Crveni krst

Počeo projekat "Budi mi prijatelj"

Počeo je projekat Crvenog krsta, pod nazivom "Budi mi prijatelj".

Odmor na Bardači za volontere koji su pomagali u vakcinaciji

BANJALUKA, SRBAC - Tokom sedam dana, koliko traje kamp Omladinskog kluba Gradske organizacije Crvenog krsta, 35 mladih volontera ima priliku da se edukuje, ali i da se odmore i druže nakon što su na vakcinalnom punktu odradili 2.500 sati pomažući u procesu vakcinacije građana.

Crveni krst Banjaluka: Poziv građanima da u petak daruju krv

BANJALUKA - Tradicionalna ljetnja akcija davanja krvi koju organizuje Crveni krst Banjaluka biće održana u petak sa početkom u devet časova, a trajaće do 13 časova, u prostorijama Crvenog krsta Banjaluka.

Podijeljeno 450 paketa hrane za Vaskrs

Članovi Gradske organizacije Crvenog krsta u posljednjih 10 dana podijelili su 450 paketa hrane i higijenskih potrepština socijalno ugroženim porodicama, kojima će ove namirnice pomoći da na Vaskrs imaju dovoljno hrane na trpezi.

Donacija bolnici u Trebinju od Crvenog krsta

TREBINJE- Predsjednik Crvenog krsta Republike Srpske Brano Dursun uručio je ispred ove organizacije Bolnici Trebinje sanitetski materijal, u kojem su sadržane hirurške kaljače i kape, kao i prehrambene artikle za kojim su, zbog povećanja pacijenata, povećane i potrebe.

Kovač: Od početka epidemije povećava se broj korisnika Crvenog krsta

Generalni sekretar Crvenog krsta Republike Srpske Snježana Kovač izjavila je da je u svim opštinskim i gradskim organizacijama značajno povećan broj korisnika od kada je počela epidemija virusa korona.

Čapagain: moguća nova migrantska kriza

ŽENEVA - Veliki broj ljudi krenuće ka bogatijim zemljama kada se otvore granice, bježeći od siromaštva izazvanog pandemijom kovid-19 i tražeći efikasnu vakcinu protiv virusa korona, izjavio je direktor za Aziju i Pacifik u Međunarodnoj federaciji Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca /IFRC/ DŽagan Čapagain.

Crveni krst Bijeljine donirao 10 respiratora UKC-u RS

BANJALUKA - Gradska organizacija Crvenog krsta Bijeljina donirala je Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske deset respiratora "aventa-M", ukupne vrijednosti 461.016 KM, koji su nabavljeni u okviru akcije "Respirator za Srpsku".

Radniku Crvenog krsta ukrali električni bicikl dok je obilazio bolesne

BIJELJINA - Nepoznata osoba ili više njih ukrala je električni bicikl, vlasništvo šamačkog Crvenog krsta, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Sanski Most: Podijelili 300 maski građanima

SANSKI MOST - Volonteri Crvenog krsta Sanski Most podijelili su danas 300 zaštitnih maski građanima, kao i veću količinu zaštitnih rukavica, koje su nabavljene sredstvima iz budžeta općine.

Najčitanije