Crna Gora

Medicinska oprema iz UAE, koja nije za BiH, stigla u Crnu Goru

Humanitarna pomoć u vidu medicinske opreme koja je najavljena za BiH, ali se ispostavilo da je zapravo za Crnu Goru, sinoć je napustila teritoriju BiH.

Policija u Baru podnijela krivičnu prijavu protiv sveštenika

PODGORICA - Barska policija podnijela je Osnovnom tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv sveštenog lica Z.S. (42), kojeg sumnjiči za krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Pad Crne Gore na listi ekoloških država

PODGORICA - Crna Gora nalazi se na 74. mjestu na listi ekoloških zemalja svijeta, prema Indeksu ekoloških performansi (EPI), saopšteno je iz podgoričkog Centra za zaštitu i proučavanje ptica.

Policija u Crnoj Gori pozvala više sveštenika?

PODGORICA - Sveštenici Mitropolije crnogorsko primorske, koji su učestvovali u sinoćnjoj litiji u Baru, pozvani su jutros u Centar bezbjednosti, piše podgorički portal "IN4s".

Holandija ne preporučuje građanima da putuju u Crnu Goru

PODGORICA - Holandija ne preporučuje svojim građanima da putuju u Crnu Goru, stoji na vladinom sajtu ove države Beneluksa, što je jedina preporuka te vrste za neku evropsku zemlju, prenose podgoričke Vijesti.

Episkop Joanikije i nikšićki sveštenici u sudnici 19. juna

PODGORICA - U Osnovnom sudu u Nikšiću 19. juna počeće suđenje Njegovom preosveštenstvu episkopu budimljansko-nikšićkom Joanikiju i osmorici sveštenika arhijerejskog namjesništva nikšićkog, izjavio je advokat Sava Kostić.

Ranko Radulović izboden u zatvoru

Zatvorenik Ranko Radulović izboden je u Istražnom zatvoru u Crnoj Gori.

Mugoša: Građani Srbije još ne mogu u Crnu Goru

PODGORICA - Direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore Boban Mugoša tvrdi da Srbija ima oko pedesetak aktivnih slučajeva na sto hiljada stanovnika, zbog čega nije u grupi zemalja čiji građani mogu putovati u Crnu Goru.

Koliko Crna Gora gubi novca bez srpskih turista?

BEOGRAD, PODGORICA - Građani iz Srbije i dalje ne mogu da uđu u Crnu Goru. Kako prenose mediji, ova zemlja odlučila je da još uvijek ne dozvoljava ulazak građanima Srbije čak ni sa PCR testom koji je za većinu drugih zemalja dovoljan.

Crna Gora ima 62 milionera

PODGORICA - Crna Gora ima 62 milionera koji na računima u bankama te zemlje imaju po milion i više evra, što je za četiri manje u odnosu na prošlu godinu, piše podgorička Pobjeda.

Najčitanije