Crnogorci

Trojica državljana Crne Gore napustila teritoriju BiH

BAJALUKA - Trojica državljana Crne Gore, koji su uhapšeni na Jahorini, napustili su teritoriju BiH, piše Srpskainfo.

Dubrovčani i Crnogorci kupuju grobna mjesta u Trebinju

TREBINJE - Dešava se da penzioneri iz Hrvatske, ali i susjedne Crne Gore kupuju grobna mjesta u Trebinju, iako su njihove adrese stanovanja Dubrovnik, Herceg Novi, Nikšić i drugi gradovi, jer im je to dosta jeftinije, potvrdili su nam iz agencija u gradu na Trebišnjci.

Ko su Crnogorci uhvaćeni sa tonama kokaina u Venecueli

KARAKAS - U vodama Venecuele na brodu Aresa uhapšena su četvorica crnogorskih državljana, a na plovilu je pronađeno 5,7 tona kokaina.

Đukanović: Ako namećete srpstvo, kako da se osjećaju Crnogorci

BERANE - Predsjednik Crne Gore i DPS-a Milo Ðukanović upitao je večeras, na sjednici Opštinskog odbora DPS-a Berane, kako treba da se osjećaju Crnogorci ako se, kako je naveo, "nameće srpstvo" izvan granica Srbije.

Hapšenje Hrvata i Srbina u vezi s ubistvom škaljaraca?

ATINA - Grčka Služba bezbjednosti istražuje moguću povezanost ubistva dvojice međunarodno gonjenih Crnogoraca u nedjelju u selu Vari, kod Atine, s ranijim hapšenjima.

Dodik: Zabluda vlasti u Podgorici, mi smo bratski, jedan narod

FRANKFURT - Srpski član u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine Milorad Dodik ističe da vlast u Podgorici plasira zabludu da su Crnogorci poseban narod i da to pokušava da nametne stvaranjem nekog dodatnog identiteta, te pokušavaju pritiskom, satanizacijom i asimilizacijom da srpski narod naprasno pretvore u Crnogorce.

Vladika Grigorije: Đukanović želi da napravi incident, samo ga to još može spasiti

Episkop diseldorfsko-njemački Grigorije kaže da se u Crnoj Gori trenutno radi o pokušaju da predsjednik Milo Đukanović napravi incident, jer ga samo to još može spasiti. Njemu više niko ne vjeruje u priču da se tu radi o brizi za crnogorski identitet, ni Srbi u Crnoj Gori, ni Crnogorci, već je to samo izgovor.

Kaznu kod kuće odležalo 266 Crnogoraca

PODGORICA - U Crnoj Gori je od 2017. godine, kada je počela da se primjenjuje alternativna krivična sankcije kućni zatvor, 266 osoba izdržalo kaznu u prostorijama za stanovanje, a trenutno 62 osuđene osobe čekaju da svojoj kući odleže svoju kaznu.

Akcija policije u Amsterdamu, uhapšeni i Crnogorci

AMSTERDAM - Policija u Amsterdamu uhapsila je pripadnike jedne kriminalne grupe koji su se bavili krijumčarenjem kokaina.

Ko su Crnogorci koji su švercovali 200 kilograma skanka

BILEĆA - Pripadnici Granične policije BiH zaplijenili su oko 200 kilograma opojne droge skank u graničnom području bilećke opštine sa susjednom Crnom Gorom.

Najčitanije