Džejms Bond

Konerijev Bond nezamisliv bez legendarnog britanskog automobila

U subotu nas je napustio prvi i, za mnoge, neprevaziđeni Džejms Bond - Šon Koneri. Za ljubitelje automobila, ovaj škotski glumac je neraskidivo vezan za klasični Aston Martin DB5.

Najpoznatiji tajni agent bi mogao zaobići bioskope

Striming servisi "Apple", "Netflix" i drugi zainteresovani su za otkup filma "No Time to Die", najnovijeg ostvarenja o Džejmsu Bondu koje je trebalo da bude prikazano u aprilu ove godine, što bi značilo da bi posljednji film popularne franšize mogao biti prikazan online. MGM, studio koji potpisuje produkciju filma, navodno je izgubio približno 50 miliona dolara zbog pomjeranja premijere ovog filma. Uprkos velikom finansijskom gubitku, portparol MGM kompanije tvrdi kako nemaju namjeru prodati film.

Premijera novog Džejmsa Bonda odložena do aprila 2021.

Premijera najnovijeg nastavka filma o čuvenom agentu Džejmsu Bondu, "Nije vrijeme za umiranje", biće odložena za april iduće godine, najavili su producenti na Twitteru.

Da li je Tom Hardi novi Džejms Bond?

Već nekoliko godina se spekuliše ko će naslijediti Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda, a prema najnovijim glasinama, to će biti njegov engleski kolega Tom Hardi.

Trejler za film o Bondu za dva dana imao skoro sedam miliona pregleda

Novi trajler za film o britanskom agentu Džejms Bondu pod nazivom "No Time to Die" objavljen je više od pola godine nakon prvog, a za nepuna dva dana imao je više od sedam miliona pregleda.

Omega lansira novi sat u čast Džejms Bonda

Prije zvanične premijere najnovijeg filma o agentu 007, No Time To Die, koji će se u bioskopima naći od 20. novembra, Omega brend je lansirao uzvišeni Seamaster model, specijalno za slavnog tajnog agenta. Džejms Bond nosi Omega Seamaster ručni sat od GoldenEye iz 1995.godine, ali ovog puta, slavni brend je kreirao nešto zaista posebno za kolekcionare i ljubitelje ovog filma – platinasto-zlatno izdanje svog Seamaster Diver 300 M.

Ukraden Bondov automobil, raspisana potjernica

Ukraden Aston Martin DB5.

Prvi i najbolji filmski Džejms Bond slavi 90. rođendan

Ser Tomas Šon Koneri, škotski filmski i pozorišni glumac, najpoznatiji kao prvi, ali i najbolji filmski Džejms Bond, rođen je 25. avgusta 1930. godine.

Krejg najbolji Džejms Bond svih vremena

LONDON - Engleski glumac Danijel Krejg u anketi koju je sproveo britanski portal LADBible, a u kojoj je glasalo 18.000 ljudi, proglašen je najboljim Džejmsom Bondom svih vremena.

Šon Koneri - vila na litici u stilu Džejms Bonda

Vila na jugu Francuske, na prostranom imanju, sagrađena na litici iznad mora, sa pogledom na staru luku Nice. Nekada je bila rezidencija glumca Šon Konerija, koji je glumio u filmovima Džejms Bonda, 1960-ih, 70-ih i 80-ih. Glumac prodaje vilu po cijeni od 30 miliona dolara.

Najčitanije