Crveni krst

Podijeljeno 450 paketa hrane za Vaskrs

Članovi Gradske organizacije Crvenog krsta u posljednjih 10 dana podijelili su 450 paketa hrane i higijenskih potrepština socijalno ugroženim porodicama, kojima će ove namirnice pomoći da na Vaskrs imaju dovoljno hrane na trpezi.

Donacija bolnici u Trebinju od Crvenog krsta

TREBINJE- Predsjednik Crvenog krsta Republike Srpske Brano Dursun uručio je ispred ove organizacije Bolnici Trebinje sanitetski materijal, u kojem su sadržane hirurške kaljače i kape, kao i prehrambene artikle za kojim su, zbog povećanja pacijenata, povećane i potrebe.

Kovač: Od početka epidemije povećava se broj korisnika Crvenog krsta

Generalni sekretar Crvenog krsta Republike Srpske Snježana Kovač izjavila je da je u svim opštinskim i gradskim organizacijama značajno povećan broj korisnika od kada je počela epidemija virusa korona.

Čapagain: moguća nova migrantska kriza

ŽENEVA - Veliki broj ljudi krenuće ka bogatijim zemljama kada se otvore granice, bježeći od siromaštva izazvanog pandemijom kovid-19 i tražeći efikasnu vakcinu protiv virusa korona, izjavio je direktor za Aziju i Pacifik u Međunarodnoj federaciji Crvenog krsta i Crvenog polumjeseca /IFRC/ DŽagan Čapagain.

Crveni krst Bijeljine donirao 10 respiratora UKC-u RS

BANJALUKA - Gradska organizacija Crvenog krsta Bijeljina donirala je Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske deset respiratora "aventa-M", ukupne vrijednosti 461.016 KM, koji su nabavljeni u okviru akcije "Respirator za Srpsku".

Radniku Crvenog krsta ukrali električni bicikl dok je obilazio bolesne

BIJELJINA - Nepoznata osoba ili više njih ukrala je električni bicikl, vlasništvo šamačkog Crvenog krsta, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Sanski Most: Podijelili 300 maski građanima

SANSKI MOST - Volonteri Crvenog krsta Sanski Most podijelili su danas 300 zaštitnih maski građanima, kao i veću količinu zaštitnih rukavica, koje su nabavljene sredstvima iz budžeta općine.

Meridianbet uručio donaciju Crvenom krstu

BANJALUKA - Zaposleni u kompaniji Meridianbet danas su donirali pakete pomoći Crvenom krstu Banjaluka, čime su započeli dobrovoljnu akciju, koja će obuhvatiti i druge gradove u Republici Srpskoj.

Povećan broj korisnika Narodne kuhinje u Trebinju

TREBINJE - U Trebinju se, otkako se pojavila pandemija virusa korona, povećao i broj korisnika Narodne kuhinje koja djeluje pri Eparhiji zahumsko-hercegovačkoj i primorskoj, jer su neki građani bez stalnog zaposlenja koji su se prehranjivali radeći honorarne i povremene poslove ostali bez primanja i ovdje našli jedan topao obrok.

Crveni krst apeluje: Na izmaku rezerve hrane i sredstava za higijenu

Gradska organizacija Crvenog krsta apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu i doniraju namirnice ili novac, jer su im rezerve hrane i sredstava za higijenu za najugroženije pri kraju.

Najčitanije