Crna Gora

Abazović: Imovina crkve biće zaštićena

BEOGRAD - Zakonom o slobodi vjeroispovijesti koji je po drugi put usvojila Skupština Crne Gore biće zaštićena imovina Srpske pravoslavne crkve i dobro je da je ovaj zakon usvojen tako da ovu temu sada možemo staviti ad akta i baviti se drugim stvarima, izjavio je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

Mediji: Bivša crnogorska vlast nakon poraza spalila povjerljiva dokumenta

PODGORICA - Bivša crnogorska vlast nakon poraza na prošlogodišnjim avgustovskim parlamentarnim izborima spalila je dokumenta s najpovjerljivim informacijama, piše podgorički dnevnik "Vijesti".

U Crnoj Gori nema plivanja za časni krst

PODGORICA - Ovogodišnje obilježavanje praznika Bogojavljenje u Crnoj Gori neće pratiti tradicionalno plivanje za Časni krst, potvrđeno je Srni iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

Ističe rok za povratak ambasadora u Crnu Goru

PODGORICA - Danas ističe rok za dolazak svih diplomatsko-konzularnih predstavnika koje je Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore pozvalo da se vrate u zemlju radi održavanja konsultacija.

Trebinje obnavlja linije, kreću autobusi prema Srbiji i Crnoj Gori

TREBINJE - Saobraćajne linije od Trebinja prema Srbiji i Crnoj Gori, koje proteklih mjeseci zbog pandemije virusa korona nisu bile aktivne, ponovo se obnavljaju, pa je trebinjsko auto-prevozno preduzeće "Ubla turs" već obnovilo liniju Trebinje - Nikšić, a vraćaju se i linije prema Beogradu i Novom Sadu.

Radulović: Crna Gora želi da resetuje odnose sa Srbijom

BON - Crna Gora želi da resetuje odnose sa Srbijom i krene ispočetka, izjavio je danas crnogorski ministar spoljnih poslova Ðorđe Radulović.

Ukinuta zabrana ulaska Georgievu u Crnu Goru

PODGORICA - Muzičaru Vladi Georgievu ukinuta je zabrana ulaska u Crnu Goru, koju je donijela prethodna vlast.

Pjevao "Srpkinja je mene majka rodila" pa se našao na udaru kritika

Crnogorski pjevač Danijel Alibabić našao se na meti kritika na Instagramu nakon što je na jednoj privatnoj zabavi otpjevao pjesmu "Srpkinja je mene majka rodila".

U Crnoj Gori preminula jedna osoba, zaraženo još 519

PODGORICA - U Crnoj Gori je u posljednja 24 časa na virus korona testirano 2.157 osoba od kojih je 519 bilo pozitivno, dok je od posljedica infekcije preminula jedna osoba, podaci su crnogorskog Instituta za javno zdravlje.

Obrušilo se brdo u Crnoj Gori, najmanje jedno povrijeđeno

ULCINJ - Najmanje jedna osoba je povrijeđena kada se u Pinješu dio brda srušio na put, prenose crnogorski mediji.

Najčitanije