Crna Gora

Oduzeto 170.000 evra, oružje, municija i vozila

PODGORICA - Crnogorska policija je u pretresima na devet lokacija u Podgorici oduzela 173.000 evra, oružje, municiju, eksploziv, vozila, sredstva komunikacije i druge predmete, te procesuirala dva muškarca, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Na brodu crnogorske mornarice nađeno 50 kg kokaina

Na školskom brodu "Jadran" koji je u službi crnomorske mornarice jutros je pronađeno više desetina kilograma materije, za koju se, prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", sumnja da je kokain težak preko 50 kilograma.

Bijela kuga u 15 crnogorskih opština

​PODGORICA - U 15 crnogorskih opština prošle godine zabilježen je negativan prirodni priraštaj, prije svega na sjeveru države, pokazali su preliminarni podaci Uprave za statistiku.

Iz drveta starog više od 100 godina teče voda

U selu Dinoša u Crnoj Gori postoji jedan prirodni fenomen zbog kojeg mnogi trljaju oči u nevjerici dok gledaju kako iz drveta teče voda u mlazevima.

Jaja sa "Boksitove" farme na tržištu Srbije i Crne Gore

MILIĆI - Farma koka nosilja Sektora za proizvodnju hrane Kompanije "Boksit" u Milićima danas je useljavanjem novog jata od 100.000, dostigla pun kapacitet farme od 300.000 koka nosilja, a polovina proizvodnje konzumnih jaja izvozi se u Srbiju i Crnu Goru, a preostali dio na tržište BiH.

Đukanović: Crna Gora sljedeća članica Evropske unije

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović izrazio je uvjerenje da će Crna Gora, uz podršku susjeda i drugih članica Evropske unije, biti sljedeća članica, kada god Unija odluči da je za to vrijeme.

Crnogorski ministar: Kosovo je lider u regionu, ima samo jedan minus

PODGORICA - Crnogorski ministar za ljudska i manjinska prava Mehmed Zenka kazao je da Evropa u superlativu govori o Crnoj Gori, ali da je tzv. Kosovo ipak lider na Balkanu kada je u pitanju poštovanje manjinskih prava.

Crnogorska policija zaplijenila cigarete vrijedne 43 miliona evra

PODGORICA - Uprava policije Crne Gore tokom prošle godine oduzela je oko 37 miliona komada cigareta vrijednih gotovo 43 miliona evra, navedeno je u izvještaju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

Ubijen Budvanin, policija traga za državljaninom Srbije

PODGORICA - Tridesetosmogodišnji Budvanin K.Ć. ubijen je jutros u Budvi, a policija traga za državljaninom Srbije J.N, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

BiH, Srbija i Crna Gora u jednom turističkom kolaču

BANJALUKA - BiH, Srbija i Crna Gora će od iduće godine turistima iz dalekih zemalja predstaviti zajednički proizvod, tačnije rutu najatraktivnijih destinacija za aktivan odmor, čija bi posjeta trajala nekoliko sedmica.

Najčitanije