DŽulijan Asanž

Ekvador objavio koliko je koštao Asanžov boravak u ambasadi u Londonu

KIO - Boravak Džulijana Asanža u ambasadi Ekvadora u Londonu koštao je 800.000 dolara, a ne šest miliona kako je ranije saopštilo ekvadorsko ministarstvo.

Asanžov boravak u ambasadi koštao 800.000 dolara

KITO - Boravak osnivača "Vikiliksa" DŽulijana Asanža u Ambasadi Ekvadora u Londonu koštao je 800.000 dolara, a ne šest miliona, kako je ranije tvrdilo ekvadorsko Ministarstvo spoljnih poslova, navodi se u preliminarnom izvještaju Državne kontrolne komisije Ekvadora.

Policija plijeni Asanžove stvari u ambasadi

LONDON - U ambasadi Ekvadora u Londonu u toku je zaplijena imovine osnivača WikiLeaksa Džulijana Asanža, prenosi Sputnjik.

Švedsko tužilaštvo podnijelo zahtjev za hapšenje Asanža

STOKHOLM - Švedsko tužilaštvo koje vodi istragu protiv osnivača WikiLeaksa Džulijana Asanža prema optužbama za silovanje podnijelo je zahtjev za njegovo hapšenje, saopšteno je iz Tužilaštva.

Pamela Anderson posjetila Asanža u zatvoru

LONDON - Američka glumica Pamela Anderson izjavila je poslije posjete Džulijanu Asanžu u britanskom zatvoru Belmarš da osnivač Vikiliksa nema fer tretman i da ne zaslužuje da bude u zatvoru sa najvišim stepenom obezbjeđenja.

Novo saslušanje Asanža 30. maja

Britanski sudija Majkl Snou rekao je danas da će slučaj koji se vodi protiv osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža povodom zahtjeva za izručenje Americi trajati "mnogo mjeseci" i zakazao sljedeće proceduralno saslušanje za 30. maj.

Asanž sutra pred sudom u Londonu

LONDON - Pred sudom u Londonu sutra će biti izrečena kazna osnivaču "Vikiliksa" DŽulijanu Asanžu zbog kršenja uslova određene kaucije, saopšteno je danas iz "Vikiliksa".

Nakon hapšenja Asanža hakeri napali Ekvador 40 miliona puta

Zamjenik ministra za informacione i komunikacione tehnologije Ekvadora Patrisio Real saopštio je da je došlo do 40 miliona sajber-napada čije mete su bili sajtovi državnih ustanova te zemlje, nakon hapšenja osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, javlja AFP.

Od hapšenja Asanža udvostručen broj hakerskih napada u Ekvadoru

Broj pokušaja hakerskih upada u sisteme ekvadorskih državnih institucija udvostručen je od prošle sedmice kada je ukinut azil osnivaču WikiLeaksa Džulijanu Asanžu, izjavio je danas zamjenik ministra za telekomunikacije Ekvadora Patrisio Real.

Objavljen snimak: Šta je Asanž radio u Ekvadorskoj ambasadi?

Na snimcima koji su nastali u ambasadi Ekvadora u Londonu, u kojoj je Džulijan Asanž proveo posljednjih sedam godina, vidi se kako osnivač Vikiliksa vozi skejtbord.

Najčitanije