Crno

Manje delfina, više smeća u Crnom moru

Vazdušnim nadzorom Crnog mora, pod nazivom "Let sa delfinima", prvim u posljednjih 40 godina, ustanovljeno je smanjenje broja delfina u grupama i značajno povećanje količine smeća, saopštio je danas Međunarodni ekološki fond "Čista mora".

Inspekcija u RS kontrolisala radnike: Od 100 tri radila na crno

BANJALUKA - Pod lupom republičkih inspektora rada u proteklih devet mjeseci bilo je 9.777 radnika, od čega njih 287, ili gotovo tri odsto, nije imalo zaključen ugovor o radu i nisu bili prijavljeni na obavezne vidove osiguranja.

Ukrajina razvija hiperzvučnu protivbrodsku raketu, cilj kontrola Crnog mora

Ukrajina razvija najnoviju hiperzvučnu protivbrodsku raketu, uz pomoć koje namjerava da osigura kontrolu nad akvatorijom Crnog mora, saopštava kineski list "Sohu".

Američki centar objavio plan za "obuzdavanje" Rusije

VAŠINGTON - Analitički centar "Rand korporacija" američke vlade objavio je izvještaj, posvećen strategiji "obuzdavanja" Rusije u Crnomorskom regionu.

Djevojčica iz Njemače teško povrijeđena kod Crnog Jezera

PODGORICA - Osmogodišnja njemačka državljanka zadobila je povrede glave nakon spoticanja i pada niz strminu kod Crnog jezera na planini Durmitor i u komatoznom stanju prebačena je u Klinički centar Crne Gore.

Nosite crno, ali uz efektne detalje

​Kada je odjeća u pitanju, sa crnom bojom ne možete pogriješiti. To je definitivno najzahvalnija boja koju možete da nosite - pristaje baš svima, vizuelno sužava i lako se kombinuje sa svim drugim bojama.

Prevrnuo se izletnički brodić u Crnom moru, ima mrtvih

KRASNODAR - Dvije osobe su poginule kada se prevrnuo ruski izletnički brodić sa 55 osoba u Crnom moru, u blizini obalskog grada Džubge.

Naučnici pronašli ostatke divovske praistorijske ptice

Ruski naučnici su u pećini blizu obale Crnog mora našli ostatke divovske praistorijske ptice koja je moguće živjela pored prvih ljudi na tom području.

Crnomorska flota na nogama zbog NATO vježbe

MOSKVA - Izviđački i jurišni brodovi ruske Crnomorske flote, kao i njeni obalski raketni sistemi stavljeni su u stanje pripravnosti zbog NATO vježbe u Crnom moru.

Šta spaja Kristijana Ronalda, 100 kg kokaina i dvojicu Srba?

BUKUREŠT - Rumunska policija pronašla je desetine paketa kokaina ukupne težine oko 100 kilograma koje su talasi izbacili na obalu Crnog mora, a nadležni pretpostavljaju da je ova droga dio tovara koji je otkriven na brodu, kada su uhapšena dvojica Srba. Sa cijelim slučajem je, posredno, povezan i Kristijano Ronaldo!

Najčitanije