Crni petak

Ne daje popuste na "crni petak", samo na crveno slovo i krsnu slavu

Mlada Užičanka Tanja koja drži radnju sa unikatnim stvarima u Užicu "Unikat Plus“, koje ona sve ručno pravi, oduševila je mnoge u Srbiji svojim statusom na Facebooku, rekavši nešto što, ispostavilo se, mnogi misle.

Najcrnji petak: Greška ih koštala 10 miliona dolara za dva sata

Vodeći švedski brend u oblasti inovativne njege ljepote Foreo je na "crni petak" u roku od dva sata izgubio 10,76 miliona dolara.

Na Crni petak Amerikanci potrošili 7,4 milijardi $ online

​Amerikanci su ovog Crnog petka samo putem internet kupovine potrošili 7,4 milijarde dolara.

Ludnica Crnog petka – tuče, guranja i jurnjava za popustima

Crni petak ponovo je izazvao pomamu među kupcima širom svijeta, a na društvenim mrežama se mogu videti snimci scena haosa iz SAD, Brazila, Južnoafričke Republike i drugih zemalja.

Šoping-sezona od "crnog petka" do Božića biće kraća šest dana

NJUJORK - Šoping-sezona u SAD, koja traje od Dana zahvalnosti do Božića, biće ove godine šest dana kraća nego lani.

Na "crni petak" pucnjava i ubadanja u tržnim centrima u SAD

VAŠINGTON - U tržnom centru u Nju Džersiju je, tokom masovne kupovine na "crni petak", došlo do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac, dok su se prestrašeni kupci rastrčali i sakrili po prodavnicama, a u tržnom centru u gradu Sirakjuz dva mušarca su ubodena nožem.

Protest radnika Amazona na "crni petak"

LONDON - Dio radnika Amazona u Evropi protestuje danas povodom uslova rada, s ciljem da poremete rad ovog onlajn prodajnog lanca tokom "Crnog petka".

"Crni petak" u BiH kao sezonsko sniženje

BANJALUKA - "Crni petak"! "Black Friday"! Popusti! "Cijene padaju" i drugi natpisi već su prekrili izloge mnogih prodavnica širom BiH, koje mame kupce najavama velikih popusta od 10, 20, 50 ili 70 odsto, a upravo danas je taj najveći šoping-praznik.

Prividna sniženja na "crni petak"

BANJALUKA - Iako su izlozi mnogih prodavnica širom BiH na "crni petak" mamili kupce natpisima o velikim popustima - od 50 ili 70 odsto, građani su često izlazili razočarani jer je, kažu, realna situacija u mnogim radnjama bila sasvim drugačija.

Stigao "Black Friday ": U SAD-u počela šoping groznica, a ima je i kod nas

NJUJORK – U Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) je počela šoping groznica "Black Friday", dan nakon nacionalnog praznika Dana zahvalnosti, odnosno dana kada nastupaju i velika sniženja u kupovini, što svke godine iziazva šoping groznicu širom zemlje.

Najčitanije