavila je 52-godišnju ženu koja je u petak u poslijepodnevnim satima pod uticajem alkohola vozeći automobil marke Citroen oštetila pet vozila koja su joj se našla na putu.

Da li će se legendarni Spaček vratiti u prodaju?

Posljednje vijesti za mnogobrojne obožavatelje vjerovatno najpoznatijeg Citroenovog automobila u istoriji nisu najbolje.

Ponosni vlasnik "spačeka": Opušteni četverotočkaš spaja ljude širom svijeta

SARAJEVO -Među rijetkim ponosnim vlasnicima Citroena 2CV, ili vozila poznatijeg kao "spaček" je i novinar Alden Hadžagić iz Sarajeva.

Ovo je Citroën za testiranje Michelinovih guma

U plejadi neobičnih namjenskih automobila izrađenih kroz istoriju malo ih izaziva takvo strahopoštovanje i oduševljenje kao Michelin PLR iz 1972., "Stonoga", žuto-narančasta zvijer s 11 točkova.

Citroen prodao 600.000 primjeraka novog C3

​Jedna kratka vijest iz Citroena koji je saopštio da je nakon 30 mjeseci prodaje plasirao 600.000 komada nove generacije modela C3.

Kako izgleda prvo vozilo koje je savladalo Saharu?

Citroen je napravio repliku vozila “Scarabee d’Or” koje je 1922. godine uspjelo da pređe preko pustinje Sahara.

Citroën predstavio 19_19 Concept

Nakon Ami One koncepta koji je predstavljen u februaru prošle godine i koji utjelovljuje urbanu električnu mobilnost Citroën sada predstavlja 19_19 Concept koji izražava Citroënovu viziju ultra udobnosti i proširene mobilnosti za bijeg iz gradova.

Spaček dobio nasljednika, ovako je predstavljen u Ženevi

Kad je Citroen u pitanju, od njih smo svašta očekivali, pa i da ožive legendarno ime podsjećajući na jednu drugu istorijsku "ličnost".

Najčitanije