Džejms Bond

Krejg prije 15 godina planirao da završi sa Bondom

Danijel Krejg je u novoj Tašenovoj knjizi, koja otkriva sve o snimanjima svih Bondova, otkrio da je posljednji nastup u ulozi Džejmsa Bonda planirao prije 15 godina kad se priključio franšizi prvim filmom "Kazino Rojal".

Ko je sve bio agent 007

Najnoviji film o Džejmsu Bondu "No Time To Die" konačno je stigao u bioskope, čime će putovanje Danijela Krejga kao agenta 007 biti završeno i na njegovo mjesto će doći drugi glumac. Iako njegova zamjena još uvijek nije objavljena, šanse su do sada uglavnom bile u korist glumca iz "Venoma" Toma Hardija.

Ko su "Bondove djevojke"

Otkako je Ursula Andres izašla iz vode u jednoj od najčuvenijih scena u istoriji filma, "Bond djevojka" je postala jedan od najznačajnijih seks simbola na velikom platnu.

Producentkinja: Bond nikada neće biti žena

Barbara Brokoli, producentkinja filmova o Džejmsu Bondu, rekla je da je uvjerena da će 007 uvijek biti muškarac, ali da želi više filmova o ženama.

Danijel Krejg se emotivno oprostio od uloge Džejmsa Bonda

Glumac Danijel Krejg snimljen je kako drži kratak oproštajni govor prijateljima u ekipi predstojećeg filma o Džejmsu Bondu, "No Time To Die".

Premijera novog filma o Bondu odložena do oktobra

LONDON - Premijera novogo filma o Džejmsu Bondu odložena je po treći put zbog pandemije virusa korona, za oktobar 2021.

Portparol Tanje Roberts: U bolnici je, živa

Američka glumica Tanja Roberts, koja je svjetsku slavu stekla ulogama u filmu o Džejmsu Bondu Pogled na ubistvo" i posljednjoj sezoni serije "Čarlijevi anđeli", živa je i u bolnici, izjavio je njen predstavnik za štampu za BBC.

Preminula Bondova djevojka Tanja Roberts

Američka glumica Tanja Roberts, najpoznatija po ulozi u filmu o Džejmsu Bondu i posljednjoj sezoni serije "Čarlijevi anđeli", preminula je u 65. godini iz za sada nepoznatih razloga, saopštio je njen prijatelj i agent Majk Pingel.

Najteži Bondov zadatak ikada - žestoka borba za prava na nastavke

Britanski tajni agent Džejms Bond tokom godina se borio s brojnim negativcima, a sada bi mogao da se suoči s najdramatičnijim zadatkom do sada.

Konerijev Bond nezamisliv bez legendarnog britanskog automobila

U subotu nas je napustio prvi i, za mnoge, neprevaziđeni Džejms Bond - Šon Koneri. Za ljubitelje automobila, ovaj škotski glumac je neraskidivo vezan za klasični Aston Martin DB5.

Najčitanije