Crvena rijeka

Magična voda Perua: Rijeka crvene boje

Kada istražujete Peru i ono što biste mogli da vidite u ovoj dalekoj zemlji, jer rijetki imaju priliku da je posjete nekoliko puta, jedna od zanimljivosti na koju možete da naiđete jeste Palkelja Pukamajo, poznatija kao Crvena rijeka.

Kitarović: Rijeka je bila rezervni klub Zvezde i Partizana

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je fudbalski klub Rijeka, tokom 80-ih godina, bio rezervni klub Crvene zvezde i Partizana.

Zvezda, Partizan, Rijeka i Vardar u LE: Težak posao za Ex-Yu timove

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde večeras će tražiti nove bodove u ovosezonskoj Ligi Evrope, dok će preostala dva kluba sa prostora bivše Jugoslavije Rijeka i Vardar u gostima pokušati da naprave iznenađenja.

Vučić poručio hrvatskom dječaku: Navijaj za Zvezdu ili Partizan, a ne za male klubove

​ BEOGRAD - Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, ugostio je djecu iz Rijeke, Kostajnice i zadarskog područja u svojoj rezidenciji u Beogradu, a tokom razgovora s njima došlo je i do simpatičnog dijaloga vezanog za fudbalske klubove iz Srbije i Hrvatske.

Kek definitivno ne dolazi u Zvezdu, ostaje u Rijeci do 2021.

LJUBLJANA - Slovenački trener Matjaž Kek potvrdio je da će produžiti ugovor sa Rijekom do 2021. godine i tako stavio tačku na spekulacije da će preuzeti Crvenu zvezdu po završetku sezone.

Najčitanije