Crna Gora

U Crnoj Gori 506 novozaraženih, jedno preminulo

PODGORICA - U Crnoj Gori je u posljednja 24 časa virusom korona zaraženo 506 ljudi, dok je od posljedica ove infekcije preminula jedna osoba, podaci su Instituta za javno zdravlje.

Crna Gora proglasila ruskog diplomatu za personu non grata

PODGORICA - Diplomata Ambasade Rusije u Crnoj Gori proglašen je za personu non grata, saopštilo je danas crnogorsko Ministarstvo spoljnih poslova.

U Crnoj Gori 641 novozaraženi

PODGORICA - U Crnoj Gori je u posljednja 24 časa registrovano 641 lice zaraženo virusom korona od 1.890 testiranih, a nije prijavljen nijedan smrtni ishod, podaci su Instituta za javno zdravlje.

U Crnoj Gori jedno preminulo, 767 novozaraženih

PODGORICA - Prema podacima Instituta za javno zdravlje u Crnoj Gori u posljednja 24 sata, od posljedica virusa korona preminula je jedna osoba, a registrovano je 767 novih slučajeva infekcije.

Novak Đoković djeci u crnogorskom selu priredio scenu za pamćenje

Novak Đoković je nedavno boravio u selu u Crnoj Gori, a viđen je kako grupi djece priređuje divne trenutke u Jasenovom Polju.

"Sea Dance" festival od 26. do 28. avgusta na Buljarici

Organizatori "Sea Dance" festivala, čelnici Opštine Budva i premijer Crne Gore Dritan Abazović na juče održanom sastanku istakli su izuzetan značaj festivala za međunarodnu promociju turističke ponude Crne Gore, koji će ove godine biti održan od 26. do 28. avgusta.

Pet stranaka traži izglasavanje nepovjerenja Vladi Crne Gore

PODGORICA - Pet stranaka opozicije i vlasti, predvođene Demokratskom partijom socijalista Mila Ðukanovića podnijele su Skupštini Prijedlog o izglasavanju nepovjerenja vladi Dritana Abazovića, nakon što je u Podgorici potpisan Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

U Crnoj Gori 909 novozaraženih, dvoje preminulo

PODGORICA - U Crnoj Gori su u posljednja 24 sata od posljedica virusa korona preminule dvije osobe, a registrovano je 909 novih slučajeva infekcije od testiranih 2.445 uzoraka.

Oštra polemika u Vladi: "Crna Gora nije u EU zbog kriminalaca, a ne Temeljnog ugovora"

PODGORICA - U oštroj polemici šefa crnogorske diplomatije Ranka Krivokapića i Dritana Abazovića o danas potpisanom Temeljnom ugovoru sa Srpskom pravoslavnom crkvom, premijer je rekao da je Crna Gora pod okupacijom kriminalaca koji državu drže kao taoca, koji su instalirani i protiv kojih se Vlada bori jer zbog njih Crna Gora nije u Evropskoj uniji.

Dodik: Vjerujem da su politike podjela u Crnoj Gori ostale u prošlosti

BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, pozdravio je potpisivanje Temeljnog ugovora između Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve.

SD Crne Gore: Potpisana kapitulacija, Vlada da padne

Nakon potpisivanja Temeljnog ugovora sa SPC, Socijaldemokrate Crne Gore su poručile da Vlada Dritana Abazovića mora da padne.

Potpisan Temeljni ugovor

PODGORICA - U Podgorici je potpisan Temeljni ugovor između Vlade Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve.

U Crnoj Gori troje preminulih, 816 novozaraženih

PODGORICA - U Crnoj Gori su u posljednja 24 časa od posljedica infekcije virusom korona preminule tri osobe, dok je registrovano 816 novih slučajeva zaraze od 2.108 analiziranih uzoraka, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Policija: Kokain za crnogorsko tržište visoke čistoće, cijene rastu ljeti

PODGORICA - Kokain koji stiže na crnogorsko tržište izrazito je visoke čistoće, a cijena grama se kreće od 70 do 100 evra, a ljeti cijene rastu do 100, odnosno 150 evra, saopštila je Uprava policije u Podgorici.

Prvi slučaj majmunskih boginja u Crnoj Gori

PODGORICA - U Crnoj Gori je registrovan prvi slučaj majmunskih boginja, saopšteno je iz Instuitituta za javno zdravlje (IZJ) Crne Gore.

Najčitanije