Crna Gora

Više od 10.000 đaka na utakmici Srbija - Crna Gora

Više od 10.000 beogradskih osnovaca bodriće fudbalsku reprezentaciju Srbije na utakmici protiv Crne Gore u Lige nacija, najavio je danas gradski sekretar za obrazovanje i dječju zaštitu Slavko Gak.

Jak zemljotres potresao Crnu Goru

Zemljotres jačine 5,1 stepene po Rihterovoj skali potresao je prije nekoliko trenutaka Crnu Goru.

Od danas jeftinije sve vrste goriva

PODGORICA - Cijene goriva u Crnoj Gori od danas su niže za tri do četiri centa, saopšteno je iz crnogorskog Ministarstva ekonomije.

Ivanić: Srbija je favorit, ali mi želimo pobjedu u Beogradu

Crnogorski fudbalski reprezentativac Mirko Ivanić izjavio je da prepušta Srbiji ulogu favorita u predstojećem meču Lige nacija u Beogradu, ali da će ekipa učiniti sve da se revanšira za poraz u Podgorici i osvoji prvo mjesto u grupi.

Đukanović optužio Srbiju za ulazak Crne Gore u Veliki rat

PARIZ - Crnogorski predsjednik Milo Đukanović izjavio je da je Crna Gora izašla kao pobjednica iz Prvog svjetskog rata nakon "tragične aneksije od strane Srbije zbog koje je i ušla u taj rat".

Bježeći od policije prevrnuo se kombi pun migranta

Više migranata je povrijeđeno danas kada se kombi u kojem su bježali od crnogorske policije prevrnuo na putu Pljevlja-Metaljka u selu Vrace, saopštila je policija.

"Na Sinjajevini neće biti NATO baze"

PODGORICA - Ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković rekao je danas da na Sinjajevini neće biti NATO baze, niti će biti uništavani viškovi naoružanja i neeksplodirana ubojna sredstva.

Podgorica: Kuća koju su zapalili migranti je na teritoriji BiH

PODGORICA - Crnogorska policija saopštila je danas da u posljednjem periodu nisu imali registrovanih krivičnih djela koje su počinili migranati na teritoriji opštine Pljevlja i pozvali građane da ukoliko imaju neka saznanja o takvim događajima da ih prijave policiji.

Mještani pljevaljskih sela se žale da im migranti pljačkaju i pale kuće

PODGORICA - Mještani pljevaljskih pograničnih sela sa BiH tvrde da imaju ogromne probleme sa migrantima koji im, kako navode, provaljuju u kuće i pljačkaju sve na šta naiđu.

Prvi crnogorski pasoši idu Arapima?

PODGORICA - Crna Gora nestrpljivo čeka da u praksi zaživi program ekonomskog državljanstva koji je od 1. oktobra dostupan i biće "otvoren" za 2.000 interesenata iz zemalja koje ne pripadaju Evropskoj uniji, i to tokom ograničenog perioda od tri godine.

Najčitanije