Džej zi

Pogledajte snimak Bijonse i Džej Zija o kome priča cijeli svijet

​Bijonse i prvi milijarder hiphop industrije, Džej Zi, bili su gosti na NBA utakmici između Raptorsa i Voriorsa. Poznati par sedeo je u prvom redu i u jednom trenutku su ih snimile kamere.

Džej Zi skinuo Didija sa trona

Reper Džej Zi proglašen je najbolje plaćenim hip-hop umjetnikom u 2018. godini, nakon što je zaradio 76,5 miliona američkih dolara u proteklih 12 mjeseci.

Džej Zi i Bijonse objavili novi album u slavu njihove ljubavi

Poznati muzički par Džej Zi (Jay-Z ) i Bijonsi sinoć su priredili iznenađenje prilikom nastupa u Londonu objavivši da su pustili novi album u slavu njihove ljubavi.

Bijonse i Džej Zi zajedno na turneji

R’n’B zvijezda Bijonse i njen suprug, reper Džej Zi najavili su da će održati zajedničku svjetsku turneju ovog ljeta i jeseni. Par će početi svoju turneju “On the Run II” 6. juna u Kardifu u Velsu.

Džej Zi teži za 900 miliona $

Magazin "Forbes" objavio je listu najbogatijih hip-hop umjetnika u tekućoj godini. Na prvom mjestu se nalazi reper Džej Zi, koji je svoje bogatstvo tokom prethodne godine uvećao za 900 miliona dolara. Magazin "Forbes" navodi da Džej Zi svoje ogromno bogatstvo nije stekao isključivo baveći se muzikom, već i pametnim ulaganjem.

Novi spot Džej Zija i Bjonse razbjesnio američke katolike

Video spot za pjesmu "Family Feud" (Porodična svađa), koji je u četvrtak objavljen na Jutjub kanalu repera Džej Zija, izazvao je bijes i ljutnju američke organizacije Katolička liga, koja je spot označila kao "eksploatatorski".

Džej Zi priznao da je varao Bijonse

Nakon glasina o prevari i dva muzička albuma koji su potvrdili da u njihovom braku ima trzavica, Džej Zi je potvrdio da je varao svoju suprugu Bijonse.

Bijonse i Džej Zi unajmili batlera za Blu Ajvi

Bijonse i Džej Zi ne mare što su naišli na kritiku javnosti kad su otkrili da su unajmi čak šest dadilja koje će čuvati samo blizance Sir Kartera i Rumi, već su ove nedjelje ponovo privukli pažnju jer je “iscurjela” informacija da su unajmili i ličnog batlera za najstariju kćerku.

Džej Zi: Preklinjao sam Bijonse da ostane

Popularni reper Džej Zi, muž ništa manje slavne pjevačice Bijonse, priznao je da njegov brak nije bio "100 odsto zasnovan na istini".

Džej Zi napisao stihove u kojima priznaje da je varao Bijonse

Tekst pjesme slavnog repera Džej-Zi u kome je uputio poruku izvinjenja svojoj ženi i djeci, podigao je cijeli svijet na noge.

Najčitanije