Džef Bezos

Jedan si od najbogatijih ljudi na svijetu, ali nisi Leonardo Dikaprio

Loren Sančez, djevojka Džefa Bezosa, upoznala je na izložbi u Los Anđelesu Leonarda Dikaprija, a društvenim mrežama kruži snimak kako očarano gleda holivudskog glumca, ne obraćajući pažnju na svog dečka.

Bezos obećao milijardu dolara za pošumljavanje Afrike

Projekat Velikog zelenog zida u Sahelu, za koji je u januaru najavljeno izdvajanje 19 milijarda dolara, već je prikupio gotovo polovinu obećanih sredstava, a sada je privukao i donaciju osnivača Amazona Džefa Bezosa.

Drugi let "Blu oridžina" u svemir, na njemu i kapetan Kirk

Kompanija "Blu oridžin", u vlasništvu milijardera i američkog biznismena Džefa Bezosa, trebalo bi danas da realizuje drugi suborbitalni turistički let, sa četvoročlanom civilnom posadom u kojoj je i glumac Vilijam Šatner (90), koji je tumačio ulogu kapetana Kirka u seriji "Zvezdane staze".

Bezos oduševljen letom, ali i zabrinut zbog zagađenja koje se vidi iz svemira

Članovi posade svemirskog broda "New Shepard" održali su konferenciju za novinare nakon uspješnog komercijalnog leta u svemir, a Džef Bezos, najbogatiji čovjek na svijetu, nije krio oduševljenje svemirom, ali i zabrinutost zbog uništavanja atmosfere i planete.

Džef Bezos leti u svemir, pratite uživo

Džef Bezos, najbogatiji čovjek na svijetu, spreman je da danas poleti u svemir u svom raketnom brodu "Nju šepard" u istorijskom podorbitalnom letu, što je nova prekretnica u privatnim putovanjima u kosmos.

Džef Bezos leti u svemir

Osnivač "Amazona" Džef Bezos letjeće u svemir sljedećeg mjeseca sa svojim bratom u prvom svemirskom letu svoje raketne komapnije "Blu oridžin", saopštio je danas ovaj milijarder.

Mask se narugao Bezosu na Twitteru

Svemirska trka dva najbogatija čovjeka na svijetu poprimila je danas nove razmjere nakon što se vlasnik kompanije Tesla Ilon Mask narugao pokušajima Džefa Bezosa da ospori njegov veliki ugovor s NASA.

Ko je nova Amazonova "ajkula"

Svijetom je odjeknula vijest da Džef Bezos napušta mjesto izvršnog direktora Amazona, a onda kada su se stvari "stišale", ostalo je pitanje - ko će ga naslijediti?

Bezos objavio snimak rada motora koji će "odvesti prvu ženu na Mjesec"

Džef Bezos, koji je osnivač i predsjednik "Amazona", objavio je na Instagramu video-snimak ispitivanja motora koji će, kako je istakao, "odvesti prvu ženu na površinu Mjeseca".

Bezos, Mask, Zakerberg i Gejts zajedno "lakši" za 25 milijardi dolara

NJUJORK - Najbogatiji direktori američkih Big Tek kompanija izgubili su zajedno 25 milijardi dolara svog neto bogatstva nakon rasprodaje tehnoloških akcija u četvrtak, prema podacima koje je prikupio CNBC.

Najčitanije