Crna Gora

Uhapšen Nikšićanin, na društvenim mrežama napisao "Biće rata"

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je Nikšićanina čiji su inicijali V.P. (40) zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje panike i nereda, objavom "Biće rata" na društvenoj mreži.

Crna Gora upućuje specijalce na sjever zemlje

PODGORICA - Dio Sektora specijalne policije biće raspoređen u centrima bezbjednosti Bijelo Polje, Berane i Pljevlja, odlučio je menadžment Uprave policije Crne Gore.

Dačić: Nećemo valjda dočekati da srpske tablice budu nepoželjne u Crnoj Gori

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Srbija čvrsto stoji iza interesa i prava srpskog naroda u Crnoj Gori i da će Beograd reagovati na svaki napad na Srbe.

Dodik: Odbacujem bilo kakav oblik nasilja prema srpskom narodu

SKOPLJE - Srpski član Predsjedništva Milorad Dodik rekao je danas da nije i ne može biti zadovoljan stanjem i odnosom crnogorske države prema srpskom narodu.

Škaljarci ubijeni jer je mafija ostala bez 20 tona kokaina?

Jedan od vođa škaljarskog kriminalnog klana Igor Dedović navodno je bio uključen u šverc 20 tona kokaina zaplijenjenog prošlog juna u Filadelfiji, pa istražitelji provjeravaju da li je taj slučaj povezan sa likvidacijom Kotoranina u Atini 19. januara.

"Mladić u Podgorici nije pretučen zbog 'tri prsta'"

U medijima se spekuliše da je mladić napadnut sinoć u Podgorici zbog simboličnog pozdrava sa tri prsta, ali nekadašnji član Prave Crne Gore tvrdi drugačije.

Srbija zabranila crnogorskom diplomati ulazak u institucije

BEOGRAD - Srbija je odgovorila recipročnim mjerama Crnoj Gori koja je zabranila srpskom diplomati u Podgorici ulazak u crnogorske državne institucije i kontakt sa njihovim službenicima, pišu "Večernje novosti".

"Vučić će razgovarati sa Đukanovićem s ciljem smirivanja situacije"

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u narednim danima razgovaraće sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem s ciljem spuštanja tenzija, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

"Ne može biti velike Srbije, niti velike Albanije, samo velike tragedije"

PODGORICA - Milo Đukanović ocjenjuje povodom dešavanja u vezi sa Zakonom o slobodi vjeroispovijesti da se vjerske slobode građana zloupotrebljavaju kako bi se srušila Crna Gora.

Mitopolit Amfilohije pozvao na slogu na svetosavskom putu vječnom

BUDVA - Njegovo visokopresveštenstvo mitropolot crnogorsko-primorski Amfilohije večeras je na svetosavskoj akademiji u Budvi pozvao na slogu na svetosavskom putu vječnog ljudskog dostojanstva.

Najčitanije