Crnogorac

Porodica nestalog Crnogorca nije mogla prepoznati leš

TREBINJE - Leš u fazi raspadanja, koji su u trebinjskom selu Kotezi, u regiji Popovog polja, pronašli mještani, muškog je pola i najvjerovatnije je sredovječan, potvrdio je specijalista sudske medicine doktor Dražen Damjanjuk, koji je uradio ovu obdukciju.

"Krivokapić je u Skupštinu došao taksijem, a ne majbahom"

Srećko Crnogorac, član ekspertskog tima lidera koalicije "Za budućnost Crne Gore", izjavio je da je Zdravko Krivokapić, kog je predstavio kao budućeg premijera Crne Gore, na konstitutivnu sjednicu Skupštine došao taksijem, a ne majbahom, aludirajući na skupocjeno vozilo Mila Đukanovića.

Crnogorac o džudou u doba korone: Bačeni smo na ipon

Trenutno stanje u džudo sportu sportskim žargonom opisao bih da nas je virus korona bacio na ipon, ali isto tako poručujem da ćemo se vratiti još jači, rekao je Branislav Crnogorac, selektor džudo reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Crnogorac ušetao s oružjem u baštu kafića u Beogradu

​BEOGRAD - Policija u Beogradu uhapsila je crnogorskog državljanina koji je juče naoružan ušao u baštu jednog kafića na Vračaru u Beogradu.

Crnogorac najmlađa žrtva virusa u italijanskoj pokrajini Lacio

PODGORICA - Crnogorac star 33 godine najmlađa je žrtva avirusa korona u pokrajini Lacio, prenosi RTCG pozivajući se na italijanske medije.

Crnogorac, član posade kruzera, zaražen virusom korona

BEOGRAD - Crnogorski državljanin, član posade kruzera "Dajmond princes", zaražen je virusom korona, pokazali su testovi.

Ko je Crnogorac ubijen u Beogradu

BEOGRAD - Kotoranin Marko V. (41) ubijen je večeras na Novom Beogradu dok se nalazio u svom automobilu u Ulici Danila Lekića Španca.

Predstavljamo Branislav Crnogorac, kolekcionar medalja

Branislav Crnogorac rođen je 11. jula 1952. godine u Zrenjaninu. Pod njegovom palicom bh. džudisti su i ove godine ostvarivali vrhunske rezultate i vraćali se sa velikih takmičenja s odličjima oko vrata, te tako još jednom prezentovali BiH na najbolji način širom svijeta.

Preminuo profesor Čedomir Crnogorac

Član Senata Republike Srpske i redovni profesor u penziji Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci Čedomir Crnogorac preminuo je u 70. godini, saopšteno je danas iz ove visokoškolske ustanove.

Uhapšena dva Crnogorca sa 151 kilogramom marihuane

PODGORICA - Albanska policija uhapsila je jutros u Skardru Radovana Bulajića (42) iz Danilovgrada, Marka Rašovića (36) iz Nikšića i Kristijana Palija (25) iz Skadra, te zaplijenila 151 kilogram marihuane i dva vozila.

Najčitanije