Džef Bezos

Kako zapošljava najbogatiji čovjek na svijetu

Amazon danas ima više od 500 hiljada zaposlenih u cijelom svijetu, međutim počeci Džefa Bezosa, danas najbogatijeg čovjeka na svijetu, nisu bili nimalo glamurozni.

Džef Bezos bogatstvom premašio Bila Gejsta

VAŠINGTON - Bogatstvo osnivača "Amazona" DŽefa Bezosa sada se procjenjuje na 150 milijardi dolara, prema "Blumbergovom" indeksu milijardera.

Bezos "u jednom danu" zaradio 12 milijardi dolara

Amazon je u četvrtak probio dva rekorda - u prva tri mjeseca ostvario je neto dobit od 1,6 milijardi dolara, što je najveći rast dobiti Amazona u zadnjih šest godina, te je drugi kvartal zaredom ostvario dobit veću od milijardu dolara.

Kako Džef Bezos mailom sa samo jednim znakom plaši svoje radnike

Izvršni direktor Amazona, Džef Bezos, plaši svoje radnike e-mailom koji sadrži samo jedan znak, upitnik, kako piše BusinessInsider.

Bezos će uložiti milijarde dolara u istraživanje svemira

Džef Bezos je najbogatiji čovjek na svijetu koji je trenutno težak oko 130 milijardi dolara, a zahvaljujući konstantnom porastu dionica Amazona (čiji je osnivač i najveći dioničar), te će brojke biti još i veće.

Nova Forbesova lista: Bil Gejts više nije najbogatiji na svijetu

Vlasnik kompanije Amazon Džef Bezos je najbogatiji na svijetu prema novoj listi časopisa Forbes, prenosi AFP. Na vrhu liste Bezos je zamijenio osnivača i vlasnika Microsofta Bila Gejtsa, koji je pao na drugu poziciju.

Džef Bezos daje 33 miliona dolara za školovanje "sanjara"

Vlasnik "Amazona" Džef Bezos i njegova supruga Mekinzi donirali su 33 miliona dolara nacionalnoj fondaciji za stipendiranje (TheDream.US) ilegalnih imigranata koji su kao djeca došli u SAD i koji su prema programu DACA zaštićeni od deportacije.

Kako izgleda jedan dan najbogatijeg čovjeka svijeta?

Džef Bezos, osnivač i predsjednik uprave Amazona, najbogatiji je čovjek, a prema Bloombergu, "težak" je 105 milijardi dolara. Vlasnik je i "Washington Posta" te aviokompanije "Blue Origin".

Bezos je sada bogatiji nego što je Gejts ikada bio

Bogatstvo osnivača Amazona Džefa Bezosa dostiglo je iznos od 105 milijardi dolara, nakon što su dionice kompanije porasle, objavio je jutros Bloomberg, prenosi BiznisInfo.

Gejts, Bezos i Bafet bogatiji od 150 miliona Amerikanaca

VAŠINGTON - Trojica najbogatijih Amerikanaca - Bil Gejts, Džef Bezos i Voren Bafet zajedno imaju više novca od polovine američkih državljana, odnosno imućniji su od 150 miliona Amerikanaca.

Najčitanije