Crveni krst

Crveni krst Bijeljine donirao 10 respiratora UKC-u RS

BANJALUKA - Gradska organizacija Crvenog krsta Bijeljina donirala je Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske deset respiratora "aventa-M", ukupne vrijednosti 461.016 KM, koji su nabavljeni u okviru akcije "Respirator za Srpsku".

Radniku Crvenog krsta ukrali električni bicikl dok je obilazio bolesne

BIJELJINA - Nepoznata osoba ili više njih ukrala je električni bicikl, vlasništvo šamačkog Crvenog krsta, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Sanski Most: Podijelili 300 maski građanima

SANSKI MOST - Volonteri Crvenog krsta Sanski Most podijelili su danas 300 zaštitnih maski građanima, kao i veću količinu zaštitnih rukavica, koje su nabavljene sredstvima iz budžeta općine.

Meridianbet uručio donaciju Crvenom krstu

BANJALUKA - Zaposleni u kompaniji Meridianbet danas su donirali pakete pomoći Crvenom krstu Banjaluka, čime su započeli dobrovoljnu akciju, koja će obuhvatiti i druge gradove u Republici Srpskoj.

Povećan broj korisnika Narodne kuhinje u Trebinju

TREBINJE - U Trebinju se, otkako se pojavila pandemija virusa korona, povećao i broj korisnika Narodne kuhinje koja djeluje pri Eparhiji zahumsko-hercegovačkoj i primorskoj, jer su neki građani bez stalnog zaposlenja koji su se prehranjivali radeći honorarne i povremene poslove ostali bez primanja i ovdje našli jedan topao obrok.

Crveni krst apeluje: Na izmaku rezerve hrane i sredstava za higijenu

Gradska organizacija Crvenog krsta apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu i doniraju namirnice ili novac, jer su im rezerve hrane i sredstava za higijenu za najugroženije pri kraju.

Volonteri dijele namirnice za 100 socijalno ugroženih porodica

KOZARSKA DUBICA - Volonteri Crvenog krsta opštine Kozarska Dubica počeli su danas obilazak i podjelu paketa životnih namirnica i brašna za 100 socijalno ugroženih porodica na području ove lokalne zajednice.

U Crveni krst Banjaluka stigla prva pošiljka maski za penzionere

BANJALUKA - U Crveni krst u Banjaluci danas je stigla prva količina medicinskih maski za višekratnu upotrebu, koje će biti podijeljene penzionerima, zahvaljujući sredstvima od 100.000 KM iz kabineta predsjednika Srpske.

Uhapšen sekretar Crvenog krsta

​Pripadnici Federalne uprave policije danas su, poduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a pod nadzorom Tužilaštva Posavskog kantona, uhapsili D.M. (54).

Narodna kuhinja u Bijeljini dobila automobil

BIJELJINA - Organizacija Crvenog krsta Grada Bijeljina donirala je danas automobil sitroen C3 gradskoj Narodnoj kuhinji za potrebe ove kuhinje koja svakodnevno sprema besplatne obroke za 253 korisnika.

Najčitanije