Džemper

Džemper haljina je sve što vam je potrebno ove zime

Jedan dobar komad i jedan par čizama može vrlo lako biti sve što vam je potrebno ove zime, kada je u pitanju efektan, ženstven, moderan i pritom udoban stajling. Treba znati da ovo svakako nije novi trend, zaživio je prije nekoliko sezona, ali ove je definitivno postao, ne samo jedan od omiljenih, već i jedan od onih koji se praktično podrazumijevaju.

Šta da uradite ako vas pecka džemper?

Prije svake kupovine provjerite sastav na etiketi. Kad god ste u prilici, birajte prirodne materijale, a klonite se akrila, jer oni izazivaju peckanje kože.

Kako da vas džemper prestane bockati?

Kad god ste u prilici, birajte džempere od prirodnih materijala, a klonite se materijala kao što je akril jer izazivaju bockanje kože.

Džemper - najdraži izbor za hladnije dane

Nalazimo se pred danima koji vole udobnost i cosy izgled popraćen šik modnim prizvukom, a odjevni predmet koji vrlo uspješno objedinjuje sve navedeno definitivno je džemper. Unazad nekoliko sezona džemper je komad koji se izuzetno popularizovao i pronašao svoje mjesto u ormarima brojnih trendseterki, pa nema baš nikakvog razloga da i vi ne zavirite u aktuelnu ponudu i nabavite odlične modele.

Ručno pleteni džemper iz BiH u magazinu "Vogue"

Ručno pleteni džemper koje su radile pletilje organizacije "Udružene" iz Sarajeva našao se na internet izdanju popularnog modnog magazina Vogue.

Najljepši bijeli džemperi iz high street ponude

Džemperi su najudobniji najtopliji komad naše garderobe od kojeg se ne odvajamo ni ove sezone.

Topli džemper za muškarca sa stilom

Bilo da se radi o odlasku na posao, izlasku sa prijateljima ili voljenom osobom, samostalnoj šetnji po gradu ili posjeti bioskopu, dobar džemper je idealan izbor za bilo koju priliku.

Džemperi - moderni, topli i udobni

Neodoljiva jesenja kolekcija već je pristigla u trgovine, a među brojnim novitetima posebno se izdvaja jedan komad bez kojeg je nemoguće zamisliti zimu.

Najčitanije