Crna Gora

NATO dobija pojačanje u Iraku, stižu dva crnogorska vojnika

PODGORICA Crna Gora namjerava da pošalje dva pripadnika vojske da učestvuju u trening misiji NATO-a u Iraku, a to se vidi iz prijedloga odluka koji će se u ponedeljak naći pred članovima skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu.

Podignuta optužnica u slučaju "Jadran"

PODGORICA - Protiv grupe koja je pokušala da prošvercuje 56 kilograma kokaina na školskom brodu "Jadran", u Tivtu je podignuta optužnica koja je dostavljena Višem sudu na kontrolu, objavila je podgorička Pobjeda.

Nafta iz Crne Gore: Prva bušotina 22 kilometra od obale

Prva istražna bušotina za naftu i gas biće izbušena van teritorijalnih voda Crne Gore, na oko 22 kilometra od obale.

Rukometaši BiH počinju pripreme: Crnogorci prvi test pred EP

Prvi ci­klus pri­pre­ma za de­bi­tan­tski nas­tup na Evrop­skom prven­stvu ru­ko­me­tna re­pre­zen­ta­ci­ja BiH oba­viće od 21. do 26. okto­bra u Sa­ra­je­vu i Crnoj Go­ri.

Prva neradna nedjelja u Crnoj Gori

PODGORICA - Izmjenama zakona, koje su usvojene 20. juna, propisano je da se u Crnoj Gori trgovina na veliko i malo ne može obavljati nedjeljom i u dane državnih i drugih praznika.

Veći prihodi od turizma i bolja posjeta i u drugoj polovini oktobra

Prema relevantnim parametrima, pozitivni turistički trendovi nastavljeni su i u drugoj polovini oktobra, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

UEFA pokrenula postupak protiv Crne Gore i Kosova

Disciplinska komisija UEFA pokrenula je postupke protiv kosovskog i crnogorskog saveza, zbog dešavanja na utakmici sedmog kola kvalifikacija za plasman na EP 2020. godine.

Crna Gora na Forbsovoj listi top destinacija

Crna Gora se našla na 20-tom mjestu Forbsove liste top destinacija koje treba posjetiti u 2020., a posebno je istaknut Kotor.

"Radim za Mila, platiće država" - sipao pun rezervoar goriva i otišao

Podgoričanin Š.I. osuđen je na dva mjeseca i 15 dana zatvora jer je sredinom avgusta, lažno se predstavljajući kao policajac, prevario jednu benzinsku pumpu.

Oktobarsko sunce izmamilo kupače na crnogorske plaže

PODGORICA - Sunčano i neuobičajeno toplo vrijeme za ovo doba godine izmamilo je brojne kupače na crnogorske plaže.

Najčitanije