Crna Gora

U 18 crnogorskih opština smanjuje se broj inficiranih koronom

PODGORICA - U 18 crnogorskih opština smanjuje se broj inficiranih virusom korona, izjavio je direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša, navodeći da je epidemiološka situacija u Crnoj Gori nešto bolja.

Mladi obnovili oskrnavljeni bilbord sa likom mitropolita Amfilohija

PODGORICA - Grupa mladih iz Tivta danas je obnovila bilbord na kojem je lik Njegovog visokopreosveštenstva mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, koji je bio meta vandala.

Preminulo osam osoba, još 193 zaraženih koronom u Crnoj Gori

PODOGORICA - U posljednjih 24 sata u Crnoj Gori analizirana su 743 uzorka, na korona virus pozitivne su 193 osobe, dok je preminulo osam oboljelih, saopštio je Institut za javno zdravlje Crne Gore.

Crna Gora dobija respiratore od NATO

PODGORICA - NATO će do kraja ovog ili sljedećeg mjeseca isporučiti Crnoj Gori respiratore u cilju borbe protiv korona virusa, saopšteno je iz Sjevernoatlantske alijanse.

Preminulo sedam pacijenata, 132 novozaraženih u Crnoj Gori

PODGORICA - U Crnoj Gori su u posljednja 24 sata registrovane 132 novozaražene osobe i sedam preminulih pacijenata.

Albanska koalicija "Jednoglasno" neće biti dio nove vlasti Crne Gore

PODGORICA - Albanska koalicija "Jednoglasno" saopštila je da neće biti dio nove vlasti u Crnoj Gori, jer, kako su naveli, ne mogu biti dio vlade koju "dominatno čine stranke i politike koje ne žele ravnopravnost Albanaca u toj zemlji i s kojima se programski i starteški razlikuju".

Zdravlje mitropolita Amfilohija bolje, oporavak teče po planu

PODGORICA - Zdravstveno stanje NJegovog visokopreosveštenstva mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija je bolje i oporavak teče po planu, ocijenio je ljekarski tim koji brine o oporavku mitropolita oboljelog od kovida 19.

Od ponedjeljka zatvorene škole i vrtići u pet crnogorskih opština

PODGORICA - Škole i vrtići u Budvi, Ulcinju, Kolašinu, na Cetinju i Žabljaku, od ponedjeljka će na 14 dana biti zatvorene, a nastava će se odvijati na daljinu, kazao je danas direktor crnogorskog Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša.

Skok broja zaraženih u Crnoj Gori

PODGORICA - U laboratorijama Instituta u Podgorici i drugim laboratorijama u Crnoj Gori ukupno je registrovano 273 novopozitivnih slučajeva infekcije, objavila je RTCG.

Crna Gora: Albancima najvažnija programska opredjeljenja

PODGORICA - Mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić započeo je danas konsultacije sa predstavnicima manjinskih stranaka o njihovom učešću u novoj vladi.

Najčitanije