Crna Gora

Još četiri slučaja virusa korona u Crnoj Gori, ukupno 109

PODGORICA - U Crnoj Gori potvrđena su još četiri slučaja virusa korona, čime je broj oboljelih povećan na 109.

Ko prekrši zabranu kretanja u Crnoj Gori biće uhapšen

Svi građani Crne Gore koji budu kršili naredbu o ograničavanju kretanja biće uhapšeni i krivično procesuirani, budući da su na snagu stupile nove mjere o sprečavanju širenja virusa korona, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

U Crnoj Gori zaraženo 10 zdravstvenih radnika

PODGORICA - Virusom korona u Crnoj Gori do sada je zaraženo 10 zdravstvenih radnika - šest ljekara i četiri medicinske sestre, dok je 237 njih u kućnoj izolaciji, saopšteno je danas iz Instituta za javno zdravlje.

U Crnoj Gori zabrana izlaska radnim danima od 19 do 5 sati

PODGORICA - Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT) večeras je donijelo nove privremene mjere zaštite građana Crne Gore od virusa korona.

Crna Gora odlaže upis đaka u osnovnu školu

PODGORICA - Zbog epidemiološke situcije u Crnoj Gori, odlučeno je da se odloži upis djece u osnovnu školu, saopštilo je Ministarstvo prosvjete.

U Crnoj Gori šest novozaraženih, ukupno 91

U Crnoj Gori je potvrđeno još šest slučajeva virusa korona, pa je ukupan broj oboljelih 91, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.

Šest novozaraženih u Crnoj Gori, ukupno 91

PODGORICA - U Crnoj Gori je potvrđeno još šest slučajeva virusa korona, pa je ukupan broj oboljelih 91, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.

Medicinsko osoblje hirurgije i ginekologije u Baru u izolaciji

PODGORICA - Ljekari i medicinsko osoblje sa Odjeljenja hirurgije i ginekologije bolnice u Baru su u izolaciji nakon što je utvrđeno da je jedan ljekar zaražen virusom korona.

Crna Gora odbila respiratore iz Srbije

PODGORICA - Potpredsjednik crnogorske Vlade i predsjednik Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti Milutin Simović zahvalio se predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na donaciji pet respiratora i poručio da će se Crna Gora i bez Srbije snaći.

Ljekar iz Bara zaražen koronom, trenutno 82 inficiranih u Crnoj Gori

PODGORICA - U Crnoj Gori virusom korona inficirane su 82 osobe, među kojima je i jedan ljekar iz Bara, saopšteno je večeras iz Instituta za javno zdravlje.

Najčitanije