Džefri Epstajn

Princ Endru najavio povlačenje sa javnih dužnosti zbog Epstajna

LONDON - Britanski princ Endru najavio je da će se uskoro povući sa javnih dužnosti, nakon što je umiješan u skandal u kojem je centralna figura bio finansijer Džefri Epstajn.

Britanski princ prvi put o skandalu sa Epstajnom

LONDON - Princ Endrju, upleten u slučaj Epstajn, rekao je da se ne sjeća da se susreo sa ženom koja ga optužuje da je seksualno zlostavljao dok je bila maloljetna.

Epstajn se ipak nije ubio?

NJUJORK - Dugogodišnji forenzički patolog Majkl Bejden, kojeg je angažovao brat Džefrija Epstajna, rekao je da neki dokazi govore da je Epstajn zadavljen.

Epstajn je imao "jugoslovensku robinju", kupio je od roditelja

Džefrija Epstajna, milijardera koji se u avgustu ubio u ćeliji, u zatvoru u Palm Springsu posjećivala je tada maloljetna Nadia Marcinkova, čije je ime u zatvorskom registru zavedeno kao Nadia Markorkona.

Francuska otvorila istragu zbog optužbi u vezi Epstajna

PARIZ - Francuska je danas otvorila istragu zbog navodnog silovanja maloljetnica i niza drugih optužbi vezanih za slučaj preminulog američkog milijardera Džefrija Epstajna, saopštio je glavni pariski tužilac.

Ko je Hrvat kojeg je Epstajn imenovao za izvršioca testamenta?

Džefri Epstajn, koji je nedavno u zatvoru izvršio samoubistvo, za rezervnog izvršioca testamenta imenovao je Borisa Nikolića, čovjeka hrvatskih korijena, koji ima velike veze u svijetu biznisa.

Epstajn potpisao testament dva dana prije samoubistva

Novi sudski spisi pokazuju da je milioner Džefri Epstajn, uključen u podvođenje maloljetnica, potpisao je testament samo dva dana prije samoubistva u zatvoru.

Stigli rezultati istrage: Utvrđeno kako je umro Epstajn

Smrt milijardera Džefrija Epstajna zvanično je klasifikovana kao samoubistvo vješanjem, saopštili su zvaničnici.

U Epstajnovoj kući pronađen Klintonov portret na kojem je u haljini

Dok se slučaj Džefrija Epstajna odmotava, u javnost izlazi sve više nevjerovatnih detalja iz života zloglasnog američkog milijardera.

Milijarder pronađen u ćeliji u polusvjesnom stanju

NJUJORK - Američki milijarder Džefri Epstajn, koji u zatvoru čeka suđenje po otužbi za zlostavljanje maloljetnica, pronađen je u ćeliji u polusvjesnom stanju sa povredama na vratu.

Najčitanije