Coca-Cola

Tvoja besplatna Coca-Cola čeka te u omiljenom kafiću

Znaš li da je ova Coca-Cola na nas?! I da možeš da popiješ besplatnu Coca-Colu u svom omiljenom kafiću i tako nam se pridružiš u proslavi ponovnog otvoranja.

Coca-Cola u BiH pruža podršku ugostiteljima

SARAJEVO - Coca-Cola je u četvrtom mjesecu privremeno zaustavila sve planirane marketinške aktivnosti kako bi preusmjerila sredstva prema zajednicama širom svijeta i podržala svoje partnere u maloprodaji koji su izuzetno pogođeni krizom.

"Coca-Colin" recept za podršku mladima i zajednici u kojoj posluje

"Coca-Cola HBC B-H Sarajevo" povećala je ulaganje u lokalne zajednice u BiH za 40% u periodu od 2016. do 2018. godine. Kroz proaktivnu saradnju sa brojnim partnerima iz vladinog, nevladinog i poslovnog sektora kompanija radi na programima usmjerenim na poboljšanje života u lokalnim zajednicama, a posebno na razvoju i osnaživanju mladih.

Stiže Coca-Cola kamion pun praznične čarolije!

I ove godine Djeda Mraz stiže u Bosnu i Hercegovinu i sa sobom donosi čaroliju praznika, naročito za one najmlađe.

"Coca Cola" najveći zagađivač plastikom

​NJUJORK - Sakupljanje plastičnog otpada, koje je na Svjetski dan čišćenja prikupilo više od 70.000 volontera širom svijeta, pokazuje da je "Coca Cola" najveći svjetski zagađivač plastikom.

Kako izgleda trezor u kojem se čuva najtajniji recept na svijetu

Dr Džon S. Pemberton prije 133 godine je kreirao napitak za koji nije ni znao da će promijeniti svijet - i postati najpopularnije piće ikad. Sok u boji karamele ispočetka se prodavao "na čaše" u apoteci "Jacob'sPharmacy" u Atlanti.

Vrijedna donacija za UKC RS, "Coca-Cola" pomaže mrvicama

BANJALUKA - U porodilištu Klinike za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS (UKC RS) svake godine porodi se oko 3.000 žena, a od toga devet odsto je prijevremenih poroda, kada na svijet dolaze bebe mlađe od 37. nedjelje, neke od njih sa svega 500 grama težine.

Inicijativa Čist Vrbas – zajednički ekološki i ekonomski interes

Zaštita rijeke Vrbas i plansko korištenje njenog turističkog i ekonomskog potencijala su osnovni ciljevi programa koji je prethodio Inicijativi Čist Vrbas, koji od samog početka podržava kompanija Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo.

"Coca-Cola" kupuje "Bambi" za 260 miliona evra

BEOGRAD - "Koka-Kola" započela je proces akvizicije vodeće srpske konditorske kompanije "Bambi" od fonda "Mid Europa Partners" u vrijednosti od 260 miliona evra.

Oglasila se Coca-Cola o novim taksama Prištine

BEOGRAD - Iznenadna odluka Prištine definitivno će imati uticaj na naše poslovanje, ali potrudićemo se da se prilagodimo koliko je to moguće, saopšteno je iz kompanije Coka-Cola za "Blic" povodom današnje odluke prištinskih vlasti da takse za 100 odsto povećaju i međunarodnim brendovima koji se proizvode u Srbiji.

Najčitanije