Džejms Bond

Može li Bond skinuti sopstveno prokletstvo?

​Eksplozije, povrede, ostavke i ljuta Grejs Džons. Sve ovo zvuči kao nešto iz filmova o Džejmsu Bondu, međutim ove stvari se ne dešavaju na setu, već na pauzama snimanja novog "Bond 25" filma.

Istina o jednoj od najseksi scena u istoriji filma

U istoriji filma i mode 5. jul upamćen je kao rođendan vrele scene Hale Beri i njenog bikinija koji je ponela u ostvarenju "ubri drugi dan" 2002. godine.

Rami Malek biće negativac u "Džejmsu Bondu"

​Rami Malek je otkrio da je prihvatio ulogu negativca u novom filmu o Džejmsu Bondu tek nakon što se uvjerio da lik kojeg će utjeloviti neće imati nikakvu religijsku ili ideološku pripadnost.

Grejs Džouns odustala od Bonda

Pjevačica Grejs Džouns trebala je igrati u novom nastavku filma o Džejmsu Bondu koji ima radni naziv "25", ali je muzička zvijezda dala je otkaz.

U Londonu nastavljeno snimanje filma o Džejmsu Bondu

U Londonu je počelo snimanje dijela 25. izdanja filma o tajnom agentu Džejmsu Bondu.

Bondov Aston Martin DB5 ide na aukciju

​Pred nama je jedan od svega četiri primjeraka Bondovog Aston Martin DB5 modela u “Goldfinger” specifikaciji. Ovaj automobil koji dolazi za svim gedžetima koji su ga učinili jednim od najprepoznatljivijih automobila na svijetu, uskoro ide na aukciju.

Aston Martin iz 1985. uhvaćen na snimanju novog Džejms Bonda

​Snimanje novog nastavka Džejms Bond franšize, za sada radnim naslovom "Bond 25", je u toku. Jedna od scena novog filma snima se na vrlo poznatom "Atlantic Ocean" putu u Norveškoj, a jedna od najvećih lokalnih novinskih kuća, Dagbladet, uhvatila je dio akcije svojom kamerom.

Glumac se povrijedio na snimanju filma, moraće na operaciju

Glumac Danijel Krejg (51) moraće na "manju operaciju članka", koji je povrijedio nakon što je pao na snimanju najnovijeg filma o čuvenom Džejmsu Bondu.

Aston Martin DB5 iz Bondovog filma "Goldfinger" vraća se u proizvodnju

Aston Martin DB5 vrijedan je klasik, ali priznajte da zapravo želite onaj kojeg je vozio Bond, James Bond.

Danijel Krejg ponovo igra Bonda

Tvorci serijala filmova o Džejmsu Bondu objavili su da će Danijel Krejg ponovo nastupiti u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta.

Najčitanije