Crtani

Tom i Džeri uskoro u kinima, rivalstvo možda završi prijateljstvom

LOS ANĐELES - Svima omiljeni mačak i miš izvode svoje nove vragolije u predstojećem filmu "Tom i Džeri", čija premijera je zakazana za 2021. godinu.

Na festivalu animiranog filma glavna nagrada za njemački "Stop kadar"

BANJALUKA - Trinaesto izdanje Međunarodnog festivala animiranog filma "Banjaluka 2020", koji je ove godine održan online zbog aktuelne pandemije, završen je u srijedu uveče proglašenjem pobjednika.

Otvoren 13. Međunarodni festival animiranog filma "Banjaluka 2020"

BANJALUKA - Trinaesto izdanje Međunarodnog festivala animiranog filma "Banjaluka 2020", koji se ove godine zbog poznate situacije sa pandemijom virusa korona održava online, počelo je u subotu uveče.

Žuti crtani junaci simboli originalnosti i ekcentričnosti

Žuta je boja sunca, sjaja i vedrine. To je najstimulativnija od svih boja koju ljudsko oko prvo primjećuje. Zbog toga su u većini zemalja taxi vozila i školski autobusi upravo žuti. Karakteriše je velika valna dužina, a mnoge će iznenaditi podatak da je žuta boja svjetlija od bijele.

Crtani Duško Dugouško u budućnosti bez oružja

Crtani likovi iz družine Duška Dugouška ponovo će biti pred publikom na HBO striming servisu s novim epizodama. Ipak, za razliku od klasičnih animiranih filmova koji su donosili radost milionima mališana, novi - stari junaci će se pojaviti u nešto drugačijem izdanju.

Crtani "Mali Leteći Medvjedić" dostupan na Youtubeu

Želite li svojim mališanima pokazati jedan od omiljenih crtića djetinjstva ili se i sami prisjetiti kultnih medvjedića na Facebook stranici Zagreb filma je objavljeno da je kultna crtana serija “Mali leteći medvjedići” od sada dostupna na YouTubeu.

Pred TV pa u krevet: Kultni crtići koji su emitovani prije dnevnika

Svi su se kao mali voljeli igrati u parku, rata s prijateljima, fubal, lastiš, olimpijade, lopova i pandura i raznorazne druge igre. Nakon iscrpnih sati igranja, jedna stvar uvijek je vukla u kuću, crtani filmovi prije dnevnika.

"Sonic" pobijedio sve crtane junake

Filmsko ostvarenje "Sonic the Hedgehog" oborilo je rekorde gledanosti i zarade na kino-blagajnama tokom proteklog vikenda. Na blagajnama u SAD film je zaradio u prva dva dana 57 miliona dolara, što je rekord za jedan film koji je nastao po video-igrici. Predviđanja su da će "Sonic the Hedgehog" u četiri dana premijernog emitovanja oboriti rekord od 68 miliona dolara.

Tom i Džeri slave 80. rođendan

Popularni crtani junaci mačak i miš Tom i Džeri, slave 80 godina postojanja ove nedjelje.

Revija crtanih filmova u Prijedoru

PRIJEDOR - U Prijedoru će sutra početi revija crtanih filmova u okviru "Prijedorske zime 2019", najavljeno je danas iz Kina "Kozara".

Najčitanije