Džejms Bond

Pirs Brosnan podržava ideju o ženskom Bondu

​Dani Pirsa Brosnana kao Džejmsa Bonda su davno prošli, ali se glumac i dalje nada da će se jednog dana žena naći u ulozi slavnog agenta 007, piše NME.

Iznajmite jahtu Džejms Bonda

Želite da uživate na pučini u istinskom stilu agenta 007?

Otkriven naziv 25. filma o Džejmsu Bondu

Dugo očekivani novi film o Džejmsu Bondu zvaće se "Nema vremena za umiranje" (No Time To Die), objavljeno je na zvaničnom Twitter nalogu produkcije.

Bondov Aston Martin DB5 prodat za 6.385.000 dolara

​Jedna kratka vijest sa RM Sotheby’s aukcije održane u Montereyu u Kaliforniji.

Princ Čarls glumi u Džejmsu Bondu

​Kad je u junu princ Čarls (70) posjetio set, raspravljalo se o tome da ga pozovu da bude dio novoga filma o Džejmsu Bondu. Ponudili su mu ulogu i sad je sve na njemu, piše britanski 'The Sun'.

Preminuo Dejvid Hedison, prvi Džejms Bond

Američki glumac Dejvid Hedison koji je najpoznatiji po ulogama u dva filma o Džejms Bondu preminuo je u 92. godini.

Može li Bond skinuti sopstveno prokletstvo?

​Eksplozije, povrede, ostavke i ljuta Grejs Džons. Sve ovo zvuči kao nešto iz filmova o Džejmsu Bondu, međutim ove stvari se ne dešavaju na setu, već na pauzama snimanja novog "Bond 25" filma.

Istina o jednoj od najseksi scena u istoriji filma

U istoriji filma i mode 5. jul upamćen je kao rođendan vrele scene Hale Beri i njenog bikinija koji je ponela u ostvarenju "ubri drugi dan" 2002. godine.

Rami Malek biće negativac u "Džejmsu Bondu"

​Rami Malek je otkrio da je prihvatio ulogu negativca u novom filmu o Džejmsu Bondu tek nakon što se uvjerio da lik kojeg će utjeloviti neće imati nikakvu religijsku ili ideološku pripadnost.

Grejs Džouns odustala od Bonda

Pjevačica Grejs Džouns trebala je igrati u novom nastavku filma o Džejmsu Bondu koji ima radni naziv "25", ali je muzička zvijezda dala je otkaz.

Najčitanije